woensdag, mei 1, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieIn Suriname geliquideerde Guyanezen werden gezocht voor moord

In Suriname geliquideerde Guyanezen werden gezocht voor moord

-

Does Travel - naar Suriname

De twee Guyanezen, die in de nacht van dinsdag op woensdag 17 april werden geliquideerd aan de Rubensstraat in Suriname, werden in hun moederland gezocht voor moord. Ze waren daar gevlucht en hielden zich schuil in Suriname, melden Guyanese media.

De twee dode mannen zijn geïdentificeerd als Oswick Bazillio en Jerimiah Smith. Ze werden beide verdacht van betrokkenheid bij moordzaken in Guyana.

Bazillio werd ervan verdacht betrokken te zijn bij de moord op Joseph Wilkinson genaamd ‘Dreddy’ in februari, terwijl Smith in verband werd gebracht met de recente moord op de 70-jarige Clynton Chase vorige week voor zijn huis in La Penitence.

Volgens de Surinaamse politie bestaat het vermoeden dat de afrekening te maken heeft met een vete tussen groepen in het buurland Guyana.

Het Korps Politie Suriname doet een beroep op de samenleving om alle informatie die kan leiden tot het aanhouden van deze verdachten en alle andere verdachten die Suriname onveilig maken en of situaties creëren om de veiligheid van het land in gevaar te brengen door te spelen aan het Command Center op het nummer 115, het dichtstbijzijnde politiebureau of de gratis tiplijn op het nummer 179.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

9 REACTIES
  1. Laat ze elkaar afmaken dan,hun probleem moet niet de onze worden,zolang ze geen surinamers vermoorden is het goed,laat ze hun problemen maar zelf oplossen


    Maak melding
  2. Nu zou een brug over de Corantijn ons goed uitkomen. De moordenaars van de doodgeschoten moordenaars, hadden makkelijker naar Guyana kinnen uitwijken.
    Tweemaal opgeruimd staat netter dan eemaal.opgeruimd.en Suriname hoefde dan ook geen duur belastinggeld uit te geven om.dit Guyanese tuig te verzorgen in een Surinaamse gevangenis.


    Maak melding
  3. Het Korps Politie Suriname doet een beroep op de samenleving om alle informatie die kan leiden tot het aanhouden van deze verdachten

    Hoezo verdachten deng mang dede keba dus waar zijn jullie op zoek naar wat en wie


    Maak melding
  4. Hun geheimen hebben ze meegenomen in hun graven dus van mij hoeft de politie geen informatie meer te verwachten. Ik wil wel het navolgende onder de aandacht brengen. Sinds 2010 zijn grote groepen criminelen en ander gespuis uit Columbia, Turkije, Marokko, Mexico , Brazilië. De reden wat die mensen hier kwamen doen, mede mogelijk gemaakt door de fascistische beweging van de vluchteling pseudo revolutionair, laat zich niet moeilijk raden. Nu komt Guyanese crimineel ook al deze kant op.


    Maak melding
  5. Mooi is dat. Moorden in je land en uitwijken naar Sur. Land zonder regels.
    Deze zijn moordenaars en die op de brommer?? Allemaal zware criminelen. Voor deze gasten willen we brug??
    Denk je dat beschaafde mensen nr Sur komen nu?? Nooit, never.


    Maak melding
  6. In guyana is de koers van de usd$ 1op 108 en in Su is het 1op 35, das 6x minder dan in Su. Daarom komen de inglish naar Su. En waarom en hoe het komt dat die gayana pres de beste is in de regio maar het land en volk echt armer zijn dan een surinamer(tervergelijking) moet men zich voorstellen dat
    SU zich alleen richt naar de oosterse/westerse landen en bemoeid bijna niet met het caraïsche landen maar de guyana beweegt zich en steunt het caraïsch gebied. SU moet behalve nederlands en engels ook het spaans laten verplichten zodat het volk makkelijk zich kan bewegen in de buurlanden. Zelfs in usa (florida) spreekt men overal spaans maar engels praat men meestal niet. Sommige verstaat geen engels (shops/taxi/hotel klerk)


    Maak melding
  7. Baka Bana, heb je naast een gebakken banaan ook gestampte ‘ede tonton’ in huis? De verdachten waar de politie naar op zoek is, zijn natuurlijk de schutters die op de vermoorde moordenaars hebben geschoten.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES