zondag, mei 12, 2024
HomeNieuws uit SurinameAdhin beledigd door uitspraken Somohardjo over seksuele geaardheid; eist rectificatie

Adhin beledigd door uitspraken Somohardjo over seksuele geaardheid; eist rectificatie

-

Does Travel - naar Suriname

Oud-vicepresident van Suriname Ashwin Adhin is niet te spreken over uitspraken die PL leider Paul Somohardjo afgelopen weekend deed tijdens een bijeenkomst van zijn partij, waarbij de welbekende Sambel Trasie cabaretier Sally werd gepresenteerd als lid van de PL.

Tijdens deze ressortmeeting te Koewarasan noemde Somohardjo de NDP’er Adhin ‘een seksgenoot van Sally‘ wiens echte naam Rubesh Kartopawiro is. Somo deed hiermee een uitspraak over de seksuele geaardheid van Adhin, waarmee hij impliceert dat Adhin homo zou zijn.

Adhin liet het er niet bij zitten en heeft advocaat Irwin Kanhai op de zaak gezet. Die stuurde gisteren een sommatie naar Somohardjo, waarin aangegeven wordt dat Adhin door de uitspraken in zijn eer en goede naam aangetast wordt.

De advocaat vindt het een vorm van belediging en heeft namens Adhin geëist dat Somo zijn uitspraken binnen 24 uur moet rectificeren.

Somo deed de uitspraken tijdens de meeting omdat hij vindt dat de PL onder vuur wordt genomen voor het toelaten van Sally en volgens hem nooit een woord gerept is toen Ashwin Adhin zich aansloot bij de NDP en Robert Peneux minister werd van Onderwijs. Hij zei:

“….Wanneer bapak of ibu Sally zich aansluit bij de Pertjajah Luhur, dan is er direct Leiden in last, direct donder en bliksem. Zoveel kritiek van ‘fa PL kan teki so wan sma?’ en ‘is de PL veranderd?’ Maar ifi masra Adhin, vp, sexgenoot van mevrouw Sally, go na NDP, dan no wan sma ne tak neks. Omdat masra Adhin, a sexgenoot fu Sally, go na NDP?”

“Ifi a bo go na PL, dan i bo yere: ‘Somo ben hori nanga masra Adhin’. Ifi masra Peneux die minister was van Onderwijs, ook een sexgenoot van Sally. Ifi a ben go na PL, dan i bo yere: Paul lobi bradi sma. Maar omdat a tron minister fu Onderwijs onder NDP, zegt niemand wat”, aldus de PL-leider afgelopen zaterdagavond.

Die avond werd naast Sally ook de bekende 1 voor 12 trekker Louis Vismale gepresenteerd als PL’er. Die gaf enkele dagen later echter aan dat hij bij geen enkele partij is aangesloten.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

25 REACTIES
  1. ma wacht eve, wacht effe.
    Somo heeft niet gezegt dat A.Dien sexegenoot is of was,
    maar sexgenoot, je geniet van sex toch,
    ma eigenlijk dit ook niet helemaal, is die taal toch je weet wel
    ik bedoel ex genoot. Ze hebbe allebei genote van, vroeger dus daarom ex, niet sex, nee, neeh
    van alles, dus als meneer of mevrouw of whatever zich gekrenk voelt dan spijt mij dat, ik wil niemand krenke
    laat die man kome dan drinke we hij sally en ik een parbo

    Het wachten si totdat ons geleerde, de druk bezette rijziger in China zijn mening en natuurlijk visie geef


    Maak melding
  2. Aloe baba, je bent en blijft een bobo, die je eigen familie heeft verraden om onder die paarse gevluchtte veroordeelde massamoordenaar DiDiBri uien en aardappelen bent gaan verkopen. Je bloedeigen familie, jo go0man.
    Klaag mij ook maar aan, boeler !


    gemodereerd
  3. zonder enige geaardheid of wat het ook het ook zou zijn, had de Surinaamse samenleving niet bestaan met alle varianten van mix max personen en alle etniticiteit. Dus respect voor iedereen…


    gemodereerd
  4. Adhin lult! Hij is BISEX. Door familie druk a mang mek snel snel 2 kindjes. Maar die man boelt!!!! Mathoeralaan 15 daar is hoofdkwartier. Dankerlui, Gayadhar en nog enkele kwamen hem boelen. . Zelfs zijn eigen mensen zeggen dan de man boelt. Is door fam druk dat ie een vrouw heeft genomen. Zogenaamd getrouwd met Graciella en kids gemaakt met een golddigger. Soso foe stel fam gerust. Maar diep in zijn hart is de man een BOELER


    gemodereerd
  5. Voor zover ik mijzelf ken, zit er geen greintje homoseksualiteit in mij, maar als een oude idioot zou suggereren dat ik homo was, zou ik me daar niets van aantekken en me vooral niet beledigd voelen. Wat is er namelijk fout aan het homo zijn? Als iemand zich door de opmerkingen van Back and Neck, waaruit valt op te maken dat hij neerkijkt op homos, beledigd zou moeten voelen, dan is het Sally wel. Als ik Sally was geweest, had ik na de opmerkingen van de oude, geile gluurder, de PL meteen de rug toegekeerd. Achteraf bekeken.denk ik dat dat misschien niet zo’n goed idee is, omdat iemand als Somo er meteen misbruik.van zal maken als een goed uitziende ‘dame’ als Sally hem de rug toekeert.


    Maak melding
  6. Henkes 29 februari 2024 Bij 15:34
    “Wat is er namelijk fout aan het homo zijn?”
    Vertel jij me nou eens @Henkes; ‘wat is er namelijk zo goed aan het homo zijn?’


    Maak melding
  7. Su Bliem, omdat je het vroeg ben ik erover gaan nadenken. Wat er goed is aan homo zijn? De kans op ongewenste kinderen is bij homos vele malen kleiner. Voor de rest zie ik niet zoveel voordelen, nadelen of verschil. In beide soorten relaties kan je hebben dat de partners echt van elkaar houden en goed met elkaar omgaan of ze kunnen elkaar het leven zo zuur maken dat ze het liefst zouden hebben dat hun psrtner van de Bosje brug springt.


    Maak melding
  8. Geef hem even de tijd om “uit de kast” te komen >> zoals bekend is de titel “Boeler” erg zwaar is SU (zijn kansen als ‘boeler’ op een presidentschap/hoge positie, als ndp aan de macht mocht komen, zijn dan in 1 keer verkeken;( de “baas” aldaar heeft kennelijk een bepaalde voorkeur>>vroeger zat horb naast hem !! later asshwine) ; somo als politicus moet zijn uitspraak idd aanpassen; de baas niet ie ook geen moordenaar of lafbek >>> hij weet toch ook dat die gast op de vlucht is geslagen ??

    Overigens het is zijn reet die hij aan flarden laat/heeft late slaan; hij is degene die waarschijnlijk met een kurk of luier rondloopt 🙂 : ) dus>> ga je gang ; who cares


    Maak melding
  9. Het is 1 dag voor het weekend, en bij het lezen van bepaalde forummers
    ga ik een gezellige weekend beleven! ”Ik lach me krom man” !

    sari tori

    Jacko


    Maak melding
  10. Ho ho ho
    iemand homo noemen of boeler is geen strafbaar feit. Homo zijn is gewoon geaccepteerd, dus als adhin van mening is dat hij is beledigt dan kijkt hij dus neer op homoos. Dat is een belediging voor de gehele homogemeenschap. Adhin moet worden vervolgd en behoorlijk gestraft ook, net met een waarschuwing wegsturen!
    Kijk vroeger toen men bewees dat met name homoos aids verspreiden toen was homo zijn of pot oid niet geaccepteerd als zijnde normaal. Nu wel


    Maak melding
  11. Toen Santokhi een procedure begon tegen Van den Bergh omdat die met de foto van Santokhi op de cover van zijn boek een relatie suggereerde tussen corruptie en Santokhi, riepen NDP-ers dat Santokhi inbreuk maakte op het vrije woord. Nu wordt er iets gesuggereerd over Adhin en wat doet hij? Precies, hij wil zuivering van zijn eer en goede naam terwijl Somohardjo niets negatiefs heeft gesuggereerd. NDP-ers bedrijven de zuiverste vorm van hypocrisie.


    Maak melding
  12. Die Hans oh, die zich hier voordoet als alleswetende, beseft niet dat je ook als hetero besmet kunt raken.
    Hollandse Oellewapper!!


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES