dinsdag, mei 7, 2024
HomeNieuws uit SurinameNDP-parlementariër Jones: "Minister Ramadhin is emotioneel instabiel; die man liegt"

NDP-parlementariër Jones: “Minister Ramadhin is emotioneel instabiel; die man liegt”

-

Does Travel - naar Suriname

NDP-parlementariër Ebu Jones vindt minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid in Suriname emotioneel instabiel. Volgens de politicus zou de bewindsman in een radio-interview hebben aangegeven dat hij (Jones) voor een functie als beleidsadviseur bij het Mungra Medisch Centrum Nickerie (MMC) heeft gesolliciteerd en niet is aangenomen. Dit zou dan de reden zijn waarom de NDP’er de afgelopen dagen uit boosheid zware kritiek uit op Ramadhin met betrekking tot de aanpak van de ontstane gezondheidsproblemen bij de enorme rookontwikkeling in Wageningen.

Jones ontkent ooit voor zo een functie te hebben gesolliciteerd. “Die minister is emotioneel instabiel. Want alleen als je emotioneel instabiel bent maak je liegen tot jouw eigen. Die man liegt. Laat die minister met zijn grote mond met enige sollicitatiebrief komen en tonen dat ik ooit gesolliciteerd heb bij hem in verband met MMC. Bovendien beleidsadviseur? Ik ben ambassadeur en ambassadeur is veel hoger dan beleidsadviseur”, benadrukt de NDP’er.

De volksvertegenwoordiger vraagt zich af waarom hij zou willen solliciteren bij een instantie als het MMC waar de leiding incompetent is.

“We weten ook dat die minister van Volksgezondheid incompetent is. Want sinds hij de leiding heeft over het ministerie, beoordeel voor jezelf wat er met de medische zorg is gebeurd in Suriname. De gezondheidszorg in Suriname is tot de bottom. Dus omdat hij denkt dat de drempelkosten op de Spoedeisende Hulp (SEH) in Wageningen tijdelijk zijn opgeschort, dat hij daarmee een bijdrage levert aan die rommel die nu daar plaatsvinden?

Waarbij zij niet genoegzaam optreden als overheid. Bovendien liegt die minister zodanig dat hij zijn eigen leugen gelooft. Deze vorm van liegen moet zodanig strafbaar gesteld worden dat de minister de volgende keer, wanneer hij niets bijzonders heeft te zeggen, niets gaat zeggen”, aldus Jones.

Volgens Jones is er informatie dat ‘bonzen vanuit de regering samen met ondernemers plannen hebben om gebieden klaar te maken voor de rijstteelt’. Vandaar dat de gebieden in Wageningen in brand zijn gestoken. En dit ziet hij als de oorzaak van de branden.

Hij roept de regering op om dit te laten onderzoeken. Volgens de NDP’er ligt de informatie op straat. Hij nodigt minister Parmanand Sewdien van LVV uit om dit in De Nationale Assemblee te komen ontkrachten.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

22 REACTIES
  1. Dit soort KLOOTZAKKEN die zich parlementarier noemen kunnen alleen maar schelden naar elkander, en zich als orninaiire viswijven gedragen bij gebrek aan politieke scholing en beschaving.


    Maak melding
  2. Na de aflevering van Ruben Terlouw ‘De wereld van Chinezen in Suriname’ gisteravond gezien te hebben, heb ik nu zoiets van; ‘t zal me echt aan m’n reet roesten wat er zich allemaal voltrekt in dat godvergeten land. Bekijken jullie het allemaal maar lekker; ga gewoon door met het (laten) vernietigen van de natuur. Eén ding is zeker; ER IS GEEN WEG TERUG. Ook dankzij die onnozele- en laffe bevolking.


    Maak melding
  3. De president van Suriname zou er goed aan doen, de ‘onstilbare Chinese honger’ en de roofbouw die zij momenteel plegen op onze prachtige natuur en het geweld, dat zij loslaten op onze inheemse bevolking een halt toe te roepen, voordat het te laat is…!

    En als ik zeg ‘Chinezen’, dan bedoel ik niet die ‘Surinaamse’ die het land al meer dan honderd jaar, een warm hart toedragen…


    Maak melding
  4. Ach Jones toch. Je scheldt op een minister die jou (ten onrechte) iets verweten heeft en direct gaan alle registers open over een instabiele manspersoon. Volgens jou is hij ook nog eens incompetent. Nou beste meneer Jones look who is talking. De man die deel uitmaakt van de fascistische NDP beweging is in mijn ogen geen knip voor de neus waard. Ja Ramdhin jokt en liegt maar wie begon ook alweer met liegen? Juist ja jouw beweging !
    Dus beste Jones mondje toe en aan het werk !


    Maak melding
  5. Famiri, heb al verschillende keren gezegd, dat de Chineze draak 100.00000000000000000X erger is dan de kolonisator. En nee ik heb niemand hoog zitten, alleen de Enige die zegt: Ik ben de weg, de ware en het Leven!

    Het is toch meer dan logisch, als de Chinezen hun eigen mensen uitbuiten/moorden, denk je dat ze Suriname goed gezind zijn?????
    In hun idiotelogie komt nergens het woord NAASTE LIEFDE voor!, alleen maar onstilbare macht!!! en wel demonische macht, net als een x-aantal andere landen!!!!

    Gado de wi fesi mang!


    Maak melding
  6. Wie liegt er niet? Natuurlijk liegt Ramadin, net als iedereen, weleens, Maar dat hij zulke ‘drey ai’ leugens als ‘op.de vlucht doodgeschoten’ en ‘het hoofd zullen buigen voor de rechtspraak’ vertelt, betwijfel ik. Jones is selectief verontwaardigd als bepaalde mensen leugens vertellen, bij anderen vindt hij het
    helemaal niet erg als ze liegen alsof het gedrukt staat, integendeel bewondert hij ze daar mateloos voor en is hij bereid ze als een schoothondje tot in de hel te volgen.


    Maak melding
  7. Abu en Debby waarom liegen jullie dan over moiwana.
    Liegen en bedriegen over wat er daar in MOIWANA is gebeurd.
    En jullie doofpot werkt heel goed , want zelfs aan dere partijen zwijgen als de doden in een graf.


    Maak melding
  8. Deze minister die bij velen bekend staat als een narcist is gewend om te liegen. Niet zo lang terug liet hij met opzet een figuur op zijn woning met een vuurwapen schieten. De dader heeft men nooit kunnen traceren. Zeer vreemde zaak.
    De branden zijn ontstaan op gronden die niet zo lang terug verstrekt zijn aan financierders van de VHP. Deze gronden moeten binnen 6 maanden na uitgifte in cultuur worden gebracht. Het in brand steken is een veelgebruikte methode om gronden bouwrijp te maken.


    Maak melding
  9. De gevluchte leider van de NDP moordenaar/drugsdealer D.D.Bouterse woonachtig te LEE ons berg is de GROOTSTE LEUGENAAR : Na 10 jaren (BELOFTES / LEUGENS) : Tramverbinding van Paramaribo naar Onverwacht, de bouw van18000 woningen.flyovers,vierbaans wegen enz enz ,en talrijke landingen van drugsvliegtuigen in het binnenland…3 miljard buitenlandse schuld….TRALALA….Nu 3 jaren van leugens……..Wat ziet gij de splinter in het oog van uw broeder, maar de balk in uw eigen oog bemerkt gij niet? Hoe kunt gij tot uw broeder zeggen: Broeder, laat mij de splinter, die in uw oog is, wegdoen, terwijl gij de balk, die in uw eigen oog is, niet ziet?


    Maak melding
  10. Ja mensen RobG zegt het al de gronden worden gecontroleerd in brand gestoken om te produceren. Het is in de grote rijst producerende landen zoals Thailand, Indonesië, Filipijnen,China en India en andere landen na het oogsten tijd voor verbranding om alles weer gereed te maken voor de volgende beplanting. Misschien kan Rob dit uitleggen aan Debby.


    Maak melding
  11. “Volgens Jones is er informatie dat ‘bonzen vanuit de regering samen met ondernemers plannen hebben om gebieden klaar te maken voor de rijstteelt ”

    Bala jones> a diesie deng kali ontwikkeling !! A no a sang sa joe basie, sang go kibrie eng gogo inie a boesie doe nanga wageningen > serie gie wan partijgenoot san set go moro fara nanga den snesie.
    A no deng duizenden hectares boesie sa ndp serie gie deng snesie foe 2 container nanga t-shirts wie e karie ontwikkeling.
    A “ptieng dong ingie boi” deng snesie kar kong foe tekie wan tjieng monie in ruil voor concessie’s >> ifoe joe go foeroe…go tak over deng torie datie….. de rest na ’tjing torie”


    Maak melding
  12. Misschien liegen beide, dat zou kunnen maar als je kiest om voor een party waar er gemoord en gedeald wordt te werken dan ben je op z`n mist een leugenaar omdat je die moordenaars en dealers ondersteund en beschermt door ze uit de gevangenis te proberen te houden. Ik ben benieuwd hoe je ze anders wilt beschermen dan door te liegen. Dus direct of indirect heb ik gezegd dat alle NDP-ers leugenaars zijn. Natuurlijk ook hun aanhang.


    Maak melding
  13. Beste mensen: ter herinnering; we zijn toch niet vergeten dat die moordende drugs dealer behalve Wageningen ook staats olie wilde verkopen????


    Maak melding
  14. Wat voor onzin verkondigt dit rund (Z)ebu Jones? Sinds wanneer is een ambassadeur hoger dan een beleidsadviseur? In beide functies wordt je benoemt, je hebt voor beide functies geen speciale opleiding moeten volgen (het zijn geen titles als drs, dr., bachelor, master of dergelijke waar je examens voor hebt moeten afleggen).Je kan als beleidsadviseur of ambassadeur falen of een goede job doen, maar als je die functie niet meer bekleedt, ben je weer gewoon karreman of putjesschepper (niemand vermeldt dat op zijn business card). Alleen in Suriname blijft men een nietsnut, die eens ambassadeur is geweest, tot zijn dood met die titel aanspreken, denk maar aan die andere slijmert van DiDiBri ‘Ambassadeur’ Herrenberg.


    Maak melding
  15. Een NDPer die nog Ambassadeur is onder een VHP regering. Dat geloof je toch niet,
    Ebu Jones. Volgens mij ben jij die leugenaar en als je niet liegt ben je binnen de kortste keren oneervol ontslagen. volgens mij ambieer je een hoge positie binnen de NDP. De strijd om de leiderschap binnen de NDP is dus begonnen.


    Maak melding
  16. CITAAT: Ik ben ambassadeur
    REACTIE: dan verwacht ik toch echt een redelijk professioneel niveau en gedrag. Echter dit moddergooien en klinkklare onzin verspreiden getuigd daar totaal niet van! Het is duidelijk dat jij, onder Bouterse, op geheel andere gronden ambassadeur mocht worden. Moest je soms een netwerk opbouwen in een groep die duidelijk beter past bij jouw niveau?


    Maak melding
  17. De volksvertegenwoordiger vraagt zich af waarom hij zou willen solliciteren bij een instantie als het MMC waar de leiding incompetent is.
    dit is zo typisch voor bepaalde straathonden , het moet weer een ndpér zijn
    wij hebben hier ook 1 zijn naam is rob
    hij gaat een stapje verder en solliciteert openlijk naar een baan bij deze regering
    kennen jullie deze nog nog noggggggggggg

    ===Als men bij de SLM Prenobe Bissesar kan inhuren voor 17.500,- USD per maand wil ik de klus in orde maken voor maar 75 USD per maand.Ik kan een grote bijdrage leveren aan de verfraaiing van wegen, straten, steegjes, pleinen, buurten en wijken en parken in Paramaribo en mogeving. aldus rob die als een kleine stuk ongedierte zonder gene solliciteert
    waterkant.net/suriname/2024/02/15/geplante-groenhartbomen-op-middenberm-jagernath-lachmonstraat-vernield/#comment-1893427
    Dus meneer eboe Jones geloof je het zelf


    Maak melding
  18. @Martha, door het friends & family beleid van de VHP falen alle instituties in Suriname. Overal zijn door Santokhi incompetente figuren op posities geparachuteerd.Hetzelfd geldt voor de 35 of meer commissies die jouw president heeft ingesteld. Een enorme chaos in het land. Nergens zijn er positieve berichten te melden. Alles keert zich tegen het beleid van Santokhi.Hebben jullie het nog niet door? Hij heeft de verkeerde en minder geschoolde mensen op posities waardoor Suriname is vervallen tot een failed state.


    Maak melding
  19. Rob wil je nou wel of niet een baantje hebben in Suriname. Je hebt hier openlijk gesolliciteerd. Ben je nog in de markt of niet, daar ga je niet op in. Je zal dit zeker ook niet lezen.
    Beantwoord maar op volgende manier, kost weinig tijd
    Ja, ik wil of
    nee, ik wil niet meer


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES