dinsdag, mei 7, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMan valt dood neer in supermarkt

Man valt dood neer in supermarkt

-

Does Travel - naar Suriname

Een man heeft zondagavond het leven gelaten in een supermarkt aan de Djamoestraat in Suriname.
 
Waterkant.Net verneemt dat het slachtoffer A.A. (46) rond 20.45 uur plotseling in de winkel neerzeeg. De politie werd ingeschakeld en vervolgens werd een ambulance opgeroepen.
 
Bij aankomst van het verplegend personeel constateerde zij dat de man reeds het leven had gelaten. De Forensische Opsporing werd ingeschakeld en ging ter plaatse voor nader onderzoek.

Een arts stelde de dood officieel vast, waarna het ontzielde lichaam is afgevoerd naar het mortuarium. Het vermoeden bestaat dat A.A. door een hartinfarct is overleden.

De politie heeft de zaak in verder onderzoek.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

9 REACTIES
  1. Sinds er mensen op aarde rondlopen zijn er wel eens een paar zomaar dood neergevallen, dat gebeurde niet pas toen er 4G en 5G masten werden opgezet. En alle levende wezens met één hart in hun lijf (planten hebben geen hart en sommige dieren hebben meerdere) lopen het risico aan een hartinfarct te sterven, als jij als mens dat risico niet wilt lopen, moet je, net zoals men met blindedarmen doet, je hart preventief laten verwijderen.


    Maak melding
  2. Ronald is gewoon een doorgedraaide ‘wappie’, die niet zonder complottheorieën kan functioneren. Als het aan dit soort mensen had gelegen, dan waren er nooit vaccinaties geweest voor, o.a. (Water)pokken, mazelen ,bof, gele koorts, polio enz…en zou de grootste deel van de wereldbevolking uitgeroeid en/of mismaakt zijn!


    Maak melding
  3. Toussaint,
    Je solliciteert naar 1000 vaccinaties.
    Als je ze zo geweldig vindt, wens ik het je toe.

    Waterkant.net is echt helemaal aan het leibandje van het WEF aan het lopen.
    Mijn reacties worden verwijderd. Ik zou niet weten waarom. Blijkbaar mag je geen afwijkende mening t.o.v. de mainstream meer hebben.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES