woensdag, mei 1, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieBij frontale aanrijding overleden bromfietser is 13-jarige Justin

Bij frontale aanrijding overleden bromfietser is 13-jarige Justin

-

Does Travel - naar Suriname

De bromfietser die zondagavond aan de Henry Fernandesweg in Suriname na een frontale aanrijding onder een pick-up terechtkwam en overleed, is de 13-jarige Justin R. 

De tiener reed met een donkergroene bromfiets over bovengenoemde weg. Op een gegeven moment haalde hij een aantal andere bromfietsers in.

Bij die gelegenheid kwam hij op de rijhelft van de pick-up bestuurder terecht, met als gevolg een frontale botsing. Het slachtoffer zat na de klap vast onder de pick-up.

De politie van Kwatta was ter plaatse voor onderzoek. Het lichaam van de jongen is na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in beslag genomen.
 
De autobestuurder was ten tijde van de aanrijding niet onder invloed van alcohol. Hij is in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

6 REACTIES
  1. Helemaal eens, ouders zijn medeverantwoordelijk voor wat er is gebeurd. Kind van 13 jaar in de avond met hoge snelheid op een brommer, bijna ondenkbaar. Dit komt elke dag voor in het verkeer, de zogenaamde joyrijders die links en rechts met hoge snelheid auto’s inhalen.


    Maak melding
  2. Nu zitten de ouders met de gebakken peren. Het lijkt wel alsof kinderen tegenwoordig de dienst uitmaken. Hun wil is wet, met alle gevolgen van dien. Helaas voor de autobestuurder: reken maar dat dit ongeluk hem nog lang zal bezighouden.


    Maak melding
  3. Debby loopt de hele dag met een dna test kit achter Surinamers aan, zodra ze ergens gescheten hebben gaat Debby onderzoeken van welk ras de schijter is.


    Maak melding
  4. @ Debby

    Het juiste antwoord is door @ Henkes al gegeven, Debby jij bent
    en blijft een dom wijfie! ”Jij past precies, bij de NDP ”

    sari tori

    Jacko


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES