maandag, april 29, 2024
HomeNieuws uit SurinameKattenoog wegdek reflectoren geplaatst op Jagernath Lachmonstraat

Kattenoog wegdek reflectoren geplaatst op Jagernath Lachmonstraat

-

Does Travel - naar Suriname

De afdeling Mobiliteit en Veiligheid van het Ministerie van Openbare Werken heeft in samenwerking met het aannemingsbedrijf GJ&H Infrastruur en Wegmeubilair Suriname N.V. een pilotproject gelanceerd om de zichtbaarheid van wegmarkering te verbeteren.

Dit project, dat zich richt op het gebruik van zonne-energie, omvat de installatie van kattenoog wegdek reflectoren op het wegdek van de Jagernath Lachmonstraat, nabij het ministerie van Openbare Werken.

Deze kattenoog wegdek reflectoren, die op zonne-energie werken, zijn ontworpen om overdag zonne-energie op te vangen en ’s nachts automatisch te verlichten. Deze reflectoren bieden tot wel 10 uur verlichting na zonsondergang.

Dit initiatief is gericht op het verbeteren van de verlichting op wegen die slecht verlicht zijn en bij drukke oversteekplaatsen die vooral ’s avonds veel verkeer kennen.

Dit pilotproject markeert een significante vooruitgang in de infrastructurele ontwikkeling van Suriname en het streven van de overheid naar oplossingen voor verkeersveiligheid.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

1 REACTIE
  1. Konsensi, zoals al eerder tegen u gezegd is: “Let your conscience be your guide”…

    …69 ‘verkeersdoden’ tegenover 42 ‘doden door zware misdaad…!’ Have a nice day…


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES