Verkiezingswinst Chavez ook goed voor Suriname

10

PARAMARIBO, 6 dec – De verkiezingswinst van de Venezolaanse president Hugo Chaves is ook goed voor Suriname. Dit zegt de secretaris van de Venezolaanse ambassade, Astrubal Marquez. Eigenlijk is geheel Zuid-Amerika gebaat bij voortzetting van Chavez bewind. De reeds vriendschappelijke betrekkingen met Suriname zullen geïntensiveerd worden.

“We werken aan de integratie en Venezuela zal ervoor vechten om een hechtere relatie met Suriname op te bouwen” zegt Astrubal Marquez tegenover Dagblad Suriname. De solidariteit tussen de naties op het continent kan verder gestalte worden gegeven. Suriname heeft daar de afgelopen jaren voordeel van kunnen trekken. Onder meer wordt brandstof beschikbaar gesteld onder soepele voorwaarden.

Ook is er het Milagros-project voor gratis behandeling voor oogpatiënten. Het project wordt uitgevoerd in samenwerking met de Cubaanse regering. Suriname heeft onlangs Venezuela’s kandidatuur ondersteund voor een plaats in de Veiligheidsraad van de Verenigde Naties. Hugo Chavez heeft met grote overmacht weten te winnen van tegenstrever Monero Sales.


10 REACTIES

 1. Is Chaves geen buitenechtelijk kind van
  Desi en Brunsje met als verzorger Jules W.

  Een achtergeblven Stalin die zich ontwikkeld naar een ware Facist en Nazist.
  Tik yu ai loku.


  Maak melding

 2. Chavez wordt uitgesppugd door eigen volk, en als grote boef gezien.
  Hoezo zal suriname gebaat zijn met chavez
  door meer te leren van zijn malafide praktijken zeker.


  Maak melding

 3. Bush wordt ook uitgespuugd door het overgrote deel van zijn volk. Hoezo is de wereld gebaat met Bush als wereldleider? Door te leren van zijn malafide praktijken zeker?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.