maandag, april 29, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentGeen 4-daagse wandelmars dit jaar, wel 2-daags evenement in september

Geen 4-daagse wandelmars dit jaar, wel 2-daags evenement in september

-

Does Travel - naar Suriname

Het bestuur van de Bedrijven Vereniging Sport en Spel (BVSS), heeft na zorgvuldige overweging van de huidige sociale en economische situaties in Suriname, een belangrijke beslissing genomen met betrekking tot de planning van de Surinaamse Avondvierdaagse (AVD).

De organisatie heeft laten weten dat er in 2024 geen Avondvierdaagse zal plaatsvinden. In plaats daarvan zal er in september 2024 een alternatief 2-daags evenement georganiseerd worden.

De 60ste editie van de Surinaamse Avondvierdaagse zal daarom volgend jaar plaatsvinden en wel op 23, 24, 25 en 26 april 2025.

“Deze beslissing is genomen met het doel om iedereen ruimschoots de gelegenheid te bieden zich optimaal voor te bereiden op de grootste avondvierdaagse tot nu toe.

Wij geloven dat dit besluit ten goede komt aan alle deelnemers, toeschouwers en de gehele Surinaamse gemeenschap, door een onvergetelijke ervaring te bieden die de eenheid en veerkracht van ons volk viert”, aldus voorzitter Oliveira van de BVSS.

Verdere details hierover zullen later in het jaar gecommuniceerd worden.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

6 REACTIES
  1. @Leny,

    Soms wordt er inderdaad teveel gescholden, maar wanneer mensen anoniem hun gevoelens en meningen kunnen uiten, dan kom je er pas achter wat er werkelijk leeft en hoe er werkelijk wordt gedacht.
    Ik zie ook regelmatig hele waardevolle reacties qua informatie.
    Al met al vind ik het ook nuttig om de rauwe reacties te vernemen ipv alleen de gepolijste.
    Ik zou zèlf alleen reacties weglaten waar dreigementen in zitten. Voor de rest, we weten wel dat meer mensen negatief denken dan positief. Dat komt voor een groot deel door de economie. Wanneer het economisch goed gaat met mensen, zie je ook dat ze guller zijn, vriendelijker en behulpzamer zijn, toleranter zijn, de waarheid makkelijker accepteren en beter tegen een stootje kunnen.
    Alleen daarom al zou elke regering de economie moeten versterken.


    Maak melding
  2. waterkant waarom plaatst u onze reactie niet

    WAT 18 februari 2024 Bij 05:00
    Je opmerking moet nog beoordeeld worden
    goed besluit , om rotzooi te voorkomen , zie vorig jaar dat zelfs stoelen de lucht invlogen , en zeker nu dat die voortvluchtige bouterse nog niet is opgepakt , want de aanhang van bouterse zullen zo’n evenement gebruiken om de orde te verstoren , gisteren 17 februari was het een jaar geleden dat ze toen ook de orde verstoorden , plunderen en winkeliers molesteren en schade aanrichten aan het dna gebouw , het lijkt wel dat de meesten hier dat alweer vergeten zijn


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES