dinsdag, april 30, 2024
HomeNieuws uit SurinameStanley Menzo mogelijk weer coach van Natio Suriname

Stanley Menzo mogelijk weer coach van Natio Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Hij moet eigenlijk alleen nog zijn handtekening plaatsen en dan is trainer Stanley Menzo opnieuw de coach van het Surinaamse nationale voetbalelftal Natio. Dat zegt de bekende journalist Desney Romeo vandaag.

Op Facebook schreef de doorgaans goed geïnformeerde Romeo: “De SVB heeft overeenstemming bereikt met Stanley Menzo alleen zijn handtekening ontbreekt om de zaak te formaliseren. Dit kan in de komende dagen een feit zijn.”

De in Suriname geboren Menzo (60) werd in januari 2022 door de Surinaamse Voetbal Bond gecontracteerd als bondscoach van het Surinaams voetbalelftal. Zeven maanden later maakte hij in augustus 2022 bekend per 1 september te stoppen als bondscoach vanwege een lucratief aanbod van het Chinese Beijing Guoan.

In juni 2023 werd hij ontslagen als coach van de Chinese Club.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

11 REACTIES
  1. Stanley wat is dit voor gedrag?
    Lijkt wel heel opportunistisch. Ga je er weer vandoor als er iemand met een groot zak geld voor je neus staat?
    Ga iets anders doen hoor.


    Maak melding
  2. Met de aanstelling van deze uiterst onevenwichtige Menzo als bondscoach, mag Suriname/NATIO reeds nu de deelname aan het WK-voetbal 2026 op haar buik schrijven.
    Suriname heeft namelijk een capabele en vooral evenwichtige PERSOONLIJKHEID nodig die voor de groep als oefenmeester wordt aangesteld.
    De eeuwige twijfelaar en onzekere Menzo, is trouwens overal reeds na zeer korte tijd ontslagen en dus binnen dit keiharde jargon, volledig mislukt en derhalve uitgerangeerd als voetbaltrainer.
    Alleen in Suriname waar hij in januari 2022 als bondscoach werd aangesteld, is hij niet ontslagen maar koos hij vanwege betere (financiële) bezoldigingen in augustus van hetzelfde jaar, ijlings het hazenpad richting China.
    Behalve het ontberen van de noodzakelijke kennis en kunde om spelers op de juiste wijze te kunnen coachen en ook beter te kunnen maken, beschikt hij bovendien blijkbaar ook niet over enige vorm van VADERLANDSLIEFDE, getuige zijn spoorslags vertrek uit Suriname in 2022 alleen maar om meer geld……


    Maak melding
  3. Deze coaches staan de boel te bedonderen ff van de zon genieten en dan weer naar vrouwtje lief voor hun natje en droogje .En een zak vol duiten,wanneer kont er nog echt een inwoner van su als trainer.


    Maak melding
  4. Overigens ben ik het met je eens dat Menzo zijn contract niet geëerd heeft. Dan zou ik hem om die reden niet opnieuw vragen. Krishnadat heeft misschien korting bij Menzo bedongen omdat die toch binnengelopen is in China.


    Maak melding
  5. De hele voetbalwereld staat bol van opportunisme en zakkenvullerij (Messi, Ronaldo, Koeman, Van Gaal, enz.) en Menzo pakt ook gewoon zijn kansen als die voor het grijpen liggen! Misschien wordt het gewoon tijd voor een ander bestuur met mensen die echt verstand van voetbal hebben, zoals Nigel de Jong die momenteel directeur Topvoetbal is bij de KNVB in Nederland. Om maar iets te noemen…!


    Maak melding
  6. Nigel de Jong directeur? Hoe kan dat. Hij heeft zijn school niet afgemaakt en daar zit hij dan in een drie-delig pak met een leeg hoofd. Top voetbal! Is hij soms wereldkampioen geworden dat ik dat niet weet. Is hij competent genoeg? KNVB begaat fout op fout. KNVB gaat nog ten onder wegens zijn incompetentie.Edgar Davids was er zo een. Hij kwam niet uit zijn woorden. We zullen het zien.


    Maak melding
  7. Zo Yor, adem je nog?
    Op advies van mijn zoon ga ik niet meer op racistisch ongedierte reageren, dus dit is de laatste keer dat ik überhaupt nog een woord aan jou soort besteed. Mijn zoon gaat al niet eens meer in gesprek met tuig als jij, laat staan dat het tot een discusssie komt. Je bent in ieder geval onder die steen vandaan gekomen, want blijkbaar kon je jezelf niet harden. Om een kort verhaal kort te houden, geniet ervan zolang het nog kan. Je bent een anonieme held achter je keyboard en meer dan dat zul je ook nooit worden! De groeten van ‘Beretta!’


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES