zondag, juni 16, 2024
HomeRedactioneelFoto's Seedorf in Suriname

Foto’s Seedorf in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Clarence Seedorf is afgelopen week als een ware held onthaald in Suriname. De Surinaamse Champions League recordhouder kwam niet alleen, hij had de beker meegenomen die hij dit jaar met zijn team van AC Milan heeft behaald na het winnen van de Champions League finale. Hij bracht diverse bezoeken waaronder aan Moengo, waar hij een ontmoeting had met Ronny Brunswijk en zijn voetbalteam.

Onze verslaggever ging op pad en maakte voor u onderstaande foto’s. Alle foto’s zijn te zien op www.surinamefoto.com.

Seedorf in Suriname
Seedorf in Suriname
Seedorf in Suriname
Seedorf in Suriname
Seedorf in Suriname

Meer foto’s kunt u zien op www.surinamefoto.com.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

11 REACTIES
 1. Het waren me een paar dagen wel, edoch in niet mindere mate een groot genoegen om er zo van nabij te mogen zijn bij de begeleiding van El Presidente.

  Ik hoop dat met name jongeren zich geprikkeld weten door dit bezoek.

  In elk geval is het werk nu pas begonnen.


  Maak melding
 2. Ik vind het top wat hij allemaal heeft berijkt,hij heeft Suriname een plekje gegeven in de:sportwereld:.
  Maar hij moet wel de JUISTE mensen proberen te ontmoeten in Suriname zodat hij zijn WAARDE kan behouden.


  Maak melding
 3. Ik vind het top wat hij allemaal heeft bereikt, hij heeft Suriname een plekje gegeven in de :sportwereld:
  Maar hij moet wel de JUISTE mensen proberen te ontmoeten in Suriname zodat hij zijn WAARDE kan behouden.

  Dat is duidelijk …..Kortram….


  Maak melding
 4. Ik snap al die heisa rondom Seedorf niet zo goed. Hoezo Suriname op de kaart gezet?Welke kaart dan wel? t Is niet zo dat hij succesvol is met een indivudele sport, maar met buitenlandse voetbalclubs heeft hij als speler van een buitenlands team successen gekend. En die successen gun ik hem van harte , maar om hem als een godenzoon van Suriname te zien , gaat me iets te ver.Suriname heeft meerdere goede voetballers gekend , hij is dus niet de enige voetballer die ooit zover is gekomen.
  Er zijn twee zaken die voor mij een aafknapper zijn geweest waardoor ik met andere Ogen naar Seedorf kijk. Ten eerste dat hij met zichzelf heeft lopen leuren om weer voor Oranje te mogen spelen , terwijl van basten hem niet zag zitten; t is publiek geheim hoe van basten gestuurd door cruyff denkt over spelers van Su.afkomst, en hoe zijn opstelling is geweest richting hen.
  De tweede afknapper is dat hij zich met brunswijk inlaat , zich uitgebreid met hem laat fotograferen. Dat is zijn goed recht, maar laten we wel wezen brunswijk is nou echt geen voorbeeldfiguur voor de Surinaamse jeugd waarvoor Seedorf zegt zich te willen inzetten.Hoe geloofwaardig is t om met een crimineel een grote nep cup (de echte krijgt hij echt niet mee) rond te sjouwen, waarbij brunswijk rondloopt alsof t iets van hem is.Op de vraag van een journalist iets in t Surinaams te zeggen (achterlijke vraag overigens, amateurs)kwam hij niet verder dan mi lobi Sranan.Ook goed maar dat is dan ook gelijk t hoogtepunt van zijn bezoek.Al die ander voortreffelijke voetballers die Su. heeft voortgebracht hebben nooit een obnderscheiding gekregen , daar komt Seedorf en wordt binnengehaald met alles derop en deraan, waarschijnlijk t hoogtepunt voor Su. wat betreft sport voor dit jaar in Su.
  Iedereen moet t voor zich weten , maar dei combo van Seedorf en crimineel brunswijk is not done , en niemand die tegen hem durft te zeggen : jongen, wat je ook doet , blijf uit die persoon z,n buurt; t Is niet iemand met wie je gezien wil worden , zeker als je bepaalde plannen wil realiseren,. Dat verbaasd mij eerlijk gezegd ,aangezien z,n vader aan t begin en voor een groot deel hem begeleidde in z,n carriere . Waarschijnlijk mis ik iets hier, maar wat dan?


  Maak melding
 5. Seedorf vind ik een verademing om te zien.
  Hij blijft onder alle omstandigheden rustig en dat zijn zijn kwaliteiten. Hij hoeft zich niet te bewijzen.
  Leuk dat hij toestemming van AC Milan heeft om de beker mee te nemem naar Suriname, ben benieuwd of Ajax dat ook had gedaan?
  Enige minpunt van zijn aanwezig in Suriname de ontmoeting met brunswijk deze criminieel, rover en verkrachter die nog steeds vrijloopt onder de paraplu van venetiaan.


  Maak melding
 6. het gaat niet om brunswijk beste mensen, maar het gaat om de jeugd in moengo: geef de jongetjes iets om naar op te kijken, anders zullen wij blijven klagen over de criminaliteit van deze groep
  wat brunswijk betreft: die is volksvertegenwoordiger en de hoogste burger in het land vergaderd dagelijk met hem: de president van de republiek suriname Drs venetiaan


  Maak melding
 7. Ik ben het helemaal eens met Betty B. Gewoon uit het hart gegrepen. Ik kan me niet voorstellen dat een nederlander zich zo intensief inlaat met brunswijk (moordenaar, rover, verkrachter). Surinamers hebben een ander moraal als het gaat om houding jegens dit soort figuren door op rb te stemmen. Deze hele show van seedorf kan mij gestoeln worden.
  Baiwa


  Maak melding
 8. Seedorf is op en top op sport gebied!! Ja, ja, alleen de penalty..hmm weer gemist,waardoor FC.Milaon eruit is geknikkerd.
  Volgende keer beter?! Clarence!


  Maak melding
 9. seedorf is een rustige jongen die niet gewardeerd word in in het nederlands elftal ik ben tot conclusie gekomen dat die klootzakken van een marco van basten en johan cruijf en ook nog die nep surinamer gullit allemaal jaloers op je zijn maak je niet druk er zal een dag komen dat jij bond coach van suriname word dan gaan we ze terug pakken het komt goed met suriname met seedorf als leider


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES