zaterdag, december 9, 2023
HomeNieuws uit SurinamePresident en parlementsvoorzitter Suriname op reis

President en parlementsvoorzitter Suriname op reis

-

Does Travel & Cadushi Tours

PARAMARIBO, 17 jan – President Ronald Venetiaan en parlementsvoorzitter Paul Somohardjo gaan op reis. Venetiaan zal een topconferentie bijwonen in Brazilië en Somohardjo gaat op bezoek bij de parlementen van China en Marokko. Beiden zeggen geen andere keus te hebben dan midden in de begrotingsbehandeling te vertrekken. De oppositie is boos.

De leiding van het parlement zou zich niet naar behoren hebben gedragen tijdens de begrotingsbehandeling. Er zou te weinig ruimte worden geboden tot inspraak. Geweigerd wordt daarom een afgevaardigde mee te sturen. Somohardjo is slechts vertrokken met de coalitieleden Adiel Kallan en Jules Ajodhia. Venetiaan zal deelnemen aan de vergadering van het Mercosur-handelsblok.

Suriname moet erbij zijn om markttoegang tot Mercosur veilig te stellen. De lidlanden moeten eerst formeel toestemming geven. “Niet dat met deze ontmoeting dit punt helemaal gerealiseerd zal zijn, maar er zullen nadere onderhandelingen komen”, zegt Venetiaan tegenover de Ware Tijd. In Brazilië zullen ook de Zuid-Amerikaanse staatshoofden vergaderen over integratie.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

6 REACTIES
  1. Jullie zijn gewoon jaloers!Ze zijn slimmer dan jullie.Zo is het eenmaal in de politiek.Moeten ze uit hun eigen zak betalen?dan zijn ze nog dommer dan een boerikie


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES