vrijdag, mei 10, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieGemaskerde mannen lossen schoten bij overval op supermarkt

Gemaskerde mannen lossen schoten bij overval op supermarkt

-

Does Travel - naar Suriname

Zes mannen hebben vrijdagavond een gewapende roofoverval gepleegd op een supermarkt aan de Kasabaholoweg in Suriname. Ten tijde van de beroving werden er schoten gelost door de verdachten.

Vernomen wordt dat de mannen hun auto op het terrein van de winkel parkeerden. Een van hen bleef in de auto, terwijl de rest gemaskerd en met vuistvuurwapens de supermarkt rond 22.00u binnenstormden.

De winkelier, die met zijn vrouw en een arbeider in de zaak was, werd meteen onder schot gehouden. Terwijl de kassa ruimte overhoop werd gehaald werd de winkelier onder bedreiging naar de slaapkamer meegenomen. Daar werd ook alles overhoop gehaald en een kluis met een onbekend geldbedrag meegenomen.

Ook een bedrag in Surinaamse dollars, zijnde de dagopbrengst en drie mobiele telefoons werden tijdens de beroving buitgemaakt. Na de beroving verlieten de mannen de plaats snel met een zwart gelakt voertuig waarmee ze de plaats hadden aangedaan.

Tijdens de beroving werd de winkelier op het hoofd geslagen waaraan hij een barstwond overhield. Het slachtoffer werd per ontboden ambulance naar het ziekenhuis afgevoerd voor verdere medische hulp.

De politie van Uitvlugt was na de melding ter plaatse voor onderzoek. Op de plaats delict trof de politie twee hulzen aan, die voor onderzoek in beslag is genomen. Van de rovers ontbreekt nog elk spoor.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

4 REACTIES
  1. Amoksie zal gek zijn om daadkracht te tonen. Hij denkt dat het veel stemmen zal kosten en zijn koning zal zeker niets doen want het goede voorbeeld heeft hij ooit zelf gegeven. Dus winkeliers gewoon alle winkels om 9.00 uur sluiten en niet stiekem via de tralies tot laat in de avond blijven verkopen.


    Maak melding
  2. Cellenhuis Bureau Nieuwe Haven zal nu wel uitpuilen van dit afval. Om niet te spreken van Santo Boma. Volgens mij moet er nog weer een gevangenis gebouwd worden. Al deze criminelen moeten van de straat.


    Maak melding
  3. @ Mi Dati

    Nwe gevangenis ????? Dus het arme volk moeten ze te
    vreten blijven geven!! ” Ophangen, is de beste optie. ”
    Het zijn gewoon luie profiteurs van de ergste soort!
    ” Weg ermee en zo snel mogelijk, het zijn k*nker
    gezwellen. ”

    sari tori

    Jacko


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES