vrijdag, mei 3, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVerdachte houdt agent die hem wil aanhouden in wurggreep

Verdachte houdt agent die hem wil aanhouden in wurggreep

-

Does Travel - naar Suriname

De politie in het Westen van Suriname heeft afgelopen donderdag een man aangehouden die zijn ex-vriendin zou hebben mishandeld en vernielingen bij haar woning zou hebben aangericht.

De vrouw verklaarde aan de Surinaamse politie dat zij met familieleden voor vakantie in Nickerie vertoefde en de woning alwaar zij logeerden, hadden gehuurd. Tijdens een wandeling eerder die dag in Nieuw Nickerie kwam zij haar ex-vriend T.C tegen, die haar vervolgens tot bij het gehuurd pand had achtervolgd.

Zij gaf hem te kennen geen relatie meer met hem te willen hebben. T.C. werd hierdoor boos, mishandelde haar en vernielde daarbij ook de handvat van een deur van de huurwoning.

De verdachte kon geruime tijd uit handen van de politie blijven, maar werd op 18 april door het Regio Bijstand Team West (RBTW) in de boeien geslagen. Bij zijn aanhouding ging hij vreselijk tekeer en zag daarbij kans één van de politieambtenaren aan te vallen en hem in een wurggreep te houden meldt de politie.

Het gelukte de wetsdienaren hem met vereende krachten in de boeien te slaan, waarna hij ter voorgeleiding werd overgebracht naar het politiebureau Corantijn.

De verdachte T.C. is na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

8 REACTIES
  1. Gelukkig ben ik geen politieagent omdat ik in zo’n geval eerst gericht op zijn knieschijf zou schieten en pas daarna zou ik enkele waarschuwingsschoten in de lucht afvuren om hem te verhinderen mij of mijn collega te wurgen.


    Maak melding
  2. Xavier ´d Lorean, ik moet eens op een bericht van.jou gereageerd hebben (ik weet echt niet meer waarop) dat in de roos was en je daarom in het verkeerde keelgat is geschoten. Verder w De laatste tijd heb ik gemerkt dat je mijn naam (Henkes).er steeds bij vermeldt wanneer je weer eens negatief ergens op wil reageren (je weet niet eens hoe ik over dat onderwerp denk). Ik heb dat steeds genegeerd omdat jij niet belangrijk.bent in mijn ogen. Wil.je voortaan mijn naam niet.erbij halen wanneer ik niets over het onderwerp geschreven heb? Wanneer je echt wil reageren op iets wat ik persoonlijk.beweerd heb, mag dat natuurlijk altijd. Bij voorbaat bedankt. Jij reageert ook op een overdreven manier op dingen die door mij geschreven zijn Hoe kan jij b.v. aan de hand van wat ik geschreven he, nu concluderen dat ik (ik cppy paste wat je geschreven hebt) “Wat ben je toch een “HELD”…..kale nietsnut…hetgeen betekent: IEMAND DIE BEHALVE ROOFT, STEELT EN VERKRACHT, VERDER NERGENS VOOR DEUGT…!…”?
    Ik zou dat van jou, aan de hand van wat je tot nu toe op WKN geschreven hebt, niet kunnen concluderen. Jij bent volgens mij dus of HELDERZIEND of HARTSTIKKE GEK.


    Maak melding
  3. Volgens mij wordt er teveel rekening gehouden met de daders, verdachten, enz. De sterke arm is huiverig om aangeklaagd te worden. Sorry hoor, de bullepees moet terug en als het nodig is, flink timmeren. Respect voor de politie moet terug, ook hier in Nederland.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES