woensdag, mei 8, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMilitair met 7.000 schildpadeieren aangehouden bij controlepost Stolkertsijver

Militair met 7.000 schildpadeieren aangehouden bij controlepost Stolkertsijver

-

Does Travel - naar Suriname

Een militair is op dindag 5 maart met 15 zwarte vuilniszakken inhoudende 7.000 krapé-eieren in zijn auto betrapt bij de controlepost te Stolkertsijver in Oost-Suriname.

De militair R.O. verklaarde aan de politie dat hij een taxirit naar Paramaribo reed en dat hij wist dat zijn vracht, krapé-eieren betrof.

De man werd ter zake overtreding van de Jachtwet en de Wet op Economische Delicten aangehouden ter voorgeleiding aan een hulpofficier van justitie.

Het voertuig en de krapé-eieren werden in beslag genomen en dezelfde dag samen met de verdachte overgedragen aan de Militaire Politie voor verder onderzoek.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

11 REACTIES
  1. Ik begrijp dit wel hoor, deze mannen moeten nu van een gewoon salaris rondkomen, da’s moeilijk ve ze.
    Vroeger kregen ze nog wat toegestopt toen bouterse het voor het zeggen had. Nu moet men bezuinigen en dat is lastig.
    Gelukkig zijn we op de goede weg, maar deze weg is lang heel lang.
    Vertrouw erop dat het goed komt. Daarom MOET de VHP worden herkozen, alleen dan zakken we niet weer weg in de schijt


    Maak melding
  2. Lol, voor zo iets mag je nooit en dan ook nooit begrip hebben. Niet omdat een mens een beetje armer is geworden, mag hij de natuur vernietigen. Als morgen de schildpadden, door toedoen van deze moordenaar van moeder aarde, uitgeroeid zijn, zal je het zeker ook goedpraten dat hij zijn eigen moeder voor een bordje schildpadsoep verkoopt.


    Maak melding
  3. Hiermee is voor de zoveelste keer aangetoond, dat niet alleen de verschillende bewindslieden vanaf 1975 onbetrouwbaar zijn maar ook het gewone volk dat grotendeels een bedroevend laag IQ heeft, en bovendien ook een zeer CORRUPTIEVE CULTUUR heeft en aanhangt.

    Zo moet bij vrijwel elke dienst die het volk gerealiseerd wenst, er door iemand anders “IETS GEREGELD WORDEN” (bijv. TJOEKOE geven) om die dienst gedaan te krijgen…….deze mentaliteit vertoont nagenoeg IEDERE inwoner van Suriname……..niemand schijnt in de gaten te hebben dat een dergelijke ziekelijke mentaliteit ook valt onder de CULTUUR VAN CORRUPTIE.
    Corruptie komt beslist niet uitsluitend voor bij de bovenlaag van de Surinaamse samenleving maar in de gehele samenleving!!!!!!!
    Deze ziekelijke en vooral ZIEKMAKENDE MENTALITEIT die reeds decennialang gemeengoed is in Suriname (iedereen vindt een dergelijke mentaliteit HÉÉL NORMAAL!!!), is het o.a. het directe gevolg van de zeer lage educatiegraad van het grootste deel van de bevolking.

    Maw……..vanwege het lage gemiddelde IQ…..ikke niet begrijpen……of A NO MIE…!!!

    …………WAT EEN TREURIGE SAMENLEVING………..


    Maak melding
  4. Het staat als een paal boven water, over 10 jaar bestaat deze schildpadden soort niet meer in Suriname.
    Dit volk rooft niet alleen van elkaar, maar ook van de natuur.
    Een wetsvoorstel indienen en de wet aanpassen dat op dergelijke delicten 5 jaar gevangenisstraf staat, is teveel werk voor politici.


    Maak melding
  5. De mens is een zoogdier en een primaatsoort, die voor meer dan 90% verwant is aan de chimpansees!
    Met het grote verschil, dat het de meest manipulatieve, destructieve, egoïstische allesrover is die er bestaat. En als zodanig zal het een zegen voor deze planeet zijn, als wij van de aardbodem verdwijnen.

    Dit gezegd hebbende ben ik vooralsnog, nog steeds van mening dat China geen vrijbrief mag hebben om onze prachtige natuur leeg te roven en de woonomgeving van de inheemsen te vernietigen!


    Maak melding
  6. Als er nog dieren zijn als debby die nog in een bomen wonen dan krijg dit soort dierlijk gedrag. Met handeld nog volgens instinct inplaats hersens gebruiken.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES