woensdag, mei 8, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politiePolitie doorzoekt auto verdachte mannen en vindt vuurwapen

Politie doorzoekt auto verdachte mannen en vindt vuurwapen

-

Does Travel - naar Suriname

De politie in Suriname heeft in de nacht van dinsdag op woensdag deze twee mannen aangehouden, omdat ze een vuurwapen in hun bezit hadden.

Ze worden verdacht van voorbereidingshandelingen voor diefstal en wapenbezit. Het gaat om de 21-jarige Ronaldino K. alias Langa man (21) en de 18-jarige Jewel M. alias Karaat.

De Surinaamse politie kreeg die nacht omstreeks 03.40u een melding van een wegbarricade aan de Commissarisweg. Gekomen op de kruising gevormd door de Coesewijnestraat en de Nieuweergevondenweg, reed een grijs voertuig met een hoge snelheid.

Toen de bestuurder van dat voertuig de politieauto zag, ging hij met zijn auto aan de kant. Vanwege het rijgedrag van de automobilist stopte de politie naast zijn auto. Aan de bestuurder werd gevraagd om zijn bescheiden te tonen.

De bestuurder deed zenuwachtig en verdacht en gaf door dat hij niet in het bezit is van een Surinaams rijbewijs. De agenten doorzochten de auto en troffen een vuurwapen aan.

De twee mannen die in de auto zaten, konden de herkomst van het wapen niet verklaren. Ze werden aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Vier anderen die in de auto zaten werden heengezonden.

Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie werd het duo in verzekering gesteld.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

14 REACTIES
  1. Kijk goed naar hun kop en smoelwerk. Zegt meer dan genoeg in wat ze heel goed zijn. Dit werk zit in hun gene, zolang ze niet uitgeroeid worden hebben de hardwerkenden geen rust. Suriname is naar de klote alleen door deze ongedierten. Want menswaardig kan je het niet noemen.


    Maak melding
  2. Zelfs Jezus of Mo zou deze figuren niet willen tegenkomen.
    En dan te bedenken dat de volgelingen van Jezus beweren dat Jezus is gestorven om de zonden van zulke rovers wit te wassen.


    Maak melding
  3. Goed zo! Aan de schandpaal met dat tuig. Herken de boef, om herhaling te voorkomen of het een stap voor te zijn. Power to the hardworking and civilized Surinam people!


    Maak melding
  4. Jullie zullen zeggen dat ik discrimineer maar waarom worden er iedere dag fotoos van zwarten getoond
    Dit kan toch niet mang
    Het komt allemaal door de regering. hihihih je weet toch hihihi.🐎🐎🐎🐎 wie riep dat altijd en hinnikte er vervolgens achter aan


    Maak melding
  5. Deze gespuis zijn te dom om te leren, en daardoor hebben
    ze geen beroep. ”En zijn zo wie zo, aangewezen om te roven.”
    Deze soort koenoe’s halen de kroesharigen, door het slijk met
    hun gedrag!
    sari tori

    Jacko


    Maak melding
  6. Kijk zie je waarom veel Suris niet naar Su gaan door deze koenoes verselijk.
    Mensen zijn bang om op vakantie tegaan naar Su. sinds deze regering is toegetreden is de criminaliteit verschrikkelijk toegenomen zelf ik ben bang om naar Su te gaan.
    Ze doen niets daar tegen roven is aan de orde van de dag.
    Gebeurt overal hoor ook in NL. maar hier ben ik nooit een bang geweest.


    Maak melding
  7. Morgen weer naar huis gestuurd en overmorgen weer aan het werk. Ze worden door friends soortgenoten en familie beschermd. Daarom loont roven in Su. Dankzij voornamelijk 1 groep is Su naar de klote.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES