dinsdag, april 30, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieWoordenwisseling tussen twee broers leidt tot ernstige kap- en steekpartij

Woordenwisseling tussen twee broers leidt tot ernstige kap- en steekpartij

-

Does Travel - naar Suriname

Een woordenwisseling tussen twee broers aan de Abongrastraat in Suriname, is zaterdag uitgemond in een kap- en steekpartij. Vincent en Humphrey P. hebben elkaar daarbij ernstig verwond met een houwer.
 
Een van de broers viel de andere aan met een houwer. Deze wist hem de houwer afhandig te maken. Daarmee bracht hij zijn broer kapverwondingen toe. Ook haalde hij een mes tevoorschijn en stak hij zijn broer daarmee.

Beide slachtoffers zijn in kritieke toestand per ontboden ambulance vervoerd naar de Spoedeisende Hulp. De reden waarom ze ruzie kregen is nog niet bekend.

De politie van Flora was ter plaatse voor onderzoek. De wetsdienaren hebben in het belang van het onderzoek de houwer en het mes in beslag genomen.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

6 REACTIES
  1. Zijn dit die 2 broers uit de ”Bijbel of zo” Iemand verwonden is al wat,
    laatstaan je eigen broer!!

    sari tori

    Jacko


    gemodereerd
  2. Direct gevolg van moreel verval en gebrek aan normen en waarden. Het land is met haar bevolking naar de verdoemenis gebracht. Mensen maken altijd meer kapot dan ze lief hebben. Hier in ZO Azië is er ook armoede, maar iedereen werkt, ondanks die temp. Van 37c. Je ziet overal ontwikkeling. Daar word ik blij van.
    Groeten uit overheerlijk Maleisie


    gemodereerd
  3. Twee broers die elkaar kritisch verwonden? Zit er een steekje los bij de Surinamers. Het ergste wat ik bij mijn broer heb gedaan was een blauwe plek of een krasje. We stopten als het te gek werd. Loop weg of gebruik je mond. Dat is wat normale opgevoede mensen doen.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES