Deze week nog gratis overmaken naar Suriname

4

Deze week kunnen klanten van de Rabobank nog kosteloos geld overboeken naar Suriname met Rabo Internetbankieren. De bank startte op 22 mei jl. een actie, waarbij het normale tarief van € 13,50 per transactie naar Suriname niet betaald hoefde te worden. Op deze manier wil de bank haar verbondenheid met de Surinaamse gemeenschap tonen na de watersnoodramp.

Tot 1 juli kan gratis geld overgeboekt worden naar familie en vrienden in Suriname. Dat wil zeggen, u betaalt de kosten voor het overboeken en dit geld wordt binnen een week teruggeboekt op uw bankrekening. Het kan alleen als u een Rabobank betaalrekening heeft en beschikt over het rekeningnummer van de begunstigde en het swiftadres (BIC) van zijn bank. Als u uw overboeking uitvoert met de kostenoptie OUR, betaalt ook de begunstigde geen bankkosten en ontvangt hij dus het hele bedrag. De actie geldt niet voor bedrijven.


4 REACTIES

 1. Geachte Re.,

  Bij en door de Rabo Nederland wordt er tijdelijk dus geen kosten in rekening gebracht. Maar mijn bank in Suri , de Hakrin Bank , brengt wel kosten in rekening , en wel € 20,- per transaktie. Ik vind dir een zeer hoog kostenbedrag voor een boeking van € 150,- per maand naar de verzorgster van mij kinderen in Suri.

  Vindt u dit wel een billijke bedrag voor een gerenommeerde bank als de Hakrin Bank ??? Ik vind het een afzetterij. Vooral daar temeer de grote Rabo Bank Nederland geen kosten in rekening brengt voor haar kliënten.

  Verder vind ik het niet verwonderlijk dat kliënten geen gebruik maken van deze gelegenheid aangeboden door de Rabo.

  Groeten,………..


  Maak melding

 2. In de advertentie staat dat ook de begustigde in Suriname geen bankkosten hoeft te betalen. Dit is niet waar. De banken in Suriname brengen wel kosten in rekening en deze bedragen van 5 euro tot en met 20 euro.

  Is deze advertentie over “gratis overmaken van geld naar Suriname” dan niet misleidend?.

  Stort de Rabobank ook de kosten die de banken in Suriname in rekening brengen ook terug?

  Ik vind dat de Rabobank, voordat ze dit soort acties gaan doen,op zich een goede actie, eerst met de diverse banken in Suriname goed moet overleggen van hoe en wat.


  Maak melding

 3. Ik maak elke maand geld naar Su over via de bank.
  Bij een overmaking van Nederland naar Suriname kan je ervoor kiezen om alle overmakings kosten 1. zelf in Nederland te betalen, 2. de kosten 50-50 te delen of 3. de kosten volledig door de partij in Suriname te laten betalen.

  Als je voor optie 1 kiest dus als jij alle kosten zelf betaalt in Nederland, dan kan de bank in Suriname geen kosten meer in rekening brengen bij de begunstigde. Doen ze dat toch dan zijn de banken daar schurken, niet de Rabo.


  Maak melding

 4. de rabo-bank is een bank voor goede tijden en voor slechte tijden zijn ze er niet voor hun klanten. heb ervaring hiermee. er schuilt zeker een adder in het gras. De bank nl. de rabobank, doet alsof ze het goed menen.

  saira


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.