woensdag, mei 1, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijVlaggen staatsgebouwen halfstok op dag van uitvaart oud-vicepresident Ajodhia

Vlaggen staatsgebouwen halfstok op dag van uitvaart oud-vicepresident Ajodhia

-

Does Travel - naar Suriname

In verband met de uitvaart van de onlangs overleden oud-minister en oud-vicepresident van Suriname Jules Ajodhia, zal als teken van rouw de vlag des voormiddag tot zonsondergang halfstok worden gehesen bij staatsgebouwen.

Dat heeft de Surinaamse minister van Binnenlandse Zaken vandaag laten weten.

Dit geldt ook voor de ter rede en aan de steiger liggende schepen, met het verzoek aan de burgerij en het bedrijfsleven, zulks in navolging te doen. Op de radio- en televisiestations wordt een dringend beroep gedaan om hun programmering aan te passen.

Ajodhia, die naast minister en parlementariër ook twee keer vice-president was van Suriname, overleed afgelopen vrijdag kort na opname in het ziekenhuis.

Zijn uitvaart vindt op woensdag 3 april met staatseer plaats. Gelegenheid tot het nemen van afscheid vindt van 10.00u – 11.30u plaats in de conferentiezaal van KKF, gevolgd door de rouwdienst.

De rouwstoet vertrekt om 13.00u naar het crematieoord te Weg naar Zee, alwaar om 14.00u de crematie zal plaatsvinden.

De uitvaart is live te volgen:

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

5 REACTIES
  1. debby , nu weet iedereen hier op wtk dat jij geen Surinamer bent , maar gewoon een domme ndp aanhanger , daar in holland , en domme jij misbruikt andermans leed , laag persoon ben jij ,

    en debby je kunt het vragen aan jou vrienden robje g-konsensi-[luci-en]- pony , als zij niet weten wat oud vicepresident Ajodhia betekent heeft voor Suriname , dan zijn het ook domme gasten


    Maak melding
  2. In een vredelievend Sranang horen we correct om te gaan met elkaar en zeker bij het heen gaan van wie dan ook. De schepper zal alles vereffenen.
    Om neerbuigend of denigrerende opmerkingen te maken zegt veel over over onze moraliteit
    Wij allen komen een keer bij die eind halte aan, geen twijfel mogelijk. Alleen weten we niet wanneer. Wees niet hatelijk in dit leven naar elkaar toe.


    Maak melding
  3. KroFaya , jij zegt in een vredelievend Sranang , sinds 25 februari 1980 was dit in een klap voorbij , en of het ooit weerkomt , misschien dat jou Schepper het tij kan keren


    Maak melding
  4. @ KroFaya goed gezegd ,bij de schepper zal alles vereffend worden en dat is zeker in één geval bij deze ex minister van justitie. Een neefje van hem is door zijn tussenkomst de dans ontsprongen in een moordzaak.


    Maak melding
  5. De schepper zadelt ons op met een hoop ellende en vereffend helemaal niets, want de schepper neemt alleen maar tot zich en daarmee basta…!

    De enige schepper die mij ooit iets gaf, was mijn geliefde moeder…!


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES