donderdag, mei 2, 2024
HomeNieuws uit NederlandAanvraag Nederlands paspoort Renzo Tjon-A-Joe goedgekeurd

Aanvraag Nederlands paspoort Renzo Tjon-A-Joe goedgekeurd

-

Does Travel - naar Suriname

Nadat de aanvraag van de Surinaamse zwemmer Renzo Tjon-A-Joe voor een Nederlands paspoort vorig jaar was afgewezen, is dat nu toch goedgekeurd.

Het NOS Sportjournaal meldt vandaag dat zijn aanvraag voor een Nederlands paspoort is goedgekeurd.

De in Suriname geboren zwemmer had bij de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) bezwaar aangetekend en kan nu mogelijk namens Nederland naar de Olympische Spelen in Parijs.

Bij het kwalificatie toernooi over twee maanden in Eindhoven kan hij zich definitief plaatsen meldt de NOS.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

5 REACTIES
  1. Om internationaal prijzen te kunnen winnen vindt de PVV dit wel goed. Normaliter moeten ze niks hebben van niet-blanken.
    Naar nu blijkt blonk de redactie van NOS Sport jarenlang uit in discriminatie en intimidatie van diverse medewerkers.


    Maak melding
  2. ha ha die debby en die bhanumati , jullie kunnen niet zwemmen ja dan pissen jullie buiten de pot

    wilders heeft geen probleem met renzo tjon a joe , maar was hij een bouta-ndp aanhanger dan kon hij naar paspoort fluiten , en domme debby door jou vriend ddb die niets met sport te maken wilde hebben en zeker niet met holland , zijn hier geen faciliteiten gemaakt dat sporters zich kunnen plaatsen voor internationale wedstrijden , ze zijn aangewezen op het buitenland , en debby als jou moordenaar ddb nu president was dan had renzo nooit geen kans gekregen , en misschien wel verstopt in een strafkamp


    Maak melding
  3. Deze k is jarenlang gesponsored door Su; flink geinvesteerd in hem zou de nwe ‘Nesty’ worden … je merkt hft schijt te maken met Su. Komt daar straks wel een hoogheid binnen.
    Waarom kon hij niet 1 keer voor Su uitkomen?
    Het ministerie moet publ wat deze lullo de staat gekost heeft, hoop verder dat ie geen moer wint enerszijds.. anderszijds toch weer wel


    Maak melding
  4. Renzo heeft gelijk om voor Nederland uit te komen. Zelf ben ik sinds de 80er jaren van de vorige eeuw teruggekeerd naar Suriname en Surinamer geworden. Vrienden van mij , die dezelfde tijd ook terugkeerden en van reizen over de wereld hun hobby hebben gemaakt, hebben er alles aan gedaan om hun Nederlands paspoort te behouden en daar heb ik alle begrip voor, want je wil niet weten wat voor verschil het reizen met een Nederlands i.p.v. een Surinaams paspoort uitmaakt in deze stront wereld waarin wij leven. Dat een Surinaamse zwemmer/sporter van olympisch niveau voor een Nederlands paspoort kiest, kan ik ook begrijpen. Als deze sporter het van donaties van de Surinaamse regering, van Koning Brunswijk of Moni Hond moet hebben, kan hij het vergeten omdat zijn olympische droom binnen de kortste keren zal veranderen in een nachtmerrie.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES