dinsdag, april 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieNederlander vermoord in Suriname

Nederlander vermoord in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

De Nederlander Roland van der Luytgaarden is vermoord gevonden in het Surinaamse district Saramacca. Roland zou zijn vermoord door een vriend schrijft De Telegraaf.

De vriendin van Luytgaarden sloeg alarm toen haar geliefde ’s avonds laat nog niet was teruggekeerd van een bezoek aan de vriend. Roland zou geld meegenomen hebben voor zijn vriend die bezig was te verhuizen en in geldnood verkeerde.

Na een aanvankelijke ontkenning, gaf hij toe de moord gepleegd te hebben. Volgens de afdeling Voorlichting van het Korps Politie Suriname is het motief van de daad van de 28-jarige dader nog niet bekend, meldt ook de Surinaamse krant De Ware Tijd.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

9 REACTIES
 1. Sometimes you win, and sometimes you loose!
  geld is de duivel zijn hoofdkussen

  zielig voor beide fam en nabestaande

  RIP, and i hope god will be mercyfull when you enter.

  PEACE.


  Maak melding
 2. roland is mijn neef zou graag willen weten wat er echt is gebeurd,wij krijgen halve informatie en de familie van de moeder heeft nog niet eens een telefoontje gehad van zijn vrouw raar je beld altijd eerst de moeder,deze is wel blij dat roland naar nederland komt dan kan ze fatsoenlijk afscheid nemen van haar zoon,en de moordenaar van mijn neef moeten ze onder een schaaf leggen en er een milimeter per dag er vanaf schaven ff laten voelen wat hij heeft aangericht,een ravage,hopelijk gaan ze er voor zorgen dat deze lafaard heel lang uit het sociale leven wordt verwijderd.

  Roland namens mij en fam zullen we je missen dit heb je niet verdiend maar hopelijk zul je boven in de hemel rust vinden.


  Maak melding
 3. Wij zijn familie van Roland en komen graag in contact met dhr. F. Wentink.
  We hebben al gebrobeerd via het telefoonboek maar helaas niet kunnen vinden.


  Maak melding
 4. als eerst mijncondoleances a/d familie.mijn schoonbroer ook een nederlander is daar ook vermoord . de dader is vermoedelijk van goede huizen en wordt daarom niet door ondervraagd.loopt dus nog gewoon vrij rond. hoop dat ze deze schoft wel achter de tralies krijgen waar hij mag verotten. die andere schoft die nog vrij rond loopt ( eingelijk de opdrachtgever voor die moord komt ook eens voor het gerecht, misschien niet hier, door de laffe houding van de regering maar zeker wel voor die van de almatige god


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES