maandag, april 29, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieZes rovers overvallen vrouw in slaap

Zes rovers overvallen vrouw in slaap

-

Does Travel - naar Suriname

Een 43-jarige vrouw kreeg in de nacht van zondag op maandag 15 april de schrik van haar leven, toen ze in haar slaap werd overvallen door een groep mannen. Dit gebeurde in een woning aan de Lenienweg in Suriname.

Volgens het slachtoffer waren in totaal zes criminelen haar huis binnengedrongen. Één van hen was gewapend met een mes.
 
De rovers hebben een keukenraam geforceerd en zich via het raam toegang tot de woning verschaft. Éénmaal binnen trapten ze de kamerdeur waar het slachtoffer lag te slapen open.

Twee overvielen haar meteen. Eén trapte haar in de rug. Vervolgens pakte hij haar vast terwijl de andere een keukenmes in zijn hand hield. Doordat het slachtoffer luidkeels begon te schreeuwen renden de verdachten uit de kamer.

De dapere vrouw ging achter de verdachten aan en zag nog vier verdachten in de woonkamer staan. Ook zij verlieten de plaats via de voordeur. Het is niet bekend welke richting de rovers zijn opgegaan.

De buit bedroeg 1.500 Surinaamse dollars en een smartwatch.

Het slachtoffer klaagde van pijn. Ze is met een geneeskundige verklaring verwezen naar de Spoedeisende Hulp. De politie van Nieuwe Haven was ter plaatse voor onderzoek. Van de rovers ontbreekt nog elk spoor.
 
 

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

5 REACTIES
  1. Wat een stoere actie om met zn 6sen een vrouw te overvallen in wat zij dacht dat het haar veilige omgeving was. Vervloektelingen zijn het evenals de baarmoeder waar ze uit zijn geperst. Deze schurken met hun daden zijn een epidemie erger dan covid dengue of welke andere pandemie. De enige oplossing op dit moment lijkt raak afschieten.


    Maak melding
  2. Naar ik vernomen heb, is de regering drukdoende – van Albina tot aan Nickerie…en verder – om allerlei ‘rattenvangers’ aan te stellen, maar dat wil niet zeggen, dat zij ook aangesteld worden om ‘oppassertje, te moeten spelen voor individuele gevallen…!


    Maak melding
  3. als ze opgepakt worden direct verdelgen met rattengif , deze ongedierte schaden de volksgezondheid , amoksi wat is u antwoord hier op , die hangmat bevalt je goed hé , en brunswijk jij blaas van de hoogste toren , maar onderneemt ook niets


    Maak melding
  4. Surinaamse autoriteiten praten veel maar er gebeurt niets, nul,nul.
    Bigie moffo ze kunnen alleen lintjes knippen mensen in het zonnetje of naar andere landen gaan om bigie te spelen terwijl het volk schreeuwt om de onveiligheid in het land, zit de president in China handen te schudden en er gebeurt niets nada nul , nul.
    Het word met de dag erger, deze regering zei dat ze alles gaan doen om dit te stoppen en ik vraag me af hoe ze dit gaan doen.
    Er is geen personeel ,geen middelen, geen politie vervoer geen benzine er is geen geld en hoe en waar gaan ze goed gekwalificeerde personeel werven?
    Ben benieuwd word vervolgd.
    Ze kunnen alleen maar geld strooien feesten maar ho maar net land runnen zit er helaas niet in het volk is weer dupe.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES