zaterdag, juni 22, 2024
HomeRedactioneelReportage Rapworkshop Suriname

Reportage Rapworkshop Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Fawaka Creations presenteerde afgelopen week een rapworkshop voor Surinaamse jongeren, rondom het thema drugs. 12 jongeren werden geselecteerd voor deze workshop onder leiding van de Surinaams-Nederlandse rappers ‘Blaxtar’ en ‘MC Fit’. Aan het eind van de workshop werden 3 nummers in de studio opgenomen. Zaterdag 3 februari vertoonden deze jongeren hun ‘skills’ tijdens een ‘meet and greet, rappers of Paramaribo’ evenement.

Het project is voortgekomen uit de film ‘Bolletjes Blues’ en heeft te maken met de drugsproblematiek in Suriname. Onze Waterkant reporter was aanwezig en maakte afgelopen weekend de volgende fotoreportage en korte film voor u.

Meer foto’s zijn te zien op www.surinamefoto.com.

Rapworkshop Suriname
Rapworkshop Suriname
Rapworkshop Suriname
Rapworkshop Suriname
Rapworkshop Suriname
Rapworkshop Suriname

Meer foto’s zijn te zien op www.surinamefoto.com.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES