zondag, mei 12, 2024
HomeNieuws uit SurinameSomohardjo noemt kritiek op toelating Sally bij PL selectief

Somohardjo noemt kritiek op toelating Sally bij PL selectief

-

Does Travel - naar Suriname

Pertjajah Luhur (PL) voorzitter Paul Somohardjo heeft zich gestoord aan de selectieve kritiek die de afgelopen dagen is geuit nadat de partij bekendmaakte dat de welbekende Sambel Trasie cabaretier Sally The Rising Star, alter ego van Rubesh Kartopawiro, is toegetreden tot de rood-witte partij in Suriname.

Want terwijl de PL onder vuur wordt genomen voor het toelaten van Sally, heeft niemand volgens hem ooit een woord gerept toen Ashwin Adhin zich aansloot bij de NDP en Robert Peneux minister werd van Onderwijs.

“Ik stoor mij ja. Wanneer bapak of ibu Sally zich aansluit bij de Pertjajah Luhur, dan is er direct Leiden in last, direct donder en bliksem. Zoveel kritiek van ‘fa PL kan teki so wan sma?’ en ‘is de PL veranderd?’ Maar ifi masra Adhin, vp, sexgenoot van mevrouw Sally, go na NDP, dan no wan sma ne tak neks. Omdat masra Adhin, a sexgenoot fu Sally, go na NDP? Ifi a bo go na PL, dan i bo yere: ‘Somo ben hori nanga masra Adhin’. Ifi masra Peneux die minister was van Onderwijs, ook een sexgenoot van Sally. Ifi a ben go na PL, dan i bo yere: Paul lobi bradi sma. Maar omdat a tron minister fu Onderwijs onder NDP, zegt niemand wat”, zei de PL-leider zaterdagavond op een PL ressortmeeting te Koewarasan, Wanica.

Somohardjo had het ook over de kritiek op vicepresident Ronnie Brunswijk wanneer laatstgenoemde zijn mobiel gebruikt om te filmen. Volgens hem is dit ook selectieve kritiek. Ook de kritiek op first lady Melissa Santokhi-Seenacherry, wanneer zij de arm van haar man de president stevig vasthoudt, is selectief.

“Als koning Charles van Engeland, koning Willem van Nederland, en vrouw e hori en. Dan no wan man ne tak neks. Dat is selectief. Ifi Somohardjo e dansi, dan den man e taigi dat somo e dansi nanga pikin meid. Somo wan pley yon boi. Somo lobi pikin meid. Maar wat moet ik doen ifi wan pikin meid wani dansi anga mi? Moet ik zeggen: nee, mi no man moro?”, aldus Somohardjo.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

21 REACTIES
  1. Dit is entertainment ten top van Soemohardjo. De komende verkiezingsstrijd wordt spannend.Het zal ook dit jaar bij vele wannabee politieke partijen niet gaan om het uitleggen van een inhoudelijk goed programma. Het wordt van oudsher smijten met modder en gif, verdachtmakingen, laster,roddel en mogelijk moord en doodslag.Oil en gas gaat de hebzucht met ernstige uitwassen mogelijk maken.Figuren die uitzien naarcmeer geld willen de boot niet missen.


    Maak melding
  2. @robg is zelf de grootste gifmenger van Suriname en omstreken.
    Robg is nog de laatste hier met zijn stuiptrekkingen.
    Debby en de rest van de ndp malloten zijn steeds aan het verdwijnen.
    Hún fake berichten hebben geen effect.
    En trouwens alles wat ze over VHP zeggen. Maakt VHP alleen maar groter.
    VHP gaat de komende verkiezingen met vlag en wimpel winnen.

    Alleen om dat ik denk dat ze de kwestie moiwana gaan oplossen.
    De rest kijken het liefst de andere kant op, als je het over moiwana hebt.
    Ik had gehoopt op DA 91 maar die zwijgt ook in alle talen.

    Moiwana reken op je.


    Maak melding
  3. Booiiiiii denken jullie goed na voordat jullie op deze partij gaan stemmen. Dit zijn tekenen van demensie en wat gaat iemand voor je kunnen doen als hij dementeerd? Jullie gaan echt hard achteruit!!!!!


    Maak melding
  4. Meneer somo, houd je bij de politiek en niet bij wat mensen zeggen en denken. Sma taki! Wat is dat nou voor een leider of ben je een lijder? Het lijkt op het laatste, want je nu kom je echt over als een oude, bejaarde, seniele man. Vertel de mensen niet wat je denkt over anderen, maar vertel ze wat jouw partijprogramma is de komende verkiezingen.


    Maak melding
  5. Hoe weet deze oude gluurder dat Adhin en Peneux dezelfde sexgenoten zijn van Sally? Is hij misschien hun slaapkamer binnengedrongen met een ‘kokolampu’ om diepgaand onderzoek bij hen te verrichten? Het is wel algemeen bekend dat de oude Jawa snoeper alleen aanpapt met zeer jonge PL dames, die Javaans spreken, omdat hijzelf aan iedereen, die het wil aanhoren, vertelt dat hij zijn vriendinnen de deur uitschopt wanneer ze de ‘gezegende’ leeftijd van 35 jaar hebben bereikt.


    Maak melding
  6. Excuus dat ik zo weinig😉😉😉😜😜😜😜 reageer. ik heb straks een zeer belangrijke werkbespreking waar ik nu ben. in china. even alles doornemen met mijn crew. Ze hoeven weliswaar niets te doen meer als back up, maar ik onderwijs ze wel in alles, zodat ze weten waar we, beter gezegd ik mee bezig ben
    Je weet toch, hihihiih je weet toch


    Maak melding
  7. Dèjà vu na Dèjà vu 26 februari 2024 Bij 04:23
    @robg is zelf de grootste gifmenger van Suriname en omstreken.
    Robg is nog de laatste hier met zijn stuiptrekkingen.
    Debby en de rest van de ndp malloten zijn steeds aan het verdwijnen.
    Hún fake berichten hebben geen effect.
    En trouwens alles wat ze over VHP zeggen. Maakt VHP alleen maar groter.
    VHP gaat de komende verkiezingen met vlag en wimpel winnen.

    Alleen om dat ik denk dat ze de kwestie moiwana gaan oplossen.
    De rest kijken het liefst de andere kant op, als je het over moiwana hebt.
    Ik had gehoopt op DA 91 maar die zwijgt ook in alle talen.

    Moiwana reken op je.

    Ik ben het met je eens. Ik gun het vooral Stanley Rensch de vredesactivist die zich zo veel ingezet heeft om eindelijk eens het bloedbad Moiwana een plek te geven. De slachtoffers / nabestaanden en de heer Rensch verdienen dit !


    Maak melding
  8. ik wil geen kaas op brood, wel bokking of zalm. ben ik selectief
    ik poets mijn tanden met tandpasta, ben ik selectief
    ik stem nooit op jampa’s, niet te vertrouwen, ben ik selectief
    Doe niet zo dom somo


    Maak melding
  9. Vlak voor de verkiezingen zullen we flink entertainment worden door politici. Humor ten top. Soms is het zinvol om op je toppunt afscheid te nemen. Dit zie je veelal bij sporters. In de politiek is het helaas anders om. Doorgaan tot ze erbij neervallen of op de vlucht slaan.


    Maak melding
  10. Peter Kleinbal, met de huidige wef policies weet je niet meer wie man, vrouw of travo is.
    Verbouwde mannen nemen tegenwoordig deel aan bijv. zwemwedstrijden voor vrouwen.
    Het WEF wil het liefst dat mensen niet meer kunnen reproduceren, want hun policy is, mensen eruit, robots erin.


    Maak melding
  11. Zeker Ernesto. Sally is een mens. Maar het WEF dwingt mensen als Sally om aan geslachtsverandering te doen.
    Ze willen WC’s die toegankelijk zijn voor mannen èn vrouwen. Want geslacht mag niet meer belangrijk zijn. Daarom mogen 12 jarige kinderen zelfstandig besluiten dat ze een geslachtveranderende operatie uitgevoerd willen hebben.
    Nou zal dat bij deze Sally niet het geval zijn, maar bij de komende Sally ’s wel.
    Omdat die lieden van het WEF voor God willen spelen. De maakbare mens, is hun motto. God en Natuur vervangen door technologie en dan zelf heersen over de gehele mensheid. Daar streeft het WEF naar. En that not good. Of denk je dat that good?


    Maak melding
  12. Ze denken alleen in eentjes en nulletjes, omdat ze alleen en alleen in Kunstmatige Intelligentie geloven en denken dat daarmee alles (ook emoties) op te lossen en te controleren valt.


    Maak melding
  13. En Ronald. De mens is vanaf zijn oorsprong een maakbaar wezen,
    dat zich aangepast heeft aan duizenden jaren van de meest extreme veranderingen.
    Het is niet noodzakelijker wijs, de sterkste die overleven,
    maar veelal zij die in staat zijn zich aan te passen aan veranderlijke omstandigheden.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES