Surinaams stel slachtoffer gewelddadige overval

7

Twee bewoners van de Woerdense Hobbemastraat zijn gisterochtend het slachtoffer geworden van een gewelddadige overval. Volgens het AD bonden de daders de vrouw (62) en man (79) vast en plakten hun monden dicht met tape. De drie of vier verdachten roofden vervolgens geld, sieraden, een rijbewijs en verschillende pasjes.

De bewoners van het Schilderskwartier lagen te slapen toen zij rond half vijf in de ochtend een enorme knal hoorden. Dit bleek later het intrappen van de voordeur te zijn. Na een tijdje kwamen enkele mannen de slaapkamer binnen, knevelden en plakten hun monden dicht. De woning werd doorzocht en na het wegnemen van de buit gingen de verdachten er in een auto vandoor. Pas na anderhalf uur kon het paar zich bevrijden en werd de politie gewaarschuwd.

Verbijstering is er bij de familie o.a. over het feit dat de daders het idee hebben gehad dat bij het oudere paar wat te halen viel. ,,Wij Surinamers houden van sieraden. Dat heeft er vast mee te maken. Anders zou ik het echt niet weten.’’


7 REACTIES

 1. Lafaards zijn dat . Zelfs in je huis ben je niet meer veilig . Ik hoop dat deze brutale dieven opgepakt worden en voor lange tijd in de gevangenis moeten .


  Maak melding

 2. Daarom ben ik voor een andere wetgeving voor dieven in suriname. dat iedereen in zijn eigenhuis “”EIGEN RECHTER MAG SPELEN”” en dieven mogen afmaken in het huis als blijkt, en wanneer er sprake is van roof/moord/verkrachting door dieven!!!
  het kost de gemeenschap voor minder gevangenissen en bovendien kan alle tonnen diefijzer weer verwijderd worden van alle ramen en deuren in suriname, want het land lijkt een spookland van diefijzer. alle mensen zijn gevangenen van hun eigen huis…iedereen kan dan verder met open ramen in suriname slapen en iedereen weet dat ie de klos is als ie waanideeen krijgt om bij de buurman in te breken, want dan weet ie dat ie daarna nooit meer levend terug komt…wapenbezit mag, echter bij verkeerd gebruik op straat of ermee een bank overval plegen is er niet meer bij, bij bankovervallen gericht schieten en geen mercy……………….wapens zullen geregistreed staan op naam en niet uitleenbaar en indien wapens van een eigenaar door een ander zijn gebruikt, dan is dat ook doodstraf voor eigenaar, wanneer onbevoegd wapens uitgeleend aan derden!!!
  de vraag blijft, is de surinamer bereid nog zijn eigen landgenoten te doden voor geld en sieraden en wordt het niet tijd dat de overheid; het politie apparaat meer voor andere taken kan gebruiken en dat zo iedere surinamer weet wat de gevolgen kunnen zijn van verkeerd wapen gebruik en er meer rust en orde en saamhorigheid in de samenleving daarmee komt. ik ben van mening dat natuurlijk niet iedereen in aanmerking kan komen voor een wapen,, in elk geval kunnen de hersenen ook door deskundigen verder gekraakt worden om suriname als een rustig en veilig land te mobiliseren, want dan iedereen rustig en vooral VEILIG OP STRAAT LOPEN, zonder angst te hebben. want bij diefstal op straat, DIREKT GERICHT SCHIETEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


  Maak melding

 3. Volgens mij,is deze MISDAAD gepleegd in Nederland.WOERDEN dus.

  Bootser heb je wel goed gelezen??????ommige Sri`s grijpen elke gelegenheid aan om Suriname af te zeiken.

  Wat een laffe daad,2 bejaarden te overvallen,ik hoop dat het goed gaat met die mensen.Over de straf van deze lafaards,moeten we ons zorgen maken,ze zullen wel een paar maandjes of een taakstraf krijgen,afterall is het Nederlandse strafmaat pffffffffff.


  Maak melding

 4. jah toch toet , die gast kan niet eens goed lezen , gelukkig dat hij niet direct heeft zitten roepen dat het djoeka,s waren .

  ga een cursus nederlands lezen volgen meneer BOOSTER dombo


  Maak melding

 5. Hallo booster hoe is
  Ik denk niet dat je zo het probleem op lost, Maar ik begrijp je bezorgdheid
  Stel dat jij een buurman van mij ben waar ik jaloers of een hekel aan heb en nodig je uit bij mij thuis-
  en na mijn daad verklaard bij de politie bij mij heb in gebroken,jij bent dood dus kan ik mij op elke manier verdedigen
  wat er moet gebeuren in Suriname is het volgende
  criminelen opereren nooit alleen ze weten veel van elkaar mocht het zijn dat een crimineel in de kraag vat moet je de cel straf 3x zo hoog zetten, BV voor roof moord is de cel straf 12jaar-
  als je een dader voor roof moord arresteert word dan zijn cel straf 3x12jaar= 36jaar
  voor elke onopgeloste criminele activiteit die hij precies kan uit leggen ,waar ,wanneer ,hoe en door wie krijgt hij 2jaar straf vermindering tot dat je weer komt op 12 jaarcel straf
  en zo doe je met alle vormen van criminaliteit,ik dek dat beter werk,dan eigen rechten gebruiken.
  Ten slotte moet je een ieder een wapen vergunning geven,wat kan leiden tot een wildwest.
  Dek maar aan de nodeloze schiet incidenten elders in de wereld ( VS).
  Maar ik begrijp je bezorgdheid.
  Nog een veinedag toe gewenst .


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.