dinsdag, mei 7, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieJongen (16) achter tralies voor diefstal uit woning

Jongen (16) achter tralies voor diefstal uit woning

-

Does Travel - naar Suriname

De politie van Rijsdijk heeft de 16-jarige Oliver G. aangehouden en na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld voor diefstal uit een woning aan de Selweg in Suriname.

De verdachte heeft samen met een andere jongeman genaamd ‘Poetoekoe’, vermoedelijk 18 jaar oud, een 32 inch televisie, iPhone, koffer inhoudende kledingstukken, levensmiddelen en een geldbedrag ter waarde van SRD 800 uit de woning weggenomen.

De tiener werd in de avond van dinsdag 20 februari aangehouden en bij ondervraging verklaarde hij de spullen te hebben verkocht aan ene ‘Flexie’. De buit heeft hij verdeeld met ‘Poetoekoe’, meldt de politie van Regio Midden Suriname.

Er wordt hard gewerkt aan de aanhouding van de twee overige verdachten.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

3 REACTIES
  1. Yor; “Zal zeker de schuld van de president zijn dat zulke mensen blijven stelen”
    Yor, je zou best gelijk kunnen hebben; misschien zijn de ouders van deze jongen hardwerkende Surinamers met 2 of 3 banen, die toch niet uitkomen met wat ze verdienen. Als de leiding van het land door nepotisme, onkunde of gewoon vanwege zelfverrijking, een puinhoop van het land maakt, moet het ons niet verbazen dat veel mensen aan de onderkant van de samenleving, door nood gedreven, ertoe overgaan te stelen van anderen. Ik praat de berovingen en de diefstal, die tegenwoordig de spuigaten uitlopen, niet goed, maar het valt vaak.wel te begrijpen. De armoede grens is net bijgesteld tot iets meer dan SRD 7000 en een wachter bij het ministerie van onderwijs verdient voor een maand werken SRD 3000. Wat willen we met z’n allen in dit land als wij grote delen van het volk zo erbarmerlijk slecht betalen terwijl onze (ex) parlementariers, (ex) ministers, (ex) vice-presidenten en (ex) presidenten levenslang mogen genieten van een riant inkomen/pensioen? De huidige president had bij zijn aantreden beloofd deze misstanden recht te trekken. Hij heeft dat niet gedaan en daarmee is hij misschien best wel medeschuldig dat kruimeldieven als deze verdachte Oliver en Poetoekoe zijn gaan stelen.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES