do 30 jul 2015 12:08

President Bouterse wil nog een regeertermijn

142
post thumbnail

PARAMARIBO, 14 okt – Als het aan president Desiré Bouterse ligt, komt hij na 2015 terug als staatshoofd. De twintigduizend huizen die hij beloofde aan het begin, zijn duidelijk geen haalbare kaart. Niet voor deze regeertermijn in elk geval. Het worden er hooguit zevenduizend. Dat op zich wordt een fikse uitdaging. Maar het optimisme ligt er dik op.

Land waar de huizen moeten komen te staan, wordt nu in kaart gebracht. Critici vinden nu al dat het sociaal akkoord is mislukt. De woningbouw als boegbeeld is compleet mislukt. De afgelopen twee regeerjaren verstreken vruchteloos, wat het scepticisme alleen maar voedt. “De mensen moeten me daarom nog vijf jaren geven, zodat ik die twintigduizend kan neerzetten”, zegt Bouterse tegenover de Ware Tijd. De nood is hoog.

Bouterse wil af van de traditie om burgers te dwingen tot politieke loyaliteit in ruil voor een woning. “Huisvesting is één van de vier speerpunten van deze regering. En die huizen zullen er komen, ongeacht de nadrukkelijk negatieve geluiden. Overal in het land wordt nu grond vrijgemaakt. Ik denk dat we aan het eind van deze regeerperiode op zevenduizend zitten”, aldus Bouterse. Gedurfd is de doelstelling wel, nu in twee jaar tijd geen elk referentiekader is opgezet.

142 Reacties | Plaats Reactie

 1. Voor de mensen die het niet willen en kunnen zien dat het langzaam maar wel beter gaat in Su, stappen jullie op het vliegtuig en ga naar Holland, het gaat er toch niet om wie er aan de macht is in een land het gaat er toch om dat het land de goede kant en het volk tevreden is op gaat en dat gebeurd momenteel dus waarom zou die niet nog een termijn kunnen regeren? Je weet wat je hebt maar je weet niet wat je krijgt.

  Bouterse een schoft? Hahaha, de mensen die zich zo uiten naar president Bouterse zijn gewoon weg zielig, het zijn meelopers, Holland roept wat en ze likken al, ze nemen de witmang als god maar zijn ze vergeten dat ze eigenlijk in een land wonen die van oorsprong niet hun land is, laat ze gaan denken hoe en waarom hun voor ouders in Su aankwamen, en bedenk dat wie een schoft is of boef. Kijk Bouterse als ingi is president van een land dat oorspronlijk van de indianen is, dus hij zit daar precies goed op die stoel en daar mag hij van mij nog heel lang blijven zitten.

  zondag 14 oktober 2012 om 16:40 uur
 2. Akkoord Excellentie Pres DDB
  Ik ga daarvoor werken en ook bidden.
  Niet alleen 1(een) Regeer periode, maar voor meerdere Regeer periodes.
  De Almachtige God heeft U daar geplaatst en niemand gaat U van daar weghalen.
  In 2015 wordt het hele land met paars v/d NDP/MC versierd(+ AC en VA)
  Een echte Leider/Beschermer/Belangen behartiging van Suriname die de wensen van het volk vervuld.
  De armen worden rijker en de rijken worden ook rijker.

  zondag 14 oktober 2012 om 16:46 uur
 3. @anna_z, Odi odi.

  Ondanks bovengenoemd artikel niet hierover gaat, hebben wij nog niets van jou vernomen over:
  Amerikaanse acteur Danny Glover.

  Danny Glover in film over Curaçaose slavenleider
  12/10/2012 (DWT)

  WILLEMSTAD – Op Curaçao gaan de opnamen voor de speelfilm ‘Tula, the Revolt’ van start. Gisteren werd de internationale cast gepresenteerd. Grote verrassing was de Amerikaanse acteur Danny Glover (66). Hij is de komende twee weken op het eiland voor de opnamen.

  Jammer genoeg krijgt onze lieve (anna_z) geen bijrol in deze speelfilm.

  zondag 14 oktober 2012 om 16:49 uur
 4. Brada nanga sisa kondremang a winsie pè un dè.
  Mi e tak oen gran odie.

  Ik heb de diverse reacties gelezen en wil ook mijn vinding over het kabinet Bouterse kenbaar maken.

  Alle voorgaande reacties via dit medium van pessimisten in het bijzonder heb ik ook meegemaakt voordat Bouterse president werd. En hij werd en is de president van suriname nu. En heeft op de dag van zijn verjaardag om een cadeau gevraagd en dat is nog 5 jaarkabinet Bouterse om de doelen te verwezenlijken en is hij dan 75 en mag van een verdiende pensioen gaan genieten.En dat is hem gegund want samen met zijn regeerteam zijn het harde werkers. Een regering die elk uur van de dag zichtbare professie laat zien. Wij kennen ons volk. Ze klagen maar aan het end van de rit zullen ze zelf een balans opmaken en besluiten liever verder te willen gaan met een regering die professie laat merken. De zorg is aangepakt, sociale en maatschappelijke nood worden lichter. De infrastructuur maakt een facelift mee. De cosmetische resultaten zijn oogverblindend want als je zelf in suriname woont dan zie je elke dag dat in alle opzichten paramaribo en districten meedelen in de ontwikkeling van suriname slechts in twee jaar tijd.
  Een uitzonderlijke prestatie. En ook de buitenlandse politiek kent zijn weerga niet. Een record is gevestigd door deze regering. Nooit eerder heeft een regering het gepresteerd de rotzooi van de vorige regering op te ruimen en nog zulke vorderingen in het land neer te zetten.In mijn ogen zijn de 200000 volkswoningen geen optie. Suriname heeft veel meer mogelijkheden om een dak boven het hoofd te hebben dan nederland. Zelfs in de openlucht kun je onder de bomen gezonder slapen. Geen paniek over koude winters etc.
  Een volkswoning neerzetten terwijl je als regering weet dat de huurders dat nauwelijks gaan of kunnen betalen is verloren tijd en geld. Liever prioriteit stellen aan andere dingen. Verdeel liever gronden onder de degenen die een dak boven hun hoofd nodig hebben en subsidieer deze mensen met een x-bedrag zodat zij zelf wat kunnen improviseren en alvast een dak boven hun hoofd hebben. Het is niet zo moeilijk als het blijkt. Suriname is een uitzondering met andere landen. Gewoon samen bouwen en werken.
  De gottongh rojongh methode van de javanen toepassen. Het begint met een hutje, een ook hierin doe je een lekker dutje.

  zondag 14 oktober 2012 om 16:50 uur
 5. @Fer. E.

  Even off-topic dan.

  Tula was de Boni van Curaçao en het is mooi dat men nu daar een film over maakt. Ik speel niet in de film want acteren is nooit mijn ambitie geweest, maar ik ben er wel op een andere manier bij de film betrokken. Niet rechtstreeks maar via via. Hopelijk wordt het een mooie film en wordt de geschiedenis van het inhumane slavernijverleden van Curaçao, nu ook in beeld gebracht.

  Soso lobi! 😉

  000062:
  U2FsdGVkX1+J6Jw1JvkYSWTGfxvTEG29VyEek2oTW+oRnpaK+Z76RUDHx1VPrnVq
  WnP16tnCGrboce9GjgfdSg==

  zondag 14 oktober 2012 om 17:01 uur
 6. @ANNA_Z
  ________________________________________________________

  “Er bestaat niet zoiets als een betere of slechtere mening.”

  Sterker nog; je kan [naar mijn mening…] beter een “slechte” mening hebben, dan helemaal geen mening…

  zondag 14 oktober 2012 om 17:06 uur
 7. Geniaal, synoniem doordacht.
  Hij is zo geniaal dat hij tot nu niet kan vertellen hoe hij zijn Toverdoos begroting gaat betalen, hij is zo geniaal dat hij 99% van zijn beloftes niet waar kan maken, niets klopt in de werkelijkheid wat deze oplichter de bevolking heeft beloofd. en dan ga je zien, een jaar voor de verkiezing gaat hij sinterklaas spelen, met muziek eten drinken om die ezels hun ziel weer te kopen. Hij is zo geniaal dat hij zich laat adviseren door oplichters als Alibux en Wijdenbosch, Hij is zo geniaal dat hij tig adviseurs tot zijn beschikking heeft en toch lukt het niet.

  zondag 14 oktober 2012 om 17:14 uur
 8. Ook alle nazaten van de slaven zijn indirekt betrokken bij deze film en zijn betekenis.

  zondag 14 oktober 2012 om 17:15 uur
 9. @ANNA_Z

  “de geschiedenis van het inhumane slavernijverleden van Curaçao”
  ________________________________________________________

  Elk slavernij-verleden is naar mijn mening inhumaan en abject… niet alleen die van Curaçao.

  zondag 14 oktober 2012 om 17:18 uur
 10. @BakraBasi

  “Sterker nog; je kan [naar mijn mening…] beter een “slechte” mening hebben, dan helemaal geen mening”

  Mee eens! 😉

  000063:
  U2FsdGVkX18z6YgIhOVI4Dnalysn7JqOd13ZqqBwoICCi62xbG9uH0mA3r4wcmJA
  Wo2zTipjrfVoWE7SmMAsSg==

  zondag 14 oktober 2012 om 17:21 uur
 11. Venetiaan debet aan stagnatie dijkenplan’

  14/10/2012 08:36 – Bron:DWT

  President Ronald Venetiaan tekent het gastenboek, kort voordat hij het officiële startsein gaf voor de bouw van de Commewijnedijk in augustus 2009

  ALKMAAR – Het kabinet-Venetiaan is er medeverantwoordelijk voor dat de Commewijnedijk nog niet is afgebouwd. Daardoor kreeg de regering-Bouterse de gelegenheid dit waterkeringproject te stoppen of anders uit te voeren. Dat zeggen teleurgestelde bewoners van Commewijne.

  Bewoners van Alkmaar en andere delen van Commewijne beweren dat enorm gedraald is met de compensatie van personen die grond zouden moeten afstaan voor het dijkenbouwproject. Het project zou 42 miljoen euro kosten. Naar verluidt zouden gedupeerden naast een nieuw perceel ook een financiële compensatie krijgen.

  Zo deponeerde een winkelier te Alkmaar, die zijn terrein met opstallen zou kwijtraken, een claim van 150.000 euro bij de overheid. Hij zegt daarop nooit een reactie te hebben gekregen. Andere perceeleigenaars in de omgeving hebben een bod van de overheid afgeslagen, omdat de toewijzing van een ander stuk grond maar niet geformaliseerd kon worden.

  zondag 14 oktober 2012 om 17:28 uur
 12. @BakraBasi

  “Elk slavernij-verleden is naar mijn mening inhumaan en abject… niet alleen die van Curaçao.”

  Je hebt gelijk. Ik drukte me een beetje ongelukkig uit. Maar je kunt gerust aannemen dat ik er precies over denk zoals jij beschrijft.

  @Astrando

  “Ook alle nazaten van de slaven zijn indirekt betrokken bij deze film en zijn betekenis.”

  Ook daar kan ik natuurlijk helemaal niets tegen inbrengen. Ook jij, RESPECT!!!!

  000064:
  U2FsdGVkX18+mNVY2O6FvZmD345ZsIHrLY5rE36Xv6iJP+o/M5u3edBIuRR9ATMQ
  2rylnYDmv733oLe5oIBLng==

  zondag 14 oktober 2012 om 17:34 uur
 13. whahaha, hij is nu al aan het smeken….geleerd van chaves, alleen chaves komt wél op op de armen maar didibri strooit zand in de ogen van de armen….

  zondag 14 oktober 2012 om 17:37 uur
 14. zou ik ook willen, nog 5 jaar die witwasmachine aan, nog 5 jaar kunnen reizen, nog 5 jaar mn vrienden laten snoepen uit die snoeppot. misschien kan dino na 5 jaar overnemen. misschien zijn dan die 18.000 huizen gebouwd en kan mijn diefijzer echt weg. de 13de maand komt geloof me, onderdeel van nog 5 jaar zitten, mag wat kosten toch

  zondag 14 oktober 2012 om 18:01 uur
 15. @sra
  Jij schrijft:”Normen en waarden zijn natuurlijke begrippen.”

  En wat houden die natuurluijke begrippen volgens jou in?(Jij laat dit zolang duren,hoor!Je danst om de heteh brei heen,sra!)

  zondag 14 oktober 2012 om 18:07 uur
 16. @Milton

  met de 75 percelen en de 37 gebouwde modelwoningen kom ik inderdaad op 112.
  Maar de percelen worden NIET als KALE gronden gepresenteerd maar als te zijn bebouwd.Richlieu moet nog ontbost worden.Wat jij als feiten ziet,is een fictie.Als deze regering een sloot op schoont of ophaalt,zijn ze een maand lang niet van de tv weg te slaan.
  Kijk maar naar de onthulling van een naambord op Lelydorp.Een propaganda als of het ziekenhuis al staat.

  Cobie.

  zondag 14 oktober 2012 om 18:34 uur
 17. @Milton

  Er gaan geruchten dat de pres.de 20e naar Trinidad gaat in verband met huldiging van de olympische medaille winnaars.We gaan het eerst geloven als een foto van hem in de krant verschijnt met Kamla aan zijn zij.

  Misschien vermaakt naarendorp zich op de Bahamas en vertelt in Sur.dat hij ambassadeur is in Parijs.Bij deze mensen is het eerst ZIEN!

  Cobie.

  zondag 14 oktober 2012 om 18:51 uur
 18. Sranang kong trong gotu noja.
  A trong gotu noja, ai mi kondre kon trong gotu noja
  Ingi e naki drong kari wi

  Haitian wani libi na ini
  Torku wani proberi na ini
  Soarma wani baka na ini

  Ai sranang kong trong gotu noja
  A trong gotu noja, a trong gotu noja, ai a kong trong gotu noja.

  Brasjong srefi wani dikie en fisie na ini
  Bakra wani sweng na ini
  Snesie wani seri na ini

  Ai mi kondre kong trong gotu noja,

  Bouta srefi e regerie na ini
  Santokhi ooktu wani hersie na ini
  Brunsie srefi e feti na ini
  Somo srefi wani hari na ini

  Ai Sranang kong trong gotu noja
  A trong gotu noja, a trong gotu noja.

  Grontapu na wang toneel.
  ibrie wang e kong pre ing pree en gwe baka.

  So, tu mang kisie trobie nanga makandra.
  Ne a wang feni wang botoe en taki mjo botie djonsro.
  Na trawang feni wang isrie pepie en takie mjo pijpie
  djonsro.

  zondag 14 oktober 2012 om 18:58 uur
 19. strede strede wie no sa vrede bouta na wie fesie mang ,herie libie te na dede bouta sa vetie gie sranang !!!
  te kauw njang a moesoe gie asie npassie .

  bouta kraktie mie mang

  ai na pero takie

  zondag 14 oktober 2012 om 19:22 uur
 20. Steeds weer dezelfde ezels die achterlijk reageren, en vooral als het om die president gaat, dom dom dom, en dan maken ze mekaar nog af ook, idioten allemaal, die president heeft lak aan jullie klote meningen, hebben niets anders te doen. Stelletje sukkels bij mekaar.

  zondag 14 oktober 2012 om 19:25 uur
 21. sombo loli

  de naam zegd het al je bent meer dan dom en daarom heeft het geen zin jou een zinnig antwoord te geven .
  deze naam pst jou en je baas vene .

  sombo loli joe sa tang lolie

  zondag 14 oktober 2012 om 19:32 uur
 22. Pero joe boeriki joe, ik volg je al een hele tijd op deze side, joe dong no kkkkk en moro sma, we lul e gie wang lo ka mening, we pree sabiemang, go dape go seti torie, sodra wang sani foe a president e taki, we lul wang frak, go was joe bille boi.

  zondag 14 oktober 2012 om 20:24 uur
 23. Pero ete wang sani, jere boeng, ie kaar a neng Vene in joe torie kong na mie, mi na wang mang di e go djie bassi dus no lul moro nanga a ka boi vene, bassi na a mang, ie verstang no, hoor ie bakasee now.Wasing wasing wasing poer alla kkk.

  zondag 14 oktober 2012 om 20:28 uur
 24. Kojandie fatu tori.

  So, tu mang kisie trobie nanga makandra.
  Ne a wang feni wang botoe en taki mjo botie djonsro.
  Na trawang feni wang isrie pepie en takie mjo pijpie
  djonsro.

  zondag 14 oktober 2012 om 22:00 uur
 25. President Bouterse: Deze man is absoluut niet wijs !!!! Lasting !!! Verloren tijd !!!!Was het maar anders.Hij is bezig generatie, in de achter uitgang zetten.

  Groet,Ram Ram,Goeda Hafies (Veel Wijsheid !!!)

  zondag 14 oktober 2012 om 22:31 uur
 26. @GMAPm ik heb veel gelezen en zal jou en vele anderen dan weer gelijk moeten geven.

  =Het is niet te hopen dat er nu al computers, tv en geld gereserveerd zullen worden voor de volgende verkiezing.

  =Let op,,, Chavez zit al weer een termijn, dus kan zijn vriend niet achter blijven?????

  zondag 14 oktober 2012 om 22:36 uur
 27. Los van het aantal huizen en/of sociaal akkoorden welke deze criminele presdident denkt waar te maken.
  Hij is wel de man die Suriname in z’n houdgreep vast heeft zitten.

  Des te eerder hij veroordeeld word en daarmee uit het politieke domein verdwijnt, des te beter voor de republiek.

  Gaat die halve gare ook nog dromen over een tweede termijn. Zou zo jammer zijn.. zo jammer voor Su.

  zondag 14 oktober 2012 om 22:44 uur
 28. Het enigste dat hij in de afgelopen 2,5 jaar aantoonbaar heeft gepresteerd is dat er va de devaluatie, government take en toevalig hoge grondstofprijzen veel meer geld ind e staatskas gevloeid is. Die moet inmiddels toch uitpuilen, of niet??

  Een regering die slechts 11% van de planning realiseert en lopende plannen anuleert moet wel heel erg veel geld overhouden. Waar blijft dat allemaal??

  maandag 15 oktober 2012 om 02:22 uur
 29. Het moet niet gekker worden met deze DiDiBrie .Deze zaka zaka ziet spoken bij dag,hoezo nog een regeer termijn?Moeten we met deze dotie wagie verder.Aha na dotwagie partij(NDP)alles wat vies (dotie)is moet schoon en opgeruimd zijn dus wegwezen nanga dies dotie opzouten met DiDoBrie noooit,nooit nooitie moro oeng moes vergis oeng so.A coalitie dies no moes kong nooit moro.Trouwens Ronnies achterban mort behoorlijk en hij verliest sowieso de zetels van het binnenland aan BEP. Volk van Su reken aub af met deze hebies opruimen die rommel van een DiDiBrie.What a hell nog een periode regeren, wanneer moet ik DiDiBrie dan opsluiten of wanneer lokt DiDiBrie zichzelf op?Dan na a DiDiBrie dies bo sluit de helft foe VHP op ma mie o sluiting mars helemaal op.Let maar op die fout,waarvan iedereen vindt dat het front gemaakt had zal het front niet meer maken.Dus oeng horie oeng baka steevie.Want auw go kaba.Disie a no bakra basie a kaba ook zo een leus van DiDiBri en Co.Tang mie e kong.Mensen laten we sreieus ons verstand gebruiken in 2015,maar mijn VURIGE HOOP/WENS is eerder dan 2015.
  Soo odi odi.
  Glenny.

  maandag 15 oktober 2012 om 02:28 uur
 30. Wanneer zal Suriname eindelijk verlost zijn van deze psychopaat, door te zeggen nog een regeertermijn van 5 jaar te willen, deze moordenaar heeft niets te zeggen, de rechterlijke macht nationaal en internationaal gaan hem iets zeggen, en het volk lijkt mij nu toch wel wakker geworden zijn na 2 jaar, dat er met deze bejaarde schijndode in 2015 afgerekend moet worden, en al zijn beloftes luchtkastelen blijken te zijn, en denkt zeker als president buiten een eventuele veroordeling te kunnen blijven, wil Suriname daadwerkelijk vooruit, moet je afrekenen met bouterse, brunswijk en die patjakker van somohardjo.

  maandag 15 oktober 2012 om 02:40 uur
 31. @Jack Russel,

  Je naam zegt al genoeg, je bent gewoon weg een dagoe en lul maar uit je nek want blijven de honden bijten, ze lopen ruikend aan elkaars kont mekaar achterna en dat doe jij ook net als zovelen hier.

  Wat wil je dat er anderen komen zitten en de geschiedenis zich zal herhalen, dat is de doel van NL, en anno 2012 helemaal nu ze schijten door de crisis.

  Maar jullie zijn misschien bounty of zijn er vrouwen die gescheiden zijn en zich zelf hebben verkocht aan een witte suikeroom, net als de advetrenties meisje 18 jaar zoekt BLANK NED MAN tussen 40-60 jaar, willen jullie dat Suriname zich zelf ook zo verkoopt.

  maandag 15 oktober 2012 om 08:37 uur
 32. Deze zelfde DiDiBrie moet de de naam van J.A.P Airport weer veranderen in Zanderij, weg met die gepengel.

  maandag 15 oktober 2012 om 08:39 uur
 33. als surinaamse nederlander heb ik niet veel inbreng .
  suriname maakt goede tijden door wat economie betreft ,ben er geweest en zie bouterse nog vier jaar aan de macht .waarschijnlijk zal het volk hem die vier jaar gunnen ,suriname maakt op dit moment goede tijden door .

  maandag 15 oktober 2012 om 09:46 uur
 34. Zal ik mij mening geven HOOP dat Baas een vrouw op zijn plaats zet ja een vrouw als President wede dat een vrouw Su meer hoop kan geven kijk maar Engeland vroeger en duitsland nu vrouwen doen het goed ze hebben de

  Moeder instink !!!

  maandag 15 oktober 2012 om 09:58 uur
 35. Beste Lezers,

  Ik zou als ik u was nog geen gat in de ozonlaag springen en uw vreugdedansje nog even bij uw kostuum laten hangen over de verfilming van het koloniale verleden op Curacao.
  Realiteit is namelijk dat er een of andere figuur is wakker geschrokken uit zijn natte droom met het so called geniaal idee de Caribische geschiedenis in beeld te brengen met een wereld(document)gefilmd op Curacao, terwijl Curacao, het land hahaha, voorheen het eiland, daarvoor deel van de Nederlandse Antillen anno 2012 gewoon failliet is, ja beste mensen, failliet en Nederland is o zo ontsnapt aan een kostenplaatje op 10-10-10 toen zij stonden te springen om de status van zelfstandigheid.
  Intussen is hun politiek een smeltkroes van allerlei gemenebest doelstellingen en ga zo maar door dat ze in de touwtjes aan een horizontale paal aan handen en voeten gekneveld hangen in afwachting van de hete pan water die aan de kook wordt gebracht teneinde hen daarin gaar te koken.
  Curacao heeft geen grondstoffen die van enige waarde kunnen zijn voor de export buiten de toerisme en hun olievervuilende industrie.
  Al het goede komt van buitenaf en al het slechte willen ze het liefst vandaag nog op een vlotje laten wegdrijven.
  Vandaar dus het “land” Curacao te willen benutten als locatie, om een impuls te geven aan de tal van landhuizen van voormalige slavenhouders die als monument dringend aan restauratie toe zijn en middels dit project kan worden gefinancierd.
  Hoe geniaal kun je zijn om dat te bedenken?

  Ik ben allerminst onder de indruk.

  Edward R. Kowid

  maandag 15 oktober 2012 om 10:43 uur
 36. Huh! Hoezo nog een termijn?

  En wat voor cadeau wilt hij volgend jaar?
  Pres voor 3 termijnen?
  En het jaar daarop: Pres voor levenslang?

  Ik zie liever dat hij levenslang de bak in gaat.

  Als deze man na 2015 blijft zitten, dan is Suriname voorgoed verloren.
  Dan wordt het, zand erover, doekje erom en laten zinken.

  maandag 15 oktober 2012 om 13:55 uur
 37. Ik,

  Je lult al net zo dom als die paarse lolo,s die op deze president gestemd hebben, je moet je bij het onderwerp houden, en geen dingen erbij betrekken die er niets mee te maken hebben, en uit je taalgebruik kun je al opmaken dat je niet meer dan 6 jaar lagere school hebt net als de meeste aanhangers van die paarse bende.

  maandag 15 oktober 2012 om 15:19 uur
 38. hoe langer NDP aan de macht, hoe kleiner de kans dat de amnestiewet wordt teruggedraaid en dat DDB zijn verdiende straf krijgt. Nieuw Front moet aan de macht komen om deze criminelen te plaatsen waar ze thuis horen.

  maandag 15 oktober 2012 om 17:41 uur
 39. bouta ander maal je hebt mijn zegen ..mijn stem heb je en die van mijn naaste buren .wat men ook wil zeggen ..pero zegt laat maar waaien het doet geen zeer hihihihihi..te wojo jagie oeng sa zie soema serie .

  bota go go

  maandag 15 oktober 2012 om 19:17 uur
 40. Wij willen allemaal zoveel in het leven, of we het allemaal krijgen is maar de vraag. Vroeger zei mijn moeder altijd, als wij weer eens iets wilden: ‘kinderen die willen, die krijgen op hun billen’, hopelijk krijgt Bouterse vanwege zijn wanprestatie flink op zijn donder door het kiezersvolk. Laatst las ik in de krant dat Bouterse zijn eigen regering een ruime voldoende geeft, het zal wat worden als leerlingen/studenten zelf gaan bepalen hoeveel hun proefwerk, tentamen of examen waard is, iedereen zou voortaan cum laude slagen.

  dinsdag 16 oktober 2012 om 12:28 uur
 41. Gelukkig staan de ‘beste’ stuurlui aan waterkant.net 😉

  woensdag 17 oktober 2012 om 00:43 uur

142 Reacties | Plaats Reactie

Ads:Bezoek ook:
www.suriname.nl

Adverteer ook op:
www.suritrade.com