President en parlementsvoorzitter Suriname op reis

3

PARAMARIBO, 17 jan – President Ronald Venetiaan en parlementsvoorzitter Paul Somohardjo gaan op reis. Venetiaan zal een topconferentie bijwonen in Brazilië en Somohardjo gaat op bezoek bij de parlementen van China en Marokko. Beiden zeggen geen andere keus te hebben dan midden in de begrotingsbehandeling te vertrekken. De oppositie is boos.

De leiding van het parlement zou zich niet naar behoren hebben gedragen tijdens de begrotingsbehandeling. Er zou te weinig ruimte worden geboden tot inspraak. Geweigerd wordt daarom een afgevaardigde mee te sturen. Somohardjo is slechts vertrokken met de coalitieleden Adiel Kallan en Jules Ajodhia. Venetiaan zal deelnemen aan de vergadering van het Mercosur-handelsblok.

Suriname moet erbij zijn om markttoegang tot Mercosur veilig te stellen. De lidlanden moeten eerst formeel toestemming geven. “Niet dat met deze ontmoeting dit punt helemaal gerealiseerd zal zijn, maar er zullen nadere onderhandelingen komen”, zegt Venetiaan tegenover de Ware Tijd. In Brazilië zullen ook de Zuid-Amerikaanse staatshoofden vergaderen over integratie.


3 REACTIES

 1. Wat een vertoning ai-boi…Zij gaan met de dag verder en verder…bevolking njang ‘K. ‘
  Bij terugkomst drukken zij dat in de W.C. voor de bevolking.
  Tik joe ai loekoe, het kan ze niks schelen.
  Su.ze doen en doen maar, zij genieten van de macht..


  Maak melding

 2. somo gaat zeker onderhandelen om gronden te verkopen voor de chinezen,hij doet niets dat goed is weer geld vergooien uit staatskast.ik mag deze schurk gewoon niet.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.