maandag, mei 27, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieSurinaamse minister van Justitie in Brazilië

Surinaamse minister van Justitie in Brazilië

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 24 aug – Minister Chandrikapersdad Santokhi van Justitie & Politie is op werkbezoek in Brazilië. Met zijn Braziliaanse ambtgenoot, dr. Tarso Genro, zullen onder meer besprekingen gevoerd worden over justitiële en politie-aangelegenheden.

Ook moet de samenwerking worden verbeterd en geïntensiveerd. Volgens het ministerie van Justitie & Politie is een belangrijk punt de gezamenlijke aanpak van internationaal georganiseerde misdaad. Vooral handel in drugs en mensensmokkel behoeven extra aandacht. Surinaamse en Braziliaanse deskundigen hebben onlangs voor het eerst formeel overleg gevoerd over de aanpak van smokkel en witwaspraktijken.

Dit gebeurde tijdens een bijeenkomst in Brasilia. Het controleren en bewaken van de gemeenschappelijke grens is nog een uitdaging. Veelal kan ongehinderd worden overgestoken vanwege de uitgestrektheid. Onder meer garimpeiros, kleinschalige goudexploitanten, maken gebruik van illegale routes om Suriname binnen te komen. Het heeft de reeds onoverzichtelijke situatie rond de goudwinning alleen maar gecompliceerder gemaakt.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

7 REACTIES
 1. Santhoki, je moet eerst de CAMBIO in Commewijne gaan aanpakken van BADRI. En als je niet gemotiveerd bent, denk maar eens aan de kinderen die aan drugs zijn verslaafd. Als de drugsbaronnen hun geld niet meer kunnen witwassen,wordt het voor hun moeilijker gemaakt.


  Maak melding
 2. bouterse is vele malen erger dan santokhi maar wij surinamers hebben een probleem als iemand zijn werk goed doet dan willen we hem of haar met de grond gelijk maken , en als andere ik zal zijn naam noemen bouterse onze geliefde land naar de sodemieter heeft geholpen mensen heeft laten afslachten of zelf megedaan, die suriname jaren achteruit heeft gezet die mensen veren jullie ik kan nog meer dingens opnoemen waar deze dorps gek suriname en de surinamers heeft aangedaan zwaar onder coke ik heb het over bouterse. mensen als als nummer 4 die vereren bouterse zien hem als een soort god die zijn ogen hebben geopen schande en maar lullen over santokhi, jou baas is wel een zoeteboy zeker begin jij eerst bij jou zelf idie……..


  Maak melding
 3. Wat weten we toch heel veel.
  Santhoki heeft een rechte lijn en dat werpt vruchten en op den duur zal het noch meer vruchten werpen.
  Ik hoop dat hij slaagd om het land schoon te maken van criminelen, drugsmaffias, witwasjongens, zogenaamde rijke lui die het land leeggeplundert hebben en de mensenrechtenschenders.

  Het komt zeker ten goede voor de volgende generatie.
  daarom spreekt het beleid van Santoki de jongeren aan.
  hij doet wat hij zegt en zegt wat hij doen.

  Ik weet een ding zeker.
  Hij komt niet op voor scheve schaatsrijders op welk gebied dan ook.

  Ik vind hem de beste minister uit de hele ploeg.

  Barca


  Maak melding
 4. Hij gaat zeerzeker ook een bezoek brengen aan de vele massagesalons. Is hun cultuur hoor, net zoals zijn geloofscultuur zegt….joe moesoe smokoe da joe e go mitie jah….rastafari..hahahahahahaha


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES