donderdag, april 11, 2024
HomeOnderwerpenGezondheidSurinaamse Brouwerij: Drink, but don’t drive!

Surinaamse Brouwerij: Drink, but don’t drive!

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 27 jun – Drink, but don’t drive! Voor de verandering staat de nieuwste promotiecampagne van de Surinaamse Brouwerij NV (Parbo Bier, red.) voor minder in plaats van meer. Een verandering die levens moet gaan redden en de leden heel moet houden. Achter het stuur zitten en teveel op hebben is niet in.

Integendeel, het is levensgevaarlijk. Matige consumptie is te prefereren, hooguit drie glazen bier per dag, afhankelijk van leeftijd, geslacht en gezondheidstoestand. Er is dan nog ruimte voor positieve effecten. “Gebruik van alcohol bij actieve deelname aan het verkeer, is echter nooit verstandig. Zoals algemeen bekend is vallen er onnodig slachtoffers in het verkeer als gevolg van rijden onder invloed”, stelt de brouwerij in een persbericht.

De televisiecommercial Drink, but don’t drive! moet verantwoord alcoholgebruik onder consumenten dan ook gaan stimuleren. Niet drinken als je nog moet rijden wordt bespreekbaar gemaakt. “Het alcoholbeleid van de Surinaamse Brouwerij is er op gericht verantwoord alcoholgebruik onder consumenten en medewerkers te stimuleren”, aldus de Surinaamse Brouwerij NV.

opening
Fernandes Express
BODO Party

2 REACTIES
 1. Ik drink geen Par’bo bier meer….het is niet de oude bekende Djogo.
  Dat ding is een slaaptablet voor mij, ik noem het slaapwater.
  Mi no di moro. jammer maar ik moet van geen enkele drank slaap krijgen.


  Maak melding
 2. he he zijn jully ogen nu pas open gegaan dat drank en auto rijden niet samen gaan
  en die parbo is ook niks meer open liever een sappen fabriek sur heeft zoveel lekkere fruit soorten


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES