donderdag, mei 2, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijIngrid Bouterse-Waldring mist voortvluchtige echtgenoot heel erg

Ingrid Bouterse-Waldring mist voortvluchtige echtgenoot heel erg

-

Does Travel - naar Suriname

Ingrid Bouterse-Waldring mist haar voortvluchtige echtgenoot heel erg. Dat heeft de gewezen first lady van Suriname vandaag in verband met Valentijnsdag op haar Facebookpagina laten weten. “Lieve Desi, we hebben geen mooie woorden nodig om elkaar te laten weten dat we van elkaar houden. Deze foto spreekt voor zichzelf! Ik mis je heel erg! Happy Valentines Day my love!”, aldus Waldring.

Bij de residentie van Bouterse te Leonsberg waren op 12 januari diverse NDP leden en sympathisanten bij elkaar gekomen om hun leider te ondersteunen voor zijn aanmelding bij Santo Boma.

De Surinaamse ex-president was er zelf niet bij. Zijn echtgenote Waldring wel, maar zij maakte duidelijk niet te weten waar Bouterse is. Zij gaf aan dat haar man zich niet gaat melden bij Santo Boma, waar hij op die dag om 09.00 uur moest zijn.

“Ze willen van Bouterse af omdat hij de komende verkiezingen niet mag winnen. Bouterse mag niet aan de olie komen. Maar met of zonder Bouterse, NDP gaat de verkiezingen winnen”, zei Waldring tegen verslaggevers.

Het Openbaar Ministerie is reeds bezig met de opsporing van hoofdverdachte Desi Bouterse en Iwan Dijksteel. Zij hebben zich tot en met vandaag niet aangemeld en of iets van zich laten horen. Ernst Gefferie, Stephanus Dendoe en Benny Brondenstein hebben zich wel aangemeld bij Santo Boma en zijn momenteel achter tralies.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

46 REACTIES
  1. Dit lijkt wel ‘Valentine made in hell!’

    Moet men nu mee gaan leven met de vrouw van een voorvluchtige massamoordenaar, die misdaden begaan heeft tegen de menselijkheid? Wat is de volgende stap? “Sympathy for the devil’s preacher?” Ben benieuwd wat de nabestaanden van dit ‘Valentijnsdags-presentje’ vinden!


    Maak melding
  2. Ze bedoelt dat ze een doel had meer rijkdommen, valuta, goud, enz van die haar criminele, moordenaar, uitbuiter, couppleger, grote schulden voor Suriname, grote armoede en grote ellende, vertrappen vd grondwet, vertrappen van verdragen/mensenrechten, enz lover te krijgen en dat de winst/verlies nu lager uit valt nu hij is ondergedoken in Suriname.

    Raar dat ze in een gesprek met een droge stem en kinderachtig verklaarde dat als hij ze niet had doodgeschoten, zij hem hadden doodgeschoten. Waardeloos.

    Niemand wilde hem doodschieten ea coupplegers doden. Ze wilden allemaal, het hele volk van Suriname, ook internationaal, dat ze terug moesten naar de kazerne en dat de daad vd coup op 25 Februari 1980 door ddb een dwaze daad was.

    ddb en de 15 militairen wisten geen kaas hoe een land, volk bestuurd en tot ontwikkeling gebracht moest worden. Oerdom waren ze, gewoon padvinders, die een te grote broek hadden aangetrokken en het resultaat is niet een, twee, niet drie, maar telkens als de aan de touwtjes gebleken.

    Zie het resultaat wat er met de republiek Suriname en de Surinamers terecht is gekomen, sociaal, financieel, economisch.

    De criminaliteit is niet alleen nationaal, maar ook internationaal zichtbaar, zie drugsvangst in Spanje.

    Triest dat er aandacht aan dit mens wordt gegeven, terwijl er dagelijks kinderen/mensen honger lijden, hun rekeningen niet kunnen betalen, hun schulden niet kunnen betalen, grote armoede, grote ellende, enz.


    Maak melding
  3. telkens als ze aan te touwtjes getrokken hebben, is dat gebleken.

    Ik vraag me af nu hij ea criminelen van de republiek Suriname veroordeeld zijn wanneer er beslag wordt gelegd op de goederen, valuta, goud, enz. van deze criminelen, waardoor hiermee een deel vd schulden kan worden afgelost.
    Ook her volk doet er niets aan en is apatisch, gaat niets halen.

    In andere landen wereld, waar dit gebeurd was, waren de bevolking als de kippen bij om hun deel te gaan halen. Ook de regering e/o rechtbank, krijgsraad zegt niets over dat deze criminelen de Surinamers moeten betalen niet alleen voor de goede eer en naam, maar in het bijzonder voor gelden financiele schade.


    Maak melding
  4. Zo zie je maar weer, zelfs de ” Duivel ” wordt soms gemist!
    Vooral @ Debby & @ RobG, ze missen hun ”poetswerk” !
    En ik begrijp Ingrid niet, Desi zit toch in de kelder bij jullie thuis????

    sari tori

    Jacko


    Maak melding
  5. @ Xavier ‘d Lorian
    Je gaat toch niet iederéén, over 1 kam scheren hoop ik!
    Onze (vieze ) plesident is toch heel slim! Nota bene is hij, nog eens
    Koning van de Jungle van Su, wat wil je nog meer ???? En de aller-
    slimste is ” Bouta ” want, hij laat iederéén voor lul staan!!! Het
    kan ook een doorgestoken kaart zijn, tussen Chan Bouta en koning
    Lonny!!

    sari tori

    Jacko


    Maak melding
  6. Ze heeft zich versproken. Per ongeluk heeft ze onthuld dat haar Didibri echtgenoot zich wilde verrijken met de olie-inkomsten van Suriname. Dit mens zit als gebruikelijk weer te ouwehoeren. Ze denkt dat haar Valentijn veroordeeld is om te verhinderen dat hij aan de olie kan komen, zij vergeet echter dat haar Didibri de moorden, waarvoor hij nu veroordeeld is reeds in 1982 heeft gepleegd. De vervolging van Desi zou toen al op gang gekomen moeten zijn. Als hij het proces niet had gesaboteerd zat hij nu al meer dan 40 jaar, voordat er olie was gevonden, Morellos te roken in Santo Boma.


    Maak melding
  7. WIE MIST EEN OUDE DROL VAN 80 JAAR DIE PAMPERS DRAAGT…………………EN MENSEN GEDOOD HEEFT.

    GA EEN KEER UITLEGGEN WAAR DE MOORDENAAR DOKT.

    ALLE INDIANEN LIEGEN. MAAR DEZE IS COUP EN STAATS VUURWAPEN GEVAARLIJK.

    DE ZACHTE LANDING EN DE DOOFPOT KOOKT OVER.

    WANTED WANTED


    Maak melding
  8. Voortvluchtige echtgenoot. Hahaha.
    Hij vlucht zijn piemel achterna. Hahaha.
    Wat een einde van een verhaal dat begon met een staatsgreep, daarna een ijzeren greep op het land, het presidentschap en nu vluchten als een lafaard en vrouw en kinderen in de steek latend.
    Ingrid weet nu een ding zeker: op zo’n man kan je niet bouwen. Hij laat je in de steek wanneer je hem het meest nodig hebt.
    Heel Suriname weet nu dat deze man niet voor je opkomt wanneer dat moet.
    Als de schellen nu nog niet van de vele ogen vallen, dan blijven deze ogen nog lange tijd blind.


    Maak melding
  9. Henry, wanneer die schoft wordt gepakt, ga ik meteen jouw in herinnering brenge over jouw lage Snijder-torie, zodat er geen feeststemming in je binnenste ontwikkeld kan worde.
    Want je gaat eraan denken , Henry, wanneer je s’nachts in bed ligt of in de auto zit ofzo.

    Dus handel deze torie maar snel af. Wees vestandig, jonge.
    Zet die link hier in deze topic.


    Maak melding
  10. Ziellige Ingrid weet tenminste dat haar lieve Valentijn ergens lekker ondergedoken zijn Morellos zit te roken. De 15 echtgenotes van de door haar schatje vermoordde mannen, hadden maar al te graag met zielige Ingried willen ruilen.


    Maak melding
  11. Ai Ingrid e tang djote a pa wreed 🙂 🙂 >>> sen a kill go dok…want anders zou ze ook elke dag naar boma of MH moeten rijden…Nu is ie uit het gezichtsveld … en kan zij “haar slag (laten) slaan” en ook (laten) genieten van het gestolen geld 🙂 🙂 >> ‘vlijmscherpe’ zet >> pot a kill “schaakmat” op zijn eigen ‘schaakbord’ 🙂 🙂 !! >> af en toe , ‘gespreid’ in een bed liggend., een foto posten “sweer a kill ede “


    Maak melding
  12. Huidige FL gaat zilo’n foto maken met wie?? Heb je der op zn feest gezien, ze was daar voor de vorm.
    Ze wacht op juni 2025 dan is de vechtscheiding.
    Tenminste hebben Bouterse en zn vrouw echte liefde voor elkaar.
    Ze is niet gerend om te trouwen omdat hij pres werd


    Maak melding
  13. john de paarse rat bij uitstek , zal zeker dat wijfje van ddb verwennen met 16 miljoen USD voor een beurt , want zij mist de duivel , maar robje g heeft 20 miljoen USD er voor over voor een beurt , maar john jij wint want dat wijfje valt niet op homo’s. jammer hé robje g
    robje g jou holmaatje ddb is gewoon bang voor rellen , want hij weet dat hem het zelfde overkomt als de dictators khadafie en sadam hoessein en nicola seausescu met zijn vrouw , vermoord door hun eigen volk
    robje g jij zal ook slapeloze nachten krijgen als het volk hem uit zijn hol haalt , want santokhi-brunswijk en het paarse OM en het paarse HOF doen niets om die laffe hond op te pakken , het volk zal hem pakken


    Maak melding
  14. Bij elk kritiek van gayrob en troela deb is het duidelijk te merken dat het niks meer te maken heeft met politiek, maar dat ze een gruwelijke hekel en jaloezie hebben aan hindoestanen. Hoe heet dat ook al weer, owh ja racisme, en wat ben je dan, owh ja een racist.
    Wat ook goed doet, zal nooit goed zijn en wat verkeerd gaat brengt hun vreugde.

    Ingrid hoeft niet zielig te doen op fb, want haar geliefde is zelf en door eigen schuld gevlucht, misschien wel op advies van ingrid of misschien is dit de kans geweest om van ingrid te vluchten.


    Maak melding
  15. Nou, wat een wereldnieuws weer…
    Het is een feit dat meer dan 80% van de Surinaamse bevolking, het wel zonder dit sentimenteel gedoe van de vrouw van een ex-moordenaar kan stellen.
    Btw, de nabestaanden van de slachtoffers van de 8 dec. moorden missen hun geliefden al meer dan 40 jaar.


    Maak melding
  16. Karma laat zien hoe een criminele gezin zomaar ineens uiteen kan vallen. Maar wel knap om ondanks alle tegenslagen, voet bij stuk en hoofd boven water kunnen houden van een vrouw. Zou deze vrouw nooit een normaal gezin gewild willen hebben vraag ik me af?


    Maak melding
  17. De overheid moet beslag leggen op het/de dialyse apparaat/apparaten die ddb gestolen heeft voor eigen gebruik dan duikt hij vanzelf weer op.
    Krastientje koop een lading dildo’s


    Maak melding
  18. Deze schaamteloze, hypocriete golddigger had de veroordeelde MASSAMOORDENAAR en gevluchte LAFAARD dagelijks een bak oud vreten kunnen gaan brengen in Santo Boma….20 jaar lang.


    Maak melding
  19. “Ze willen van Bouterse af omdat hij de komende verkiezingen niet mag winnen. Bouterse mag niet aan de olie komen. Maar met of zonder Bouterse, NDP gaat de verkiezingen winnen”, zei Waldring tegen verslaggevers.
    ====================================

    Zegt genoeg over de intenties van deze vrouw en de NDP aanhang. Het gaat ze niet om het leed dat ze anderen hebben aangedaan, nergens uit haar mond heeft ze het ooit eens hierover gehad. Het gaat ze gewoon om de rijkdommen van het land ten koste van het volk.


    Maak melding
  20. Ze zitten lekker op leonsberg te genieten samen en dit is mooi geacteerd. Alle emotionele dommies hier trappen erin en denken echt dat Chan zn Mati op de vlucht is. Deze mensen kennen Suriname niet 😂😂😂😂😂😂😂. Met hart en ziel storten ze zich hier uit op een ingezet stuk😂😂😂. Ze lachen jullie allemaal uit


    Maak melding
  21. Ingrid heeft net als iedereen het recht om, om haar ondergedoken man te treuren, zonder lastig gevallen te worden door anderen met hun dubieuze subjectief moreel-moraal kompas.
    Waarom moet dit überhaupt in de krant, is het bewust uitlokking tot……………..
    Wanneer komen we los van deze hebi?. Willen we het wel of niet.


    Maak melding
  22. Als men bepaalde auto’s volgt zal men merken hoe snel de zogenaamde schuiladressen van fugitive gevonden worden en het direct afgelopen is met dat poppenkast die wanted speelt.

    De CIA, MI6, DCRI, Mossad, lachen zich krom om zoveel poppenkast over de schuiladressen van wanted in Suriname. Ook vrouw wanted, inner cirkel ddb weten waar hij zich schuil houdt in Paramaribo- Suriname en dagelijks gedialyseerd wordt.

    Zolang wanted niet aan de belangen van het westen komt, houdt het westen zich muisstil.


    Maak melding
  23. tja we kunnen alleen los komen van deze hebi, als deze hebi zich aangeeft en zijn straf ondergaat.
    als ind=grid het recht heeft bla bla bla, dan hebben anderen ook het recht om te bla bla bla.
    Nietwaar?
    of geldt het recht slechts voor enkele personen?

    The fugitive hoeft niet gevonden te worden. De afspraak is gemaakt dat hij zich niet buiten zijn erf mag begeven en ook op geen enkele wijze met politiek mag bezig houden. Doet hij dit wel dan wordt hij per direct opgehaald


    Maak melding
  24. Er zal maar een onderdeel van het nierdialyse apparaat defect raken, stuk gaan, dan zal men merken hoe snel wanted van onder zijn steen komt of tussen 6 planken wordt weggedragen.

    Het volk van Suriname, slachtoffers van zijn misdaden tegen menselijkheid in Suriname moet/en op dezelfde wijze met hem afrekenen als de bevolking van Libië met moammer gaddafi had afgerekend.


    Maak melding
  25. Martha, ze zijn toch veroordeeld voor hun daden, de nabestaanden zijn tevreden, eindelijk gerechtigheid. Dat ze op de vlucht zijn geslagen met hulp van…….. is een ander verhaal. De maatschappij wordt nog steeds gegijzeld door deze monsterlijke daad. Moeten wij, de jeugd, hier voor eeuwig laten boeten, terwijl de diehard anti Bouta’s lekker in het buitenland zitten zonder de gevolgen van hun moreel kompas te voelen, terwijl de jeugd geen toekomst heeft. De houding van deze diehard brengt geen brood op de plank alleen maar achteruitgang. Ondertussen zit de moordenaar ergens lekker te paffen met een wijntje, wetende dat hij niet gauw vergeten wordt. Snap je de gijzeling nu. Er zijn alleen maar verliezers. Maar niet iedereen wil eeuwig een verliezer zijn, op zijn minst de jeugd niet en ik sta volledig achter hen, wij gaan voor de toekomst.
    Btw Martha, Ingrid heeft nergens beweert dat jij je blablablabla niet mag doen.


    Maak melding
  26. henry 14 februari 2024 Bij 20:16

    @Benny

    In december had ik al gereageerd op je Snijder-torie. Toen was het heel erg stil aan jouw kant. Ga met iemand anders in een zinloze discussie. Deze Henry heeft er geen zin in.

    Voor mij is het Case Closed.

    Mi djie Gramang Oso: Ik ga niet meer op jou reageren.

    Daaag Benny: Yu kaulo edeh e siekie mi mang.

    —————–

    Henry, waarom zo vuil schelden in je laatste zin?

    Maa goed, ik heb je reactie in december dan gemist. Wat stond erin dan; had je die link erbij gezet?
    Reageer in deze topic.


    Maak melding
  27. Pony 15 februari 2024 Bij 20:06
    “…wij gaan voor de toekomst…”
    “…Btw Martha, Ingrid heeft nergens beweert dat jij je blablablabla niet mag doen.”-

    Vertel dat maar aan de nabestaanden, Pony!
    Zij dragen het gruwelijke verleden als een juk op hun schouders mee! Elke dag weer, zolang als dat Desi Delano Bouterse voortvluchtig is en niet zijn lot ondergaat. Pas dan kunnen zij door naar de toekomst…
    By the way, wanneer heb jij Ingrid voor het laatst gesproken?


    Maak melding
  28. Al dat ongenuanceerde prietpraat over afspraken die zijn gemaakt over de vlucht van de veroordeelde massamoordenaar en drugsdealer.
    Als mensen zichzelf een heel klein beetje respecteren doen ze zulke uitspraken niet, tenzij men hoogstpersoonlijk aanwezig was bij de zogenaamde “deal” die met de voortvluchtige is gesloten.
    Jullie kunnen niets bewijzen maar zitten dagelijks hier maar iets te roeptoeteren..
    Soso traumaverwerking….


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES