zondag, april 28, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieBromfietser zwaargewond na verkeerd afgelopen inhaalactie

Bromfietser zwaargewond na verkeerd afgelopen inhaalactie

-

Does Travel - naar Suriname

Het ‘uit het niets’ inhalen van een auto is zondagavond rond 22.00 uur verkeerd afgelopen voor een bromfietser aan de Welgedacht C-weg in Suriname.

De bromfietser botste tegen een voertuig en raakte zwaargewond. Hij is in bloedende toestand per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

Waterkant.Net verneemt dat het slachtoffer het rijtuig enkele dagen geleden had gekocht en ter plaatse geen bescheiden kon overleggen. De bromfiets is door een sleepdienst afgevoerd.

De politie kreeg de melding van het voorval en gimg ter plaatse voor onderzoek.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

3 REACTIES
  1. Ik heb t zo vaak gehad over t gedrag van de bromfietsers in t verkeer, ik denk dat zij les hierin moeten krijgen, niet normaal, ik maakte een keer mee dat wij een straat in zouden gaan dus rechts er kwam een bromfietser ook rechts, ik zie t voor mij, en kan t niet echt beschrijven, maar als wij niet goed opgelet hadden lag deze brommer echt onder die auto.


    Maak melding
  2. Het deelnemen aan het verkeer in Suriname op een tweewieler is een riskante onderneming! De wegen dwingen een bromfietser veelal om links in te halen. In veel gevallen word zelfs de “stoep” gebruikt als uitwijk baan. Er is niet of nauwelijks gelegenheid om rechts in te halen, zoals de verkeersregels voorschrijven..!

    Maar ja… De President en zijn minister van openbare werken hebben met veel bombarie laatst een weg geopend. De weg was een geschenk van deze regering aan de weggebruikers. Maar eerlijkheidshalve is het ook weer een nieuwe dodemans weg die niet voldoet aan de eisen, die een veilige weg moet hebben. Een weg waar alle verkeersdeelnemers van voetganger tot vrachtwagen en alles daartussen, zonder problemen gebruik van kunnen maken…


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES