zondag, april 21, 2024
HomeNieuws uit SurinameMoeder Khan protesteert bij Surinaamse ambassade

Moeder Khan protesteert bij Surinaamse ambassade

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO/WASHINGTON, 25 jun – De moeder van de Guyanese drugsverdachte Roger Khan heeft een protestdemonstratie gehouden bij de Surinaamse ambassade in Washington, in de VS. Dit meldt De West. Gloria Kissoon liet via protestborden weten tegen mogelijke uitlevering aan de VS te zijn. De Surinaamse justitie kreeg er ook van langs.

Die zou zich schuldig maken aan het schenden van de mensenrechten van zoon Shaheed. Het Openbaar Ministerie heeft elk contact met zijn advocaten verboden. De maatregel moet beϊnvloeding van het onderzoek voorkomen. Advocaat Irwin Kanhai is tegen het besluit in beroep gegaan. Kissoon kreeg bij haar protest ondersteuning van een kleine groep Guyanezen.

Shaheed Khan en drie Guyanese lijfwachten zijn gearresteerd tijdens politie-invallen in Paramaribo. Ook zijn negen Surinamers aangehouden en zijn ruim tweehonderd kilo cocaϊne en vuurwapens in beslag genomen. Guyana, waar Khan gezocht wordt voor drugssmokkel en diefstal van legerwapens, laat de berechting aan Suriname over. De VS overweegt uitlevering aan te vragen.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

16 REACTIES
 1. Begrijpt de moeder van drugscrimineel Khan niet dat haar zoon, toen hij nog macht had om te beslissen over leven en dood van onschuldige burgers, de mensenrechten van zijn onschuldige slachtoffers heeft vertrapt?
  Het komt bij mij hypocriet over dat zij nu zit te zeuren over de schending van de mensenrechten van haar zoon.
  Ze had haar zoon beter moeten opvoeden.


  Maak melding
 2. Booster je hebt groot gelijkt.
  Wie regeerd sur??
  vene of Bush ??
  Ik denk Bush , vandaar dat vene niets kan doen met al die andere mensen zoals Boekstaaf , vijent , brunswijk , Jong tjien fa , gilds ,somo en nog veeeeeeeeeeeeeel meer om op te noemen .
  Deze moeten ook naar vs gestuurd worden voor hun straffen .

  Deze regering eten uit 1 bord .
  Zo de vader zo de kinderen .


  Maak melding
 3. Ik ben het met de twee bovenstaande reacties roerend mee eens.Opruimen die handel, deze mensen zijn een Grote Schande voor het Surinaams volk en brengen opgroeiende jongelui in gevaar terwijl wij de jeugd zo hard nodig hebben om de toekomst een beetje rooskleuriger te maken. Uitleveren aan de VS en daar moeten zij de doodstraf krijgen.Zelf ben ik tegen de doodstraf, maar laat je deze Parasieten rondlopen, maken zij veel doden onder de jeugd en anderen.Tegen de moeder zou ik willen zeggen. Had hem beter opgevoed, want inderdaad u zult ook van de Drugsgeld van uw zoon genieten, dus houd op Schijnheilig te doen. De doodstraf ermee en zijn Kompanen ook. Veeg schoon die boel.


  Maak melding
 4. Booster,
  Khan wordt ook verdacht van het overtreden van de amerikaanse drugswetten.
  Er zou al een aanklacht tegen hem in een of meerdere amerikaanse staten zijn geformuleerd.
  Deze Khan heeft in het verleden al op zeer jonge leeftijd in de V.S. waar hij woonde de drugs- en wapenwetten overtreden en heeft er zelfs voor in het gevang gezeten.
  In Guyana zou hij een agent van de DEA hebbeb ontvoerd en gegeijzeld, waarschijnlijk om van hem informatie los te krijgen.
  Zijn moeder, bang dat hij in de V.S. voor langere tijd achter de tralies zal verdwijnen, heeft met enkele vrienden en familieleden geprotesteerd tegen zijn uitlevering aan dat land.


  Maak melding
 5. Mensen!, dat is wel leuk als jullie zo zeggen, maar ik bedoel heel concreet, amerika heeft in dit geheel niets te maken, waarom bemoeit amerika altijd in andermans huishouden. Hoe zouden het jullie vinden dat een vreemde in jou eigen huis komt vertellen, hoe jij je verdiende geld moet uitgeven?? bijvoorbeeld.


  Maak melding
 6. Mensen voordat u uitscheld aub verdiept u in het matérie.Usa vraag zijn uitlevering ivm met strafbare feiten gepleegd tijdens zijn studie in de USA.Wat in Sme heeft afgespeeld kan de Usa hem niet berechten.wel kunnen zij het meenemen in hun requisitoir om eventueel te kunnen bewijzen dat hij een internationaal crimineel is.


  Maak melding
 7. Khan is geen Surinamer. Zullen we ons te lang met dit soort figuren bezig houden. Uitleveren die handel en overgaan tot de orde van de dag met Surinaamse zaken.


  Maak melding
 8. Als een half Guyanees en half Surinamer ben ik zeer blij dat deze misdadiger in Suriname gepakt en hopelijk voor een lange tijd opgesloten zal worden. Buitenlandse misdadigers die denken dat Suriname niet over de manpower beschikken om hun aan te pakken zullen nu wel met onze wetten en veiligheids maatregelingen veel voorzichiger zijn. Waaromm uitleveren? Onze politie heeft een taak uitgevoerd die internationale herkenning en waardering gebracht heeft. Onze wetten houden die vent ook veilig vast. Eindelijk iets dat we trots op kunnen zijn, gezien dat geen ander land Khan kon pakken. Kudos to our country.


  Maak melding
 9. Mr. Noenimaro,

  Tegen Bouterse en Brunswijk is er ook een internationaal arrestatiebevel uitgevaardigd.
  Als je Khan uitlevert aan US en de 2 bovengenoemde dan?
  What about them?

  Gharmaro


  Maak melding
 10. BOoster tek a sani nanga effect,

  SOmo verrijkt zijn eigen jampies
  Sardjoe en VEne verrijken bakra’s en chinezen

  dus,..

  BLijf op SOMO stemmen hij kies tenminste voor zijn landgenoten en rasgenoten.

  SInds het aantreden van vene is vene geliefd bij bakra. ik denk eerder vanwege zijn IQ 35 max.


  Maak melding
 11. lieve mensen

  het is wel heel geestig al die opmerkingen

  ieder zijn eigen mening en dat waardeer ik

  er is een justitie en politie en natuurlijk

  ook POLITIEK in ons geliefd SURINAME.

  laten wij het werk aan hun overlaten

  naar ons luitert toch niemand!!!

  anansi


  Maak melding
 12. Ik vind dat de moeder van khan het recht heeft om te demostreren.als het helpt is punt twee.Dat haar zoon een grote crimineel is geworden is zijn keus geweest.men mag niet alles afschuiven aan de opvoeding.ik denk dat iedere ouder hoe dan ook in zijn of haar ogen zal proberen je kind de beste opvoeding te geven.Het is aan jou kind wat hij of zij er mee doet.iedere ouder mag God dankbaar zijn als haar/zijn kind goed is tercht gekomen.vooral in deze tijd.Ik zou als moeder niet met een bord gaan rondlopen,want je loopt volkomen voor gek,maar hoe dan ook ik zou enorm veel verdriet hebben om mijn kind,want wat hem te wachten staat,vooral in amerika,a kang go liebie in tiegrie raas.

  LEGS.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES