donderdag, mei 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVIDEO: Beelden laten zien hoe hard Bennie Miranda is aangepakt

VIDEO: Beelden laten zien hoe hard Bennie Miranda is aangepakt

-

Does Travel - naar Suriname

Er zijn andere beelden opgedoken waarin te zien is hoe hard Bennie Miranda in de nacht van vrijdag 5 op zaterdag 6 april is aangepakt in Suriname. Op de beelden is te zien dat zeker twee mannen hem hebben geslagen.

De mishandeling vond om 02.30u s’nachts plaats. Op de beelden is te zien dat Bennie naar een groep mannen loopt waarschijnlijk om hen te begroeten.

Snel daarna komt een man in lichte kleding van achter Miranda recht op hem aanlopen en slaat hem vanaf de rechterkant ineens vol in het gezicht. Een lange man met donkere kleding, die de hele tijd aan de andere kant in beeld is, haalt dan meteen keihard uit en slaat Miranda ook van achteren met zijn rechterhand op het achterhoofd om daarna met zijn linkerhand uit te halen.

Miranda valt op de grond en in de chaos die dan ontstaat pakt de lange man vervolgens ook nog een stoel, waarmee hij keihard op Miranda slaat.

Daarna ontstaat er een complete chaos terwijl Bennie Miranda roerloos op de grond ligt. Of er daarna meerdere mensen hebben geslagen is niet duidelijk.

Miranda moest na de aanval aan zijn hoofd behandeld worden in het ziekenhuis. Hij vertelde dat hij woensdag weer terug moet naar de neuroloog voor een hersenscan. “Het moet neurologisch uitgemeten worden om te kijken of de neuronen nog in tact zijn. Er zal ook worden gekeken of de prefrontale cortex of de hippocampus ook geraakt zijn”, zei hij maandag.

Het filmpje geeft een goed beeld van de daders en is hieronder te zien:

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

8 REACTIES
  1. Bennie heeft zelfs aangegeven dat hij op vertrek stond en is de Abopers gaan groeten.
    Je weet dat je niet geliefd bent bij hun waarom wil je dan op zo’n manier aandacht !!
    Bennie eigen schuld


    gemodereerd
  2. Dat noem j kracht meten is schande voor bep met overlopers gebeurd dat straks die ene overloper hij is van vhp naar abop jaggernath hij is de volgende neem verraders nooit in j partij.


    gemodereerd
  3. ,,Boxing, is the nobel art of self-defense.”

    Dit zijn ordinaire lafhartige rammers…! Precies het soort waar waterkant.net van houdt. Daarom worden ook de ophitsers, stokers en sensatiebakken ook gemodereerd en niet de ‘vredesduiven, want dat is geen sensatie…! Regels..? Voor wie…?


    Maak melding
  4. WAT 10 april 2024 Bij 02:37
    Je opmerking moet nog beoordeeld worden
    we krijgen hier ook afrikaanse toestanden zoals in rwanda in 1994 , eerst een paar klappen , later komen de houwers te voorschijn
    Dok 9 april 2024 Bij 20:17
    Hiep hiep hoera

    Alle hindoes naar india posten

    dok ga je ook de creolen posten naar afrika ,


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES