donderdag, mei 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieDodelijk slachtoffer verkeersongeval houttruck is 43-jarige chauffeur

Dodelijk slachtoffer verkeersongeval houttruck is 43-jarige chauffeur

-

Does Travel - naar Suriname

De man die gisteren bij het zwaar verkeersongeval op weg naar Atjoni in Suriname kwam te overlijden, is de 43-jarige truckchauffeur Bidjaikoemar Mataw (foto).

De Surinaamse politie heeft laten weten dat de chauffeur ter plekke het leven heeft gelaten. Een mede-inzittende genaamd Tarique N. raakte zwaargewond.

Volgens de politie van Regio Midden Suriname ging het om een eenzijdig ongeval waarbij een houttruck met lading op weg naar Atjoni ter hoogte van Poederberg was omgekanteld. Vermoedelijk is de chauffeur daarbij uit het vrachtvoertuig geraakt.

De redactie van Waterkant.Net verneemt dat de chauffeur onder de houtblokken lag en het met veel inspanning na enkele uren gelukt is om zijn ontzielde lichaam te bergen.

De mede-inzittende is per ontboden ambulance afgevoerd en opgenomen op de afdeling chirurgie van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP).

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

1 REACTIE
  1. debby , iedereen hier weet dat jij een hindoestaanhater bent , schande dat wtk jou reacties plaatst , jij hebt geen eerbied voor dodelijke slachtoffers die niet op jou lijken


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES