woensdag, mei 1, 2024
HomeNieuws uit SurinameSLM: 'Aan pers verstrekte info op persconferentie BP-SLM incorrect dan wel onvolledig'

SLM: ‘Aan pers verstrekte info op persconferentie BP-SLM incorrect dan wel onvolledig’

-

Does Travel - naar Suriname

De Surinaamse luchtvaartmaatschappij Surinam Airways heeft maandag een communiqué uitgebracht, waarin zij ingegaan is op informatie die aan de pers verstrekt is op de maandag georganiseerde persconferentie van de Bond Personeel – Surinaamse Luchtvaart
Maatschappij (BP-SLM).

In het communiqué komt naar voren dat de directie van het bedrijf met verbazing kennis heeft genomen van de aan de pers verstrekte incorrecte dan wel onvolledige informatie, op de persconferentie.

De directie benadrukt in het schrijven dat er geen individuele belangen worden behartigd, slechts het algemeen belang in het verdere herstel en voortbestaan van de SLM en dat zij in dit kader met vereende krachten zal samenwerken aan de positieve ontwikkelingen binnen het bedrijf.

“Op kort termijn zal het directie team het publiek en personeel omstandig informeren over de huidige situatie binnen het bedrijf en wenst verder de passagiers te informeren dat de dienstverlening gegarandeerd is en normaal wordt voortgezet”, aldus het bedrijf uit Suriname.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

9 REACTIES
  1. Hoe komt t dat de SLM zo goed als failliet is gegaan? Was t niet de NDP regering die friends and family accommodeerde en er maar op los reisde. Dat zijn we toch niet vergeten. En nu klagen.


    Maak melding
  2. santokhi heeft een domme fout gemaakt om het paarse staatsbedrijf de slm , vanaf dag 1 bij zijn aantreden heeft hij geld van het volk in die slm gepot , wij en velen zeiden toen al , waar ben jij mee bezig de paarse slm heeft al 100 miljoen USD schuld en u betaald de salarissen van die nietsnutters maar de schulden lopen op , en santokhi hoeveel geld dat het volk toekomt heeft u die drie oude dure kisten geleased , dus de schulden zullen nu 6-2-2024 al zeker 150 miljoen USD zijn , en nu zit die paarse directie de feiten te verdraaien , maar het personeel van de slm graaft zijn eigen graf , jullie zeggen dat jullie altijd de slm hebben bijgestaan in moeilijke tijden , lul niet jullie loon is altijd betaald door santokhi terwijl jullie gewoon thuis in de hangmat zaten te luieren , weg met de slm en santokhi


    Maak melding
  3. Het probleem is als santoki slm zou opdoeken er dan veel ndp-ers brodeloos op straat/thuis zouden zitten en dat wil bijna niemand hebben want die gaan dan dieven en straatrovers worden. Dus gewoon de slm maar blijven doorbetalen met onze belastingen. Zien jullie dat niet?


    Maak melding
  4. Slm moet blijven vliegen om hun schuld terug te betalen.
    Zo niet, dan worden de kosten uit een ander potje gehaald en dat wil je niet.

    Nogmaals, als je een lening moet aflossen, dan verkoop je niet je auto, omdat je die nodig hebt voor je werk. Je gaat harder werken zodat je de schuld kunt aflossen.


    Maak melding
  5. SLM was bijna failliet door COVID-19 Pandemie en door de komst van Paul de Haan.
    In het bestuur van de BP-SLM zitten alleen maar racisten.
    Ze komen alleen op voor hun soort mensen.


    Maak melding
  6. (Red.) ,,…“Op kort(e) termijn zal het directie team het publiek en personeel omstandig informeren over de huidige situatie binnen het bedrijf…”

    De betekenis van ‘omstandig’, kunnen zijn:

    1) Ampel, 2) Breed, 3) Breedsprakig, 4) Breedvoerig, 5) Gedetailleerd, 6) Langdradig, 7) Omslachtig,
    8) Uitgebreid, 9) Uitvoerig, 10) Vervelend, 11) Wijdlopig.
    en
    Uitvoerig of uitgebreid, terwijl dat niet hoeft. bv: “omstandig legde hij uit waarom hij te laat was.”
    Synoniem: ‘omslachtig.’

    Ik ben erg benieuwd welke vorm van ‘omstandig’ men gaat hanteren, om dit hele verhaal nog een ‘staart(je)’ te geven.


    Maak melding
  7. esmerald , dus ze moeten blijven vliegen , en ze verdienen niets , raar , geven ze dan alles gratis weg ,de slm heeft luchthavenbeheer al jaren niet betaald , al meer dan 30 miljoen USD schuld , en dan de schuld van meer dan 100 miljoen USD dat ze al hadden , en die oude kisten zijn niet veilig , elke keer moeten er onderdelen vervangen worden , zal toch niet gratis zijn en de vlucht wordt uitgesteld , alle passagiers moeten toch ergens ondergebracht worden wat kost dat dan wel niet, en wie betaald de leasecontracten van die oude kisten , en het overtollige personeel roert zijn staart , dat zal ook geld gaan kosten , en de directie zegt dat de slm op het goede spoor zit , ze hebben een wissel gemist , dan ben je zo spoorloos


    Maak melding
  8. Ze hebben een deel vd schuld afgelost.
    Uitbreiding vliegroutes
    Uitbreiding vrachtvervoer.
    Modernisering luchthaven gestart
    Extra verkeersluchtvaart trainingen.
    Ze doen dus wel iets.

    Helaas is de Haan weggepest, met als gevolg stagnatie reorganisatie.

    Betaling luchthaven-beheer. Ik vermoed vooral achterstallige betalingen.
    Bij alle staatsbedrijven en onderaannemers stonden er rekeningen open. Bekendste vb zijn vuilophaal, gezondheidszorg, benzine, schoonmaak en beveiliging.

    Erg langzaam dat klopt, maar er gebeurt wel iets.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES