zondag, mei 12, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijBordo gaf zelf opdracht tot ontruiming van zijn kantoor in NIS

Bordo gaf zelf opdracht tot ontruiming van zijn kantoor in NIS

-

Does Travel - naar Suriname

De voortvluchtige Joël Martinus meer bekend als Bordo/Moni Hond, heeft vanmorgen van zich laten horen in verband met een bericht dat zondag flink werd gedeeld in Suriname.

De Surinaamse zender D-TV Express bracht gisteren een bericht naar buiten dat het kantoor van Bordo in de Anthony Nesty Sporthal (NIS) werd ontruimd. De ABOP topper werd in januari 2021 benoemd tot directeur van NIS en had zijn kantoor voor veel geld laten ‘pimpen’.

Afgelopen weekend werd de complete inrichting van het chique ingericht kantoor van Bordo weggedragen, zoals hieronder gemeld in de uitzending van D-TV.

Het was onduidelijk wat er precies aan de hand was, totdat er vanmorgen een reactie verscheen op de Facebook pagina van NIS directeur Martinus, waarin hij zegt:

Ik heb alle kosten voor het renoveren van Anthony Nesty Sporthal (NIS) uit eigen middelen voorgeschoten. Het ministerie van Regionale Ontwikkeling en Sport (ROS) heeft zich helaas niet gehouden aan de gemaakte afspraken, met de ontruiming in opdracht van mijpersoon als gevolg.

Bekijk de reportage van D-TV:

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

32 REACTIES
  1. De ABOP topper werd in januari 2021 benoemd tot directeur van NIS en had zijn kantoor voor veel ZWART GELD laten ‘pimpen (WIT WASSEN)’….N I S is tegegewoordig verworden tot N I K S.


    gemodereerd
  2. Ik vraag me af hoe het kan dat voortvluchtige personen toch telkens het nieuws kunnen bepalen maar niet opgespoord kunnen worden, is men niet bekend dat telefoons getrackt kunnen worden je kan ook mw. Bouterse nagaan bv. of is men te onervaren om achter dit soort fuguren aan te gaan .Zie Bouterse en Hoefdraad zij leven als god in frankrijk en niemand die hen opspoort, in wat voor land leven we??? en dat dit figuur Bordo ook zo,n type waarom kan dit toch allemaal???


    Maak melding
  3. Oe da ai….. Bordo zet de regering Santokhi helemaal voor schut.Het is om te lachen. Deze gasten komen hun afspraken niet na maar ze lopen wel te kokketeren over voortvarend ze bezig zijn. We kennen ook de klaagzang van Abop dat de VHP kant van de regering geen gelden beschikbaar stelt voor Abop ministeries en projecten Abop had gewoon gelijk.


    Maak melding
  4. @ PJUL 5 februari 2024 Bij 18:32
    “Daarom ook mijn standpunt dat dit land nooit meer door een Afro geregeerd moet worden want het zijn toch alleen maar laffe onderduikers en vluchtelingen.”

    PJUL,
    Als je dit soort taal zou bezigen in het bijzijn van mijn moeder, zou ze je aankijken en vragen het te herhalen en zoals alle macho’s met een grote waffel en een klein hartje zou je zeggen: “ehh…” En op hetzelfde moment zou ze een adjuma in je smoelwerk wrijven en op het moment dat de ‘vlammen’, bijna uit je oren komen, zou ze zeggen: “Zo, en nu opsodemieteren, yo misbaksel!”


    Maak melding
  5. Hoe weten wij dat Bordo gekocht heeft en nu een opdracht gegeven heeft?? Moet de wnd dir NIS geen aangifte doen….als spullen betaald zijn en geinvest zijn in een overheidsgebouw kun je het als voortvluchtige crimineel niet laten verwijderen…straks laat ie ook de toiletpotten weghalen of de broek van de wnd directrice


    Maak melding
  6. @pjul
    En het zijn DOMME mensen!!!!

    Hoe kan je zo iemand als Bordo directeur maken. Wat voor scholing heeft hij gehad?
    Of heeft hij ook een diploma gekocht.

    De wereld neemt jullie niet serieus en lacht jullie vierkant uit.
    Stelletje domme imbeciele.

    Ga weer lekker directeur spelen in het bos.


    Maak melding
  7. Bouta,Brunsie,Bordo, Welcome to crime Surinam….“Father, forgive them, for they don’t know what they are doing.” PRAY FOR SURINAM !…Bordo wordt officieel gezocht voor moord, drugshandel en witwassen


    Maak melding
  8. ABOP (-PL) topper had zijn kantoor laten pimpen en is voortvluchtig.
    Wat vinden de Somo’s van deze directeur ?

    Justitia Pietas Fides. Krakti !


    Maak melding
  9. Toussaint 5 februari 2024 Bij 18:59
    @ PJUL 5 februari 2024 Bij 18:32
    “Daarom ook mijn standpunt dat dit land nooit meer door een Afro geregeerd moet worden want het zijn toch alleen maar laffe onderduikers en vluchtelingen.”

    PJUL,
    Als je dit soort taal zou bezigen in het bijzijn van mijn moeder, zou ze je aankijken en vragen het te herhalen en zoals alle macho’s met een grote waffel en een klein hartje zou je zeggen: “ehh…” En op hetzelfde moment zou ze een adjuma in je smoelwerk wrijven en op het moment dat de ‘vlammen’, bijna uit je oren komen, zou ze zeggen: “Zo, en nu opsodemieteren, yo misbaksel!”

    Dan daag ik jouw moeder uit om mij 1 land op te noemen dat door een Afro geleid wordt en dat land voorspoed en welvaart kent. Misschien dat jouw moeder mij overtuigen kan om mijn standpunt te wijzigen. Ik kan geen 1 land opnoemen. Kijk hoe goed het nu in Brits Guyana gaat nu dat land door een niet Afro wordt geleid. Twintig jaar werd dat land door een Afro geleid en niks anders dan ellende en armoe.
    Laat je moeder mij komen overtuigen anders moet zij de adjuma ergens in stoppen waar het altijd donker is.


    Maak melding
  10. @ Panli 5 februari 2024 Bij 19:20
    “@pjul En het zijn DOMME mensen!!!!
    Hoe kan je zo iemand als Bordo directeur maken. Wat voor scholing heeft hij gehad?
    Of heeft hij ook een diploma gekocht. De wereld neemt jullie niet serieus en lacht jullie vierkant uit.
    Stelletje domme imbeciele.”

    Achterlijke brullende Pan(nenkoek)li! Wie is jullie? Gierende gifkikker! Er wordt hier over één voortvluchte man gesproken. Kan je nou nergens normaal op reageren? Je hoeft alleen maar je (schuil)naam te vermelden en iedereen kan er een racistisch, toxisch geurtje bij bedenken! Je beschuldigd menigeen van allerlei dingen, waar je zelf het meest last van heb en gaat tekeer als een briesende, schuimbekkende imbeciel, die zijn medicatie vergeten is!

    Ik heb nog een bakje adjuma’s over voor je(jullie). Types zoals jij en je racistische geestverwant PJUL, zijn kampioen anonieme, schreeuwerige toetsenbord-Rambo’s en in ‘real life’ vaak tamme schaapjes blijken, die doen alsof ze niet tot tien kunnen tellen, als men jullie tegemoet treedt!


    Maak melding
  11. PJUL 5 februari 2024 Bij 20:58
    Toussaint 5 februari 2024 Bij 18:59

    Arme PJUL heeft een Afro-frustatie. Wij kunnen er ook niets aan doe dat jullie vrouwen ons begeren. Wen er nou maar gewoon aan…Het gaat wel over (hopelijk voor jou) voordat je een meisje wordt…
    *
    Barack Obama’s tenure as the 44th president of the United States began with his first inauguration on January 20, 2009, and ended on January 20, 2017.

    Obama, a Democrat from Illinois, took office following his victory over Republican nominee John McCain in the 2008 presidential election. Four years later, in the 2012 presidential election, he defeated Republican nominee Mitt Romney, to win re-election. Obama is the first African American president, the first multiracial president, the first non-white president,[a] and the first president born in Hawaii. Obama was limited to two terms and was succeeded by Republican Donald Trump, who won the 2016 presidential election.


    Maak melding
  12. @Pjul,

    Ga eerst kijken in India, waar je voorouders ooit vandaan zijn gekomen. Die na het verstrijken van hun contract, ervoor hebben gekozen om in Suriname te blijven. Je zou daar tot de dag van vandaag een lage kaste zijn gebleven. Daar zou je nog leven in armoede en ellende! Je hebt het nu beter, maar steeds je mond vol over de Afro! Thuis (India) bij jou is het niet veel beter geregeld. Hou aub op over dat gel*l dat de hindustaan zoveel beter is dan anderen. Er zijn genoeg Afro’s die op een veel hoger niveau acteren dan waar jij ooit van zou kunnen dromen.

    Afrika het rijkste continent op aarde komt eraan, de tijd dat men dom werd gehouden is voorbij. Wait and see….


    Maak melding
  13. @ Konsensi 5 februari 2024 Bij 21:34
    @Pjul,
    “…Afrika het rijkste continent op aarde komt eraan, de tijd dat men dom werd gehouden is voorbij. Wait and see…”

    Inderdaad Konsensi,
    Hele volksstammen uit India, China, Japan etc.., zijn hun boterham, dìk aan het beleggen in Afrika. Het continent waar alles uit is voortgekomen. “No matter where you come from, if you’re a black man, you’re an African!” And even if you’re white! AMANDLA!

    70 tot 80% van de witte wereldbevolking woont en leeft in een Afrikaans of Aziatisch land!

    Tan bun


    Maak melding
  14. Runaldo Ronald Venetiaan (Paramaribo, 18 juni 1936) Voormalig Surinaams politicus. Hij was in twee perioden vijftien jaar staatshoofd en hiermee de langstzittende president van Suriname.

    Na het behalen van zijn Mulo diploma bezocht Venetiaan van 1953 tot 1955 de Algemene Middelbare School waar hij zijn vwo-diploma behaalde met vier tienen, waardoor hij in aanmerking kwam voor een van de vijf Nederlandse beurzen.Daarna vertrok hij naar Nederland waar hij wiskunde en natuurkunde studeerde aan de Rijksuniversiteit Leiden, wonend op kamers boven het bejaardentehuis Zonneweelde in Oegstgeest met zijn studievriend Hans Prade.

    Tijdens zijn studententijd in Leiden, was Ronald Venetiaan actief lid van de studentenvereniging L.V.V.S. Augustinus. In 1964 behaalde hij zijn doctoraalexamen, en keerde hij dat jaar terug naar Suriname, waar hij werkzaam was als leraar wis- en natuurkunde. Hij ontpopte zich als etno-nationalist. “De Hollander wordt overschat. Als het hem in Suriname te veel wordt, pakt hij zijn biezen”, schreef hij in 1968 in een pamflet. Vanaf 1969 was hij directeur van de Algemene Middelbare School.

    In 1973 werd hij voor de Nationale Partij Suriname minister van Onderwijs en Volksontwikkeling in de regering van Henck Arron. In 1980 kwam door de Sergeantencoup onder leiding van Desi Bouterse een eind aan het kabinet-Arron II. Venetiaan werd docent aan de technische faculteit van de Anton de Kom Universiteit. In 1991 werd de toen 55-jarige Venetiaan presidentskandidaat voor het Nieuw Front voor Democratie en Ontwikkeling. Hij werd op 7 september gekozen. Als president wist hij de invloed van de militairen verder terug te dringen. Zo slaagde hij erin Bouterse als bevelhebber te vervangen door een loyale officier. De relaties met Nederland normaliseerden, maar tot een echte hervatting van de ontwikkelingsrelatie kwam het (helaas) niet.


    Maak melding
  15. Moedig van Bordo dat hij even aan de regering Santokhi laat zien dat ” the golden boy ” nog springlevend is.Niemand had deze move van Bordo verwacht. Ik ga ervanuit dat hij Brunwijk ook in grote verlegenheid heeft gebracht. Bordo brengt op zijn manier een deuk aan het imago van zijn regering.Hij is instaat om een deuk in een pak boter slaan.


    Maak melding
  16. Ondanks al die enorme rijkdommen die Afrika bezit, loopt dat continent leeg als lose bere. Miljoenen Afro’s zoeken hun heil in het Westen. Waarom toch als de rijkdom voor het oprapen ligt ? Hoor al jaren hoe rijk dat continent is maar zie weinig vooruitgang.
    By the way ik had het over een land en niet over het continent Afrika.
    Een burki associeert mijn afkomst met India. Dat land houdt in geen geval de handjes omhoog om te bedelen…


    Maak melding
  17. Toussaint,

    Het enige dat zwart aan jou is, is waarschijnlijk jouw huid (ik zie je niet, dus weet ik het ook niet) en jouw sympathie voor de zwaarten. Verder ben je zo blank als maar kan.
    Btw, een heleboel linkse blanken hebben ook sympathie voor de zwaarten. Vandaar al die vele asielzoekers in Holland.


    Maak melding
  18. @ PJUL 5 februari 2024 Bij 22:52
    “Een burki associeert mijn afkomst met India. Dat land houdt in geen geval de handjes omhoog om te bedelen…”

    Ik ga je nog één keer van repliek dienen en dan ben ik klaar met je en die, in jou ogen burki(?), heet ‘Konsensi.’ PJUL, je bent volgens mij een zwaar gefrustreerde, vleesgeworden inheemse WOLF in schaapskleren en volgens mij ben je zwaar bipolair Het ene moment ben je ‘anti-racist’ en het volgende moment net zo hard racist, fascist en alles wat daarmee samenhangt! En niet meer mijn moeder beledigen, want ik heb die van jou ook niet beledigd, aangezien ik niet zo-laag-bij-de-grond ben als jij. Als je mijn moeder op een minder dan een halve meter zou weten te benaderen, plas je daarna, minstens een maand alleen maar bloed!

    Dat even daar gelaten, is India niet alleen het meest gevaarlijke land ter wereld voor vrouwen, maar ook voor moslims en christenen. Mede dankzij de ultra-nationalistische zelfverklaarde hindu-god, Modi! Er is geen land ter wereld als India, waar er een kaste-systeem bestaat, die hun eigen mensen zo discrimineert en zoveel bedelaars heeft. Als je verder met mij over dit soort onderwerpen van gedachten wil wisselen, dan zou ik zeggen: “kom uit je bubbel, ga boeken lezen en wees geïnformeerd”, want je kletst alsof je zo nu en dan even de bewoonde wereld opzoekt om je daarna terug te trekken in je grot, boomhut of weet ik wat voor godvergeten oord!

    En hierbij wil ik het laten, want voor mijn gevoel heb je zo’n racistisch bord voor je hoofd, dat er geen kruid tegen op gewassen is. Wat je wel in je botte hoofd moet prenten is, dat als jij en je geestverwanten voortdurend mijn waardigheid als mens, met stront denkt te kunnen blijven besmeuren, dan zul je mij weer op je pad vinden! Respect is alleen wederzijds, als het van twee kanten komt. Ik wens je heel veel wijsheid toe, Papa Jantje uit Livorno!


    Maak melding
  19. Toussaint, jij zit je moeder erbij te halen in discussies dus verwacht niet al te leuk commentaar terug. Wees blij dat het niet Hans Oh was, want die reactie zou Nog sneller je dierlijk instinct eruit halen om geweld te willen gebruiken.. alleen i.p.v. dreigen een maand lang bloed te plassen moet een iedereen zich kunnen verweren en desnoods zelf een bloedbad ervan te kunnen maken. Maar dat lost natuurlijk niks op om gevoelig voor woorden te zijn en gewelddadig te worden.. Breng je moeder niet in discussies en daarna janken.. Je schrijft verstandig, maar hoe intelligent ben je echt om diep in discussie te gaan tegen dit soort argumenten van een pjul jaichand of bhanumati? Tegen zoveel stommiteit ben ik tenminste niet opgewassen!


    Maak melding
  20. @ Hans Oh 6 februari 2024 Bij 00:27
    “Toussaint, jij zit je moeder erbij te halen in discussies dus verwacht niet al te leuk commentaar terug.”

    Ik heb gewoon een punt proberen te maken , hoe mijn moeder op evt. op racistische brulboeien zou reageren, zonder anderen hun moeder te beledigen. Als ze zich willen verdedigen, dan kunnen ze zich rechtstreeks tot mij wenden! Ik weet niet wat jij gelezen heb, maar ik ben de laatste die daar om zal gaan janken. Ik was de zoveelste ongenuanceerde racistische reactie gewoon zat en heb me mee laten slepen! Ik was er gewoon even helemaal klaar mee! En dat van bloed plassen, moet je ook weer niet overdrijven. Ik had alleen even een beeld in mijn hoofd, dat hij mijn moeder zou benaderen. Als iemand een schurftige hekel heeft aan Surinamers, die elkaar racistisch bejegen, dan is zij het wel!

    Tan bun


    Maak melding
  21. ha ha ha 😂🤣😂 die [debby-robje g-hansje oh ] is een persoon , wat een jankerd is dit mannetje en is ontzettend bang voor die laffe hond bordo en die twee andere laffe honden hoefdraad en de moordenaar bouterse is zijn holmaatjes , ook voor vrouwtjes is hij bang


    Maak melding
  22. Dat ziek WATje is weer op hol geslagen in zn paarse kelder. We weten dat jij een oud bouta aanhanger bent die zn zin niet heeft gehad destijds en nu wilt afgeven op je exleider vuile hypocriet. Jij mag samen met bouta dan ook in een inrichting gaan zitten en daar je tralala praten.. Tbs zal je goed doen.


    Maak melding
  23. Die Surinaamse politici zijn stuk voor stuk incompetente, veelal veroordeelde
    MASSAMOORDENAARS, DRUGSCRIMINELEN, BANKROVERS, VERKRACHTERS, FRAUDEURS, LEUGENAARS EN OPLICHTERS. En vooral LAFAARDS, die na hun misdaden, als een laffe zwerfhond op de vlucht slaan. Het is een corrupte, criminele FAILED STATE zonder enig toekomstperspectief.


    Maak melding
  24. @Bhanumati 5 februari 2024 Bij 23:18
    Toussaint,
    “Het enige dat zwart aan jou is, is waarschijnlijk jouw huid…”
    “…Verder ben je zo blank als maar kan…”
    “…een heleboel linkse blanken hebben ook sympathie voor de zwa(a)rten. Vandaar al die vele asielzoekers in Holland.”

    ‘Contradictio in terminis.’


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES