vrijdag, mei 24, 2024
HomeNieuws uit SurinameUit heli springende man had 1 miljoen dollar

Uit heli springende man had 1 miljoen dollar

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO/NIEUW NICKERIE, 2 jan – De politie van Nickerie heeft één miljoen dollar in beslag genomen bij een Guyanees. Dit meldt de Times of Suriname. De man was kort tevoren gesprongen uit een laagvliegende helikopter. Hij zette het op een lopen bij het waarnemen van een politievoertuig. Zijn bestemming was Guyana. De heli is lokaal geregistreerd.

Het is nog niet duidelijk wie de eigenaar is van het toestel. De man is gearresteerd nadat waarschuwingsschoten hem de koffer deden weggooien om zelf de rivier in te springen. Hij werd op het droge gehaald en de koffer is kort daarop achterhaald. De man kon geen afdoende verklaring geven voor de herkomst van het geld. Eventuele medeplichtigen woren nu opgespoord.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES