dinsdag, juni 18, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politiePolitie Suriname vindt lijk vermoorde Nederlander

Politie Suriname vindt lijk vermoorde Nederlander

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 24 jan – De politie heeft het lijk van de Nederlander Roland van der Luytgaarden aangetroffen langs de Tawajaripolderweg, in het district Saramacca. Dit meldt de voorlichtingsdienst van de politie. Er blijkt sprake te zijn van misdrijf en een vriend van Van der Luytgaarden is aangehouden op verdenking van moord. De achtentwintigjarige man ontkende aanvankelijk.

Hij gaf pas toe na flink aan de tand te zijn gevoeld. Het lijk is enkele uren na melding van vermissing gevonden. De politie is gealarmeerd door de vriendin van Van der Luytgaarden. Toen hij uren na een bezoek aan de vriend nog niet was teruggekeerd, werd zij achterdochtig. Van der Luytgaarden had haar gezegd dat hij geld zou brengen voor de ander.

Die was bezig te verhuizen en zou om geld verlegen zitten. Van der Luytgaarden voelde zich geroepen om de ander een helpende hand te bieden. De vrouw van de dader zat al geruime tijd op haar man te wachten bij haar moeder thuis, toen de politie contact met haar maakte. De man meldde zich spontaan, nadat hij bij aankomst te horen had gekregen dat er naar hem werd gezocht.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

6 REACTIES
  1. Zowiezo mijn condoleances aan de familie van de overledene.
    De toedracht van zijn dood is mij nog niet bekend en ik kan daardoor mijn opinie nog niet geven.
    Maarik kom er zeker nog op terug.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES