donderdag, mei 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieOndernemer lost schot nadat brutale rover hem steekt bij poging roof

Ondernemer lost schot nadat brutale rover hem steekt bij poging roof

-

Does Travel - naar Suriname

Een 42-jarige ondernemer in Suriname is zaterdagavond gewond geraakt, toen een man met een mes hem nabij de Bosjebrug probeerde te beroven van zijn tas. De ondernemer loste een waarschuwingsschot, maar de verdachte wist te ontkomen.

De ondernemer stopte die avond op de berm nabij een bushuisje aan de voet van de brug. Een nog onbekende man, die op een bankje in het bushuisje lag, zag dat de ondernemer uitstapte en iets in de bak van zijn voertuig ging doen.

De man liep uit het buishuisje op de ondernemer af en probeerde zijn schoudertas te pakken. De geschrokken ondernemer stribbelde flink tegen, waarna de man een mes te voorschijn haalde en de ondernemer een snijwond toebracht aan zijn linkerarm.

De ondernemer wist daarna zijn vuistvuurwapen uit de tas te halen om zich te verdedigen. Toen de rover dit zag rende hij meteen weg in de richting van een menigte, die daar in de omgeving stond.

Het slachtoffer besloot niet gericht te schieten, maar loste een waarschuwingsschot. De verdachte wist daarna weg te komen. De Surinaamse politie werd ingeschakeld en de gewonde ondernemer werd middels een zogeheten visum naar de SEH verwezen voor behandeling.

De politie heeft de zaak in onderzoek.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

11 REACTIES
  1. A Bing saka schot gie a saka saka, hij had zijn hart kunnen raken, dang a no ing wroko ,dang a vrijpostig foe soetoe a mang ,saka schat ,no plei.


    Maak melding
  2. Waarmee zijn wij bezig in Suriname??????
    Die cirkel moet doorbroken worden.
    Geweld met geweld verergerd alleen.
    Natuurlijk mag je je verdedigen, misschien zelf met de dood als gevolg.
    Suriname is tegenwoordig heel hoog genoteerd in de wereld als het om Criminaliteit gaat.
    Droevig, droevig en nogmaals droevig.


    Maak melding
  3. Ik zou zg een waarschuwing schot lossen, maar dan gericht!
    En de tweede gewoon in de lucht schieten, laat de politie
    maar raden, dat het niet zo was!

    sari tori
    Jacko


    Maak melding
  4. Wat de idioot allemaal kan uitkramen. Er is een poging tot beroving mislukt, de pleger gaat er vandoor ennhet slachtoffer neemt het besluit niet te schieten op vluchter die in de richting een menigte rent. Petje af daarvoor en al die halve zolen die hier anders over denken hebben wellicht een intelligentie van bedroevend niveau.


    Maak melding
  5. Debby 31 maart 2024 Bij 15:22
    Waarom stop je random aan de voet van de brug??
    Ik denk dt er iets anders aan de hand was.

    @Debby
    Was de ondernemer niet daar om zijn afspraak met jou na te komen. Hij zou je van achter benaderen en verrassen zodat je kon schreeuwen van schrik.
    Maar Debby je was er niet om jou deel van de afspraak na te komen in tegenstelling wilde jij Debby het bedrag van 5 SRD wel hebben en daarom stuurde jij deze overvaller die niet rekende op een gewapende ondernemer met de loop van zijn wapen naar voren gericht liggend in zijn handpalm


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES