woensdag, mei 8, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVerongelukte automobilist was niet in het bezit van een geldig rijbewijs

Verongelukte automobilist was niet in het bezit van een geldig rijbewijs

-

Does Travel - naar Suriname

De automobilist die vanmorgen bij het éénzijdig verkeersongeval aan de Constant Vredestraat kwam te overlijden, is de 30-jarige Alexandro Mahabier. Volgens de Surinaamse politie was hij niet in het bezit van een geldig rijbewijs.

Alexandro reed over de Commissaris Thurkowweg reed en ging in de richting van de Constant Vredestraat. Ter hoogte van de S bocht richting Twee Kinderenweg, verloor hij vermoedelijk vanwege zijn hoge snelheid de controle over de besturing van het voertuig.

De bestuurder knalde daarbij met zijn auto tegen twee voertuigen die langs de weg stonden geparkeerd en zat roerloos in de auto. Een ambulance werd ingeschakeld en het medisch personeel constateerde dat de autobestuurder geen teken van leven vertoonde.

Een arts stelde officieel de dood van de automobilist vast. De schade aan het voertuig is aanzienlijk en is ter herkeuring door de Surinaamse politie in beslag genomen.

Het ontzielde lichaam van Mahabier is in opdracht van het Openbaar Ministerie ter obductie door de politie in beslag genomen. Dit verkeersongeval is voor verder onderzoek overgedragen aan de Verkeers Unit van Regio Paramaribo.

Vernomen wordt dat het slachtoffer in 2019 veroordeeld werd tot een gevangenisstraf van 10 jaar met aftrek, in een diefstal zaak waarbij een 59-jarige bewaker werd gedood. Hij was net weer vrij.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

8 REACTIES
  1. Geen enkele doglaelk mens of ras maakt fouten.kan ook zijn dat hij onwel is geworden achter het stuur hij zat roetloos ja dan hof he nog niet dood tezijn.dus start de reanimatie wat ze nooit doen in s ur gern reactie is dood oke oke


    Maak melding
  2. Jaichand, ziener en koning van een vergane dynastie heeft gesproken. Dat het over het graf van zijn medemens is, mag geen naam hebben, want hij heeft er velen bewandeld…!


    Maak melding
  3. Die hindoe idioot hier op wtk. Verkondigd de grootste onzin.
    Redactie van wtk.jullie zien die onzin waarbij andere geloven als minderwaardig worden bestempeld toch ook voorbij komen? Waarom grijpen jullie niet in???


    Maak melding
  4. Volgens velen is dit het werk van ” karma,” maar dat geloofd Jacko
    lekker niet. Het is goed dat hij dood is, anders zou hij misschien indien
    hij nog in leven zou zijn, iemand of meerdere doodrijden!

    sari tori


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES