woensdag, mei 8, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieUit cellenhuis gevluchte Guyanees bij inval op zee in Suriname aangehouden

Uit cellenhuis gevluchte Guyanees bij inval op zee in Suriname aangehouden

-

Does Travel - naar Suriname

De veroordeelde Guyanees Rameshwar Prakash (25) is in de vroege ochtend van donderdag 22 februari bij een inval op zee, door een gemengde politie eenheid in Suriname aangehouden.
 
Vermomen wordt dat rond 05.00u een inval is gepleegd op zee door de  Maritieme Politie samen met Directoraat Nationale Veiligheid (DNV) en Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP), waarbij twee verdachten zijn aangehouden.
 
In de nacht van maandag 19 op dinsdag 20 februari werd een vissersvaartuig ontvreemd van een steiger aan de Anton Dragtenweg in Suriname. De benadeelde ontdekte de diefstal van zijn boot op dinsdag 20 februari omstreeks 05.00u. Na de ontdekking deed hij aangifte bij de politie.
 
Hierna werd de informatie uitgewerkt door leden van DNV. Ze hebben kunnen achterhalen door wie de SK boot is gestolen.

Na goed speurwerk werd de vissersboot op zee gesignaleerd, waarbij de gemengde eenheid een inval pleegde. Twee verdachten te weten de ontvluchtte gedetineerde Rameshwar en Bayo M. (25) werden tijdens de inval in de boot aangehouden.
 
Bij onderzoek bleek dat Rameshwar in 2019 samen met 12 andere gedetineerde was ontvlucht uit een cellenhuis van Guyana. Hij was veroordeelde tot 18 maanden gevangenisstraf.

Beide verdachten zijn voor verder onderzoek overgedragen aan de Maritieme politie. De boot wordt na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie afgestaan aan de rechtmatige eigenaar.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

18 REACTIES
  1. Cornelis en Toussaint, denken jullie grappig te zijn door een bevolkingsgroep, die niets met dit verhaal.te maken heeft, er met de haren bij te slepen? Het zal wel aan mij liggen, maar ik zie het grappige ervan niet in.


    Maak melding
  2. @Henkes 22 februari 2024 Bij 20:41
    “Cornelis en Toussaint, denken jullie grappig te zijn door een bevolkingsgroep, die niets met dit verhaal.te maken heeft, er met de haren bij te slepen? Het zal wel aan mij liggen, maar ik zie het grappige ervan niet in.”

    Dat soort humor noemt men ook wel, ‘sarcasme’ (bijtende spot). ‘Lighten up’ Henkes…
    Een Chinees met humor ziet hier de grap wel van in. Tot nu toe geen klacht. Heb je zwaar getafeld Henkes?

    Het zou hetzelfde zijn als men een javaanse man hadden getoond, waarop men reageert met de tekst: “Alweer die creolen!” Het wordt dit keer met humor gebracht, i.p.v. met een hoop ‘azijnpisserij.’

    Ik hoop dat je een beetje geholpen ben met deze ’troostende’ woorden.
    …gaat ’t weer een beetje Henkes…?
    Henkes…ben je d’r nog…?
    Hallo….


    Maak melding
  3. Deze dogla handelt natuurlijk volgens de Afrikaanse genen.
    Ik zeg al tijden dat dogla’s verward zijn en dat hun ouders uit pure sekslust hen verwekt hebben.


    Maak melding
  4. @jaichand ben jij dan met een potje zuur verwekt of in dronkenschap.

    @ Henkes ik ben het altijd met je eens.
    In dit geval van Cornelis en Toussaint is het meer satire. Ik vind satire prachtig, mi lafu yere.


    Maak melding
  5. Jaichand, ik snap die gefrustreerde racisme van je nu al wat beter. Je geliefde ziet je dus als bijkomstigheid en als ze echt pret wilt beleven, doet ze het liever op z’n Afrikaans. Ik kan het heel goed begrijpen, dat ze vrouwonvriendelijke oorwurmen als jij liever vermijdt en volgens mij zit je nu moederziel alleen op je kamertje je hindi-frustratie van je af te tikken op je keyboard. Wat moet je toch een ellendig bestaan hebben als je telkens niet verder komt dan dit soort pathetische reacties. Het zou mij niet verbazen als dit de enige wijze is dat je een volledige erectie tot stand kan brengen. Enjoy!


    Maak melding
  6. Toussaint, dit is helemaal geen sarcasme, dit is verhult racisme. Je wilt je racisme verbergen, omdat je bang bent voor racist uitgemaakt of gecensureerd te worden door WKN.
    Krofaya, niemand houdt jou en je familie tegen om op het criminele pad te gaan, doe je best, dan brengt jullie porem wat variatie in de opsporingsberichten.
    Jachiand heeft zulke donkere glazen in zijn racisme bril dat hij een rasechte Hindoestaan, met onvervalste niet Afrikaanse namen bovendien, toch als een dogla ziet.
    Als Bordo i.p.v. een opsporingsbevel, de Nobelprijs voor natuurkunde, medicijnen of scheikunde had gekregen, had Jaichand dat aan zijn Indiase genen toegeschreven.


    Maak melding
  7. @Henkes 23 februari 2024 Bij 12:32
    “Toussaint, dit is helemaal geen sarcasme, dit is verhult racisme. Je wilt je racisme verbergen, omdat je bang bent voor racist uitgemaakt of gecensureerd te worden door WKN.”

    Beste Henkes,
    Hier is waar uw inzicht totaal vertroebeld is. Mij, ‘of all people’ betichten van verhuld racisme! Volgens mij is er iets u totaal ontgaan, Henkes! Als u mij zou kennen of überhaupt mijn reactie gelezen zou hebben, dan zou u een heel andere mening toegedaan (moeten) zijn. Ik heb niets te verhullen wat mijn (anti)racisme-standpunten betreft en er zijn op de wereld meer anti-racisten, die Henkes of Toussaint heten, so…lighten up…!

    Ik ben op diverse plekken in de wereld werkzaam geweest. Ik heb met alle bevolkingsgroep te maken gehad, zonder onderscheid en heb regelmatig veel aan zelfspot gedaan, dus probeer ‘niet op alle slakken zout te leggen…’

    Tan bun


    Maak melding
  8. @Dèjà vu: ik denk zelf dat die Jaichand in dronkenschap verwekt is, bij het hoogtepunt zei z’n vader ram-ram..en z’n moeder riep,. ja,..rambambam 🤣


    Maak melding
  9. Mensen zonder argumenten en geweten halen altijd de ouders van iemand erbij.
    Daarbij vertellen ze niet wat hun ouders allemaal gedaan hebben.
    Omdat ze zich diep schamen voor de daden van hun ouders.
    Wie wil ontkennen dat dogla’s verwarde personen zijn – ze weten niet bij welke ouder ze nu cultureel wel of niet horen, kies je voor de ene cultuur dan minacht je de cultuur van die andere ouder – en dat hun verwekkers niet puur uit sekslust hen verwekt hebben, leven in dromenland.
    Een paar figuren hier leven zeker in dromenland.
    Eentje kan zelfs niet herkennen dat de persoon op de foto een dogla is. Wat moet je met zulke personen? Ze zijn nergens goed voor, behalve voor hun betweterige ego.


    Maak melding
  10. Jaichand,
    Wat is je bedoeling? Ben je op oorlogspad? Willen jullie net als in India, nu ook in Suriname de boel nog verder op scherp zetten, zodat men later kan zeggen: “Vroeger bestonden verschillende geloven en bevolkingsgroepen naast elkaar, maar door die racistische Modi-adepten is alles nu anders…!”

    PS.
    Het zijn vaak de gemengde rassen die het sterkst zijn. Degene die het eerst uit zullen sterven, zijn degene die net als vliegen, het alleen maar met elkaar doen, dus geniet nog maar even van je miserabele leventje, want je weet het maar nooit. Ik heb ook zo’n vermoeden dat je niet in Suriname bent, maar in Holland de ‘koeli’ te zijn – en velen met jou – voor je witte intolerante geestverwanten, wachten op een nichtje waar je aan uitgehuwelijkt kan worden, zodat je daar je vrouwonvriendelijke lusten op kan botvieren…!


    Maak melding
  11. India is het gevaarlijkste land voor meisjes en vrouwen
    Volgens onderzoek is India het gevaarlijkste land ter wereld voor vrouwen. Het op één na dichtstbevolkte land ter wereld scoorde het slechtst in drie categorieën. Vrouwen in India lopen het grootste risico om slachtoffer te worden van (seksueel) geweld en zijn het vaakst het mikpunt van schadelijke tradities en gebruiken. Daarnaast lopen ze de grootste kans om verhandeld te worden, waardoor ze kunnen eindigen als seks- of huisslaaf. Hoewel er sinds 2012 veel is geprotesteerd tegen het aanhoudende geweld tegen vrouwen, blijft de situatie verslechteren.

    Door heel India werkt Plan International in verschillende projecten aan de veiligheid van vrouwen en meisjes. Het Safer Cities-project heeft bijvoorbeeld als doel hoofdstad Delhi een veiligere stad te maken voor vrouwen en meisjes. In de deelstaat Uttar Pradesh ondersteunt Plan meer dan 10.000 Indiase vrouwen in hun strijd tegen discriminatie op de werkvloer. Ook zijn al bijna 30.000 mensen getraind in gelijke rechten voor mannen en vrouwen, jongens en meisjes.


    Maak melding
  12. Wat voor onderzoek, door wie uitgevoerd? Door christenen zeker, die hun eigen agenda hebben en duizenden ngo’s hebben die bezig zijn met bekeren, net zoals de moslims die hebben. Allemaal krijgen ze geld uit het Westen en het Midden Oosten om de Hindoes te bekeren.
    Bovendien zijn in India de moslims de grootste sex offenders.
    In Pakistan en Afghanistan leven vrouwen achter de sluier en mogen geen onderwijs volgen, leven als slaven en India is slechter? Alleen een ezel gelooft dat.
    In India mogen mensen vrijuit zeggen of ze slecht of goed behandeld worden. In de islamitische landen niet. Daarom zijn al deze onderzoeken waardeloos, want een vrouw uit een islamitische land gaat niet zeggen dat ze slecht behandeld wordt, want dan kan ze vermoord worden.
    Vraag maar aan al die Pakistaanse en Afghaanse vrouwen en ook die uit Bangladesh waarom ze liever in India zouden wonen dan in hun land.
    Probeer maar in een islamitische land een organisatie te starten die voor gelijke rechten opkomt en je zult het berouwen. In India kan dat tenminste.
    Dus niet zo hoog van de toren blazen en geen appels met peren vergelijken.
    Jullie gedragen zich echt als honden die alleen slechtheid zien in India, maar niet daar waar er echte onverbeterlijke slechtheid is.
    India werkt tenminste aan de verbetering van haar maatschappij. En hebben gelukkig geen middeleeuwse Shariawetten, hoewel de Indiase moslimorganisaties dat heel graag willen.


    Maak melding
  13. Btw, ik vermoed dat deze site gerund wordt door moslims, want de commentaren die kritisch zijn jegens sommige duistere praktijken van de islam worden weggehaald.


    Maak melding
  14. Jaichand,
    Die hooghartige bullshit die je de ether inslingert, is hoe men een fascisten definieert (met Modi als jullie nieuwe ‘führer’) en fascisten hebben hun eigen verwrongen waarheden, wat over het algemeen een weerlegging is van de werkelijkheid. Suriname staat wereldwijd bekend als een land, waar synagogen, kerken en moskeeën en andersoortige gebedshuizen, al meer dan honderd jaar vreedzaam naast elkaar bestaan.

    Jouw beeld van moslims en de islam is even radicaal als sommige radicale moslims. Alle moslims over één kam scheren, zou hetzelfde zijn als men beweerd, dat alle hindoestanen dom en kortzichtig zijn. Er zijn verschillende stromingen binnen de islam en de twee grootste (sjiieten en soennieten) vechten elkaar dagelijks de tent uit.

    Andere gematigde stromingen, zoals de soefi’s en de alevieten beschouwen de vrouw als gelijkwaardig aan de man en leven vreedzaam met elkaar. Dus in plaats van horen zeggen, zou ik als ik jou was (wat ik godzijdank niet ben) me echt gaan verdiepen in de materie, want je – en als velen met jou – gooit alles door elkaar. Je kortzichtigheid is wat dat aangaat bedroevend. Jou soort hindu’s achten zich (net als de nazi) superieur en verheven boven alles en iedereen!

    Ik ken veel hindu’s die jou soort echt verachten en distantiëren zich totaal van racistische radicalen als jij, die vaak vallen onder de noemer: ‘subversieve elementen’ en worden daarom nauwlettend gemonitord. Voor degene die staatsgevaarlijk worden en die eventueel met geweld willen ondermijnen, is er maar één protocol: “Take them out!’


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES