zondag, mei 12, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieOuders bezorgd nadat leerlingen op school flauwvallen en in trance raken

Ouders bezorgd nadat leerlingen op school flauwvallen en in trance raken

-

Does Travel - naar Suriname

Op een Openbare School in Suriname, is het de afgelopen tijd onrustig. Verschillende ouders hebben in een gesprek met de redactie van Waterkant.Net aangegeven dat kinderen flauwvallen en in trance raken tijdens schooluren.

Ook een ouder die op het terrein van de OS Vredenburg in Wanica op zijn kind stond te wachten, is van de week op het terrein plotseling bewusteloos geraakt zegt een van de ouders in gesprek met Waterkant.Net.

Enkele ouders hebben aangegeven dat zij hun kinderen uit veiligheidsreden niet naar school zullen sturen.

Een ouder gaf te kennen dat in de maand oktober een leerling een vrouw in het wit met lang haar in de toilet ruimte zou hebben gezien. Het kindje rende hard weg en sloeg alarm hierover.

De zaak bleef stil totdat een ouder dinsdag op zijn kind op het schoolterrein stond te wachten en plotseling flauw viel.

De kinderen werden na de school uit veiligheid door de leerkrachten in de klassen gehouden totdat zij werden opgehaald. Volgens een van de ouders die anoniem wenst te blijven, raakten drie kinderen en een leerkracht woensdagochtend in trance.

De bezorgde ouders zullen donderochtend naar de schoolleiding stappen om over de situatie geïnformeerd te worden en na te gaan wat voor oplossing de leiding daarvoor heeft.

De ouders willen een oplossing hierin en zijn zelf bereid om geestelijke leiders te halen om de school te reinigen.

Of het Surinaamse ministerie van Onderwijs op de hoogte is gesteld van de situatie van de school is nog onduidelijk.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

14 REACTIES
  1. In een land waar door de eeuwen heen, zoveel bloed gevloeid heeft, dat men er meren en plassen mee zou kunnen vullen, zijn dit soort gebeurtenissen heel goed denkbaar. Als kind heb ik ook het een en ander meegemaakt. De kinderziel is teer, open en kwetsbaar…


    Maak melding
  2. HONDERD DUIZEND procent dat het GROTE ONZIN is.
    1 leerling voelde zich een keer niet goed, om wat voor reden dan ook. Bijvoorbeeld niet gegeten ’s ochtends om wat voor reden dan ook. Deze leerling kreeg gelukkig aandacht en vervolgens vond het navolging
    Niet alleen in Su vind dit plaats. Ook in Nederland zie je dit verschijnsel ook.
    Weinig tot geen aandacht aan schenken is het beste, dan waait het over


    Maak melding
  3. @ Ernesto,

    Waar denk je dat door de eeuwen meer bloed heeft gevloeid. West Europa met haar talloze oorlogen of in deze jungle, waar door de eeuwen relatief weinig mensen hebben gewoond. Ik heb 45 jaar in Nederland gewoond en heb deze onzin nooit meegemaakt. Ik lees verder vele internationale kranten en ben nooit enige vermelding van deze onzin gezien. Wat ik wel weet is dat volwassen Surinamers op mijn vorige werkplek hier bang waren voor de bovenste verdieping omdat ze geesten zagen. Ben talloze avonden op deze verdieping alleen geweest, nooit iets gezien. Massa psychose is a real thing !


    Maak melding
  4. Dat er mensen, om wat voor oorzaken ook flauwvallen, komt in alle landen, overal op aarde voor. Alleen in achterlijke samenlevingen gaat men, zonder goed uitgezocht te hebben waarom mensen flauwvielen meteen roepen ‘TAKRU SANI’.
    Als Melvin het schoolmaaltijden project niet had laten mislukken door de hele pot van dit project leeg te vreten, vielen er nu misschien minder kinderen en hun ouders flauw in Suriname.


    Maak melding
  5. Nee jongens>>overal in de wereld heb je zaken die je met logisch redeneren niet kan verklaren; als je iets niet met je zintuigen kunt waarnemen wil; niet zeggen dat ze er niet zijn (een virus zie/voel hoor je ook niet>> je ziet ‘m wel als je de juiste tool (elektronenmicroscoop)gebruikt >>> ook in NL/india/ England etc genoeg mensen die dingen zien/plekken mijden e.d ; check USA haunted houses >>. blijven leeg staan; google even om de 20 plekken waar je gegarandeerd ‘iets’ gaat merken.
    Je hoeft niks te geloven…wil niet zeggen dat het er niet is>>> vergelijk met jezus of god>>niet zien wil verder niks zeggen
    Sommige dingen>>> kun je niet verklaren>>>maak er niet iets meer/minder van
    (Interessanter is om een een verklaringen te vinden waarom die “ptjieng ingie boi” is gaan schuilen op zijn ouwe dag 🙂 🙂 )


    Maak melding
  6. Wie is die vrouw in die witte jurk een verpleegster ???? IN HET WIT WIT WAT JURK BROEK GEWAAD RA RA VREEMD VERHAAL 🤔🤔🤔


    Maak melding
  7. inderdaad een vreemd verhaal , maar hier in Suriname is alles mogelijk , straks komt bouterse te voorschijn in een witgewaad en al zijn volgelingen zullen flauwvallen maar nooit meer opstaan


    Maak melding
  8. Het is bekend dat mensen met sterke emoties sneller in trance raken.
    Zo raakte de grote Heilige Shri Raam Krishna Paramhans eens in trance toen hij een groep zwanen zag vliegen. De schoonheid van die vogels raakte hem zo diep dat hij buiten zinnen geraakte. Hetzelfde gebeurde toen hij mooie bloemen zag.
    Later, toen hij meer kennis kreeg, verklaarde hij dat met het aanwezig zijn van de Goddelijke Energie in alle wezens en in alle dingen. Hij was in staat – door de genade van de Godin Kali Mata – in alles en iedereen Haar aanwezigheid te zien.
    De grote Heilige Goswami Tulsidas zei hetzelfde: SiyaRaam-mai sab jag jaani.


    Maak melding
  9. Dat die kinderen plotseling in trance geraken, heeft helemaal niets niet het geloof te maken. Ze maken kennis met ghb-middel oid.
    Immers, jongeren zijn te beïnvloeden en experimenteren graag.


    Maak melding
  10. Bizar verhaal dit in suriname,maar op google en you tube staan heel veel echte filmpjes vooral engeland, schotland en amerika daar worden veel geest verschijningen waargekomen maar ook in indonesie en india. Ik zou eens eentje willen vangen zo’n schim vooral die van de schotse meren daar jonge vrouw ging otter filmen in het bos en zag vreemd figuur, daar kwam een schaduw uit een boom en echt waar duidelijke te zien. Ik zou die schim willen vangen.


    Maak melding
  11. De meeste bakroe verschijningen in su, kom je in de stad en niet te vergeten, in dna tegen.
    En hier op wtk.hebben we jorka Debbie. Laatstgenoemde kan je lokken met een voedselpakket…..


    Maak melding
  12. Onzin ,zeker hun lessen niet gied geleerd voor eerst school examen. Heeeel vroeg kreeg je ern pakslaag van je ouders als je deze onzin deed


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES