woensdag, mei 8, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieScheidende waarnemend korpschef Kensen draagt over aan toekomstige korpschef Bryan Isaacs

Scheidende waarnemend korpschef Kensen draagt over aan toekomstige korpschef Bryan Isaacs

-

Does Travel - naar Suriname

Afgelopen vrijdag vond in de vergaderzaal van de minister van Justitie en Politie, de schriftelijke overdracht van de leiding over het Korps Politie Suriname officieel plaats.

De scheidende waarnemend korpschef Ruben Kensen heeft schriftelijk de taken overgedragen aan de commissaris van politie Bryan Isaacs, die straks de plaats van Ruben Kensen gaat moeten innemen.

De scheidende korpschef heeft de korpsleiding overgenomen op 14 februari 2022. “Het was niet makkelijk, maar nu is er een beetje rust teruggekeerd in de samenleving. We gaan nog steeds door een turbulente periode” zegt minister Amoksi. 

De nieuwe korpsleiding bestaat uit de toekomstige korpschef Isaacs, directeur operaties KPS Pinas en commissaris Akkal. Deze korpsleiding is jong, maar niet onbekend met het politiewerk. De minister rekent op een effectieve aanpak van de criminaliteit.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

5 REACTIES
  1. pensioengerechtigde leeftijd /( of doorwerken na pensionering) moet ook in Su omhoog, althans voor mensen die dat willen. Ik denk dat een heleboel nog enkele jaren door zouden kunnen en willen gaan.(Uiteraard voorafgaand beoordelen !!)


    Maak melding
  2. debby , deze isaacs lijkt niet op bouterse , en ook niet op santokhi en ook niet op brunswijk , hij lijkt op de pl , deze zal zeker bouterse uit zijn hol halen , met of zonder rook


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES