maandag, april 29, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieTwee gewonden bij aanrijding te Houttuin; veroorzaker op de vlucht

Twee gewonden bij aanrijding te Houttuin; veroorzaker op de vlucht

-

Does Travel - naar Suriname

Twee personen zijn zondagavond rond 23.30 uur gewond geraakt bij een aanrijding tussen twee personenauto’s aan de Groenhartlaan in Suriname.

De slachtoffers klaagden van pijn aan hun armen en benen en zijn met de ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

Vernomen wordt dat beide voertuigen (Toyota Vitz -links op foto- en Toyota Corolla) achter elkaar reden over de Groenhartlaan. De bestuurder van de Vitz was de achterrijder. Niet ver van de Cassialaan ramde hij door nog onbekende reden zijn voorrijder hard van achteren.

De Corolla eindigde over de kop op de berm en de Vitz belandde in de trens. De veroorzaker liet de slachtoffers in hulpeloze toestand achter en sloeg op de vlucht.

Buurtbewoners en voorbijgangers ontfermden zich over de slachtoffers en schakelden de politie in. Beide wagens hebben grote schade opgelopen en zijn door een ingeschakelde sleepdienst afgevoerd.

De politie werkt aan de opsporing en aanhouding van de veroorzaker.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

3 REACTIES
  1. Een Toyota Vitz, dus waarschijnlijk is dit een mislukte poging geweest de vooraan rijdende auto te beroven.
    Alleen, toen ze zelf in de trens terechtkwamen, zetten ze het op een lopen.


    Maak melding
  2. Bestuurder van de Vitz is echt een dommie. Al sla je nu op de vlucht, men kan achterhalen van wie de auto is. Idioot, ben je echt zo dom. Door op de vlucht te slaan, zet jij jezelf nog erger in de problemen.


    Maak melding
  3. De vluchteling hoeft niet de eigenaar te zijn. Hij kan de auto geleend hebben van de eigenaar en misschien heeft hij zelfs geen rijbewijs. Voor dat de politie bij de eigenaar aanklopt, heeft de gevluchte al een veilige schuilplaats gevonden.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES