woensdag, mei 1, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieTiener broers vast voor neersteken man tijdens vechtpartij

Tiener broers vast voor neersteken man tijdens vechtpartij

-

Does Travel - naar Suriname

De Surinaamse politie heeft twee tieners in verzekering gesteld in een zaak, waarbij een man afgelopen donderdag op straat werd neergestoken tijdens een vechtpartij. Het gaat om twee broers, meldt de politie regio Midden Suriname.

Uit onderzoek is gebleken dat een van de broers met het slachtoffer had gevochten. Die broer ging naar huis maar kwam vervolgens terug met een andere broer en een vriend. Onderweg ontmoette zij het slachtoffer en ontstond wederom een vechtpartij waarbij het slachtoffer werd neergestoken.

De politie van Leiding 9A ontving die donderdag 1 februari 2024 een melding van het Command Center (CC), dat een man zwaargewond op het wegdek aan de Anton Budelstraat lag.

Agenten die naar de plek werden gedirigeerd, troffen een man genaamd Jorrel N. op het wegdek aan. Hij had drie steekwonden waaruit veel bloed sijpelde. Het slachtoffer had twee verwondingen in zijn zij en een op zijn rug en was bij komst van de politie niet aanspreekbaar.

De gewonde man werd per ontboden ambulance vervoerd naar de Spoedeisende Hulp van het AZP.

Kort daarna werden drie tienerjongens door een man de politiewacht van voormeld politiebureau binnengeleid. Volgens de man ging het om zijn twee zonen en een vriend van zijn zonen.

Hij verklaarde dat de jongens het slachtoffer met een mes hebben gestoken en overhandigde dit mes aan de wetsdienaren. Het drietal werd aangehouden en voor verder onderzoek overgedragen aan de afdeling Recherche Midden Suriname.

De twee broers Delano F. en Donelle F. werden in verzekering gesteld, terwijl de vriend Melvin D. na verhoor werd heengezonden. Het mes werd ten behoeve van de strafvordering in beslag genomen.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

10 REACTIES
  1. @Bhanumati is jou in het verleden of heden iets onverdraaglijks aangedaan door Blex&Meslems, en ben je daarom zo een racist op deze site. Of ben je een geloofs racist die andere geloven en mensen niet respecteert????


    Maak melding
  2. Bhanumati 5 februari 2024 Bij 09:29

    Ondanks Blex & Meslems,
    is India het meest gevaarlijke land ter wereld voor vrouwen door het hoge risico op seksueel geweld, mensenhandel en tradities met een zware fysieke en emotionele impact op vrouwen. Dat blijkt uit een enquête bij 548 experts door de Thomson Reuters Foundation. Op de tweede en derde plaats staan Afghanistan en Syrië. Opvallend: de tiende plaats van de Verenigde Staten.


    Maak melding
  3. @ Glenn 5 februari 2024 Bij 10:00
    “Bhanumati@ Alweer een inhoudsloos reactie…”
    *
    @surined 5 februari 2024 Bij 12:22
    “@Bhanumati is jou in het verleden of heden iets onverdraaglijks aangedaan door Blex&Meslems…”

    Beste Glenn en surined,
    Zolang als dat waterkant.net, dit soort kankergezwellen een podium blijven geven, zullen ze zich blijven uitzaaien!


    Maak melding
  4. @Bhanumati
    Jullie hebben veel te fitten op bhanumati, maar hij heeft VOLKOMEN gelijk.
    Het zijn MEESTAL OF ALTIJD de BM die zich hiermee bezig houden.
    Jullie vinden het niet leuk om te horen, maar het is zo. Waarom doen ze dat.
    Kunnen ze niet gaan werken of een opleiding volgen?
    Waarom waarom waarom willen ze niet.
    Ze maken het ook erg lastig voor jullie en dat snap ik.
    Andere bevolkingsgroepen hebben het toch ook erg moeilijk, maar daar lees je amper wat over.

    Sorry, maar het is een onbegonnen situatie met hen, zie dat ook in Nederland!

    P.s. Ik ben geen Hindoestaans


    Maak melding
  5. Panli 5 februari 2024 Bij 13:29
    “@Bhanumati
    Jullie hebben veel te fitten op bhanumati, maar hij heeft VOLKOMEN gelijk…”
    “…Sorry, maar het is een onbegonnen situatie met hen, zie dat ook in Nederland!”
    “P.s. Ik ben geen Hindoestaans”

    Panli,
    jij en Bhanumati, zijn van ‘dezelfde lakens een racistisch, fascistisch pak!’ Het feit dat er regelmatig donkere mensen in beeld worden gebracht, wil niet zeggen dat je een hele bevolking over één kam moeten scheren. Het is trouwens het enige topic waar jullie op reageren en dat zegt genoeg. Op het moment dat er andere bevolkingsgroepen in beeld worden gebracht, had hoor je jullie niet. Er zijn hele volksstammen van creolen en hardwerkende marrons, die zich op hun hart getrapt voelen door jullie abjecte racistische uitingen.

    In Nederland is de extreemrechtse PVV (lees de fascistische knesset in Nederland) van Geert ‘W(M)ilders’ de grootste partij geworden, maar dat betekend niet dat alle witte Nederlands racisten en/of fascistisch tuig zijn!

    Dat je geen hindoestaan bent heb je reeds eerder duidelijk gemaakt, maar dat maakt jullie verbale (geschreven) kots er niet minder om! Jullie reactie leidt alleen maar tot verdere polarisatie en scherpt daarom ook de onderlinge verhouding in de publieke ruimte aan! So, think. before you act! Wat trouwens voor iedereen geldt!

    Denk je niet, dat de creolen en marrons met goede bedoelingen zich kapot ergeren aan dat rovende tuig! Harde bewoordingen of rascistische uitingen gaat zeker niet helpen. Kijk maar naar Amerika. In een democratische rechtstaat is maar één middel geoorloofd en dat is strenge, rechtvaardige straffen. Als oorlogsmisdadigers als zodanig hun straf opgelegd krijgen, dan geldt dat ook voor oplichters en straatrovers. En ik zou me drukker maken om de ‘witte boordencrminelen’, die het land totaal ontwrichten met hun corrumperende handelingen en toch hun straf ontlopen, dan jullie giftige pijlen alleen maar op ‘kruimeldieven’ afschieten.

    Heel veel wijsheid toegewenst!


    Maak melding
  6. Goede actie van de vader om zijn zonen naar het politiebureau te brengen. Vader heeft ze opgevoed om mannen in de maatschappij en niet om moordenaar te worden. 2 monden minder te voeden voorlopig en hopelijk blijft dat heel lang zo.


    Maak melding
  7. @panli, als je geen hindoestaan bent, waarom gebruik je een hindoestaans pseudoniem dat water betekent?
    Dus vertel geen onzin en ga vooral niet door met bhanuwatie gelijk te geven want die is hier altijd heel racistisch bezig.
    Ze heeft een hindoe kronkel in haar hoofd en zou net als Jaichand zonder eten en drinken opgesloten moet worden in een mandir. We zouden dan na een maand kunnen zien hoe powerfull die hindoe goden van jullie zijn…ja, je leest het goed, ik zeg jullie want jij bent ook een hindoe.


    Maak melding
  8. @ Panli 5 februari 2024 Bij 13:29
    “…Sorry, maar het is een onbegonnen situatie met hen, zie dat ook in Nederland!”

    By the way,
    Volgens Nederlands onderzoek, neemt een aanzienlijk deel van de ondernemers in Nederland, liever een Hollandse crimineel aan dan een goudeerlijke allochtoon! En al dan niet afgestudeerde Marokkanen worden bijna nergens anders ter wereld, na een sollicitatie, zo vaak afgewezen op basis van hun achternaam, dan in Nederland! En dat terwijl een Rotterdamse burgemeester van Marokkaanse afkomst is uitgeroepen tot ’s werelds beste burgemeester.

    Ondertussen zijn de ’tasjesdagers’ van de extreemrechtse racisten, vaak hindu’s (Ramautarsingh, Roopram, Ullah) of Indo’s want zij wanen zich ‘de betere bruintjes’ en als zodanig kijken ze neer op de rest! Uitzonderingen daargelaten natuurlijk.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES