dinsdag, mei 14, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politie11-jarige jongen sinds dinsdag vermist

11-jarige jongen sinds dinsdag vermist

-

Does Travel - naar Suriname

Deze 11-jarige jongen genaamd Mereno Anakaba, is afgelopen dinsdag 27 februari van huis weggelopen en is sindsdien niet meer huiswaarts gekeerd.

Volgens verklaring van zijn moeder is haar zoon die dinsdag vanuit haar woonadres aan de Somoensadiweg in Suriname weggelopen.

De moeder deed op vrijdag 1 maart omstreeks 12.00 uur, aangifte van vermissing, bij de politie van bureau Santodorp. De jongen droeg die dag een blauwe kniebroek en een trui.

Een ieder die informatie kan verschaffen met betrekking tot de verblijfplaats van de vermiste kan contact opnemen met de politie via het alarmnummer 115 of met het politiebureau Santodorp op het telefoonnummer 485240.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

6 REACTIES
  1. met al die Pedo s in Suriname ik hoop dat niet voor dit jongetje ,maar er zijn veel Child Preditors
    in Suriname ,en veel mannen die op mannen vallen hebben zulke neigingen
    God laat deze jongen gevonden worden snel ,en dat zijn moeder dit jongetje zomaar laat gaan ,en nu gaat ze zitten janken met crocodillen tranen
    triest hoor
    heeft suriname geen Aber Alert net als in de USA of NL
    zodat heel het land kan uitkijken naar dit kindje van 11 jaartjes jong


    Maak melding
  2. Neen…..

    Suriname heeft als volwaardige BANANEN REPUBLIEK idd geen AMBER Alert…….dit is een landelijk (vaak automatisch) waarschuwingssysteem dat berichten verzendt wanneer de politie vreest voor het leven van een vermist of ontvoerd kind.
    In Suriname hebben de achtereenvolgende regeerders het helaas dagelijks veel te druk met allerhande corruptieve handelingen en bezigheden, zoals het leiders èn bewoners van een echte BANANEN REPUBLIEK betaamt……….


    Maak melding
  3. KEERPUNT- Dagblad De West, 20 maart 2021

    Uit cijfers is gebleken, dat ongeveer 70.000 kinderen in Suriname in de leeftijd van acht tot twaalf jaar, seksueel misbruikt worden. Steeds vaker worden wij geconfronteerd met verhalen van vrouwen en meisjes die zeggen verkracht, misbruikt, mishandeld en vernederd te zijn. Er zijn kinderen die lijden onder lichamelijk of geestelijk geweld, seksueel misbruik of verwaarlozing, terwijl zij onder de hoede zijn van hun ouder(s), wettige voogd(en) of iemand anders. Onlangs is zes jaar cel geëist tegen een stiefvader die zijn veertienjarige stiefdochter seksueel heeft misbruikt. De man zou bijna elke avond seksuele handelingen met het meisje hebben gepleegd. Volgens de dader, had het slachtoffer ingestemd met de seksuele handelingen. Niet hij, maar het meisje zou avances hebben gemaakt. Het komt vaker voor dat een dader de schuld legt bij het slachtoffer. Maar of het slachtoffer nu wel of niet heeft ingestemd, doet niet ter zake, feit blijft dat seksuele gemeenschap met een minderjarige strafbaar is, zo simpel is dat.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES