dinsdag, mei 14, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieHellings: 'Ceremonieel in ontvangst nemen van vijf auto's en besprenkelen met bier...

Hellings: ‘Ceremonieel in ontvangst nemen van vijf auto’s en besprenkelen met bier belachelijk’

-

Does Travel - naar Suriname

“Dat is zo belachelijk”, zegt oud-politiebondvoorzitter Raoul Hellings. Hij reageert hiermee op de ceremoniële ontvangst van vijf nieuwe voertuigen welke recent door het ministerie van Justitie en Politie in Suriname zijn aangekocht. Dat deze voertuigen bovendien met bier moesten worden besprenkeld, vindt hij nog erger.

“Yo kisi feifi wagi dan ye go spoiti nanga biri. Wanneer je vijf auto’s krijgt, moet niemand iets ervan horen. Wanneer je een weg asfalteert, moet je de weg niet gaan afsluiten omdat je het met bier wil besprenkelen. Potverdorie, i musu opo a pasi en dan moet je doorgaan met de orde van de dag”, benadrukte Hellings in het programma Bakana Tori.

De oud-politieofficier nu politicus stoort zich eraan dat Surinaamse politici en beleidsmakers bij elke kleine ontwikkeling een hele ceremonie met verschillende speeches willen gaan houden. Zo ook bij de uitreiking van grondpapieren.

“Dat mensen een uur lang onder een tent moeten gaan zitten, zodat je kan uitleggen hoeveel moeite je hebt gemaakt zodat mensen hun grondbeschikkingen konden krijgen. Dat zijn dingen van alledaags”, aldus Hellings.

Hij adviseert deze personen om verhalen over hun verworvenheden liever op een eigen pagina op sociale media te plaatsen.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

25 REACTIES
  1. Hij heeft eerst een hoge les geld betaald ( ontslag gekregen door zijn eigen stommiteit ) en weet het zogenaamd nu beter.
    Suriname; wees bedachtzaam want deze meneer is politicus geworden.
    En in Suriname weet men wat dat inhoud; pres.
    Vroeger als je niets anders kon dan ging je bij de brombere werken maar tegenwoordig als je niets anders kan ga je in de politiek met als hoofddoel president worden.


    Maak melding
  2. als bijbaan wil hij werken op de ADEK
    ik weet niet precies als wat. Ik ken wel iemand die heel heel graag econoom wil zijn en ook nog wat bijvakken recht enzo. hihihih je weet toch hihihih🐴🐴🐴🐴🐴

    het is toch van den zotte dat dit soort gespuis nog iets mag blaten


    Maak melding
  3. Met dat geld voor feestje om alles konden ze nog een auto kopen, nog een straat verharden. Pres gt helemaal nr nickerie voor in gebruik name waterleidinginstallatie.
    Mensen die in aanmerking komen vr LISP moesten certificaat in ontvangst nemen door pres uitgereikt. Dat ding bestaat vanaf Vene en is niet tegeringsgeld


    Maak melding
  4. De onkunde van het regeerteam van Chan Santoki vertaalt zich duidelijk in het ontbreken van succesverhalen. Dit is de reden waarom zij zich met veel ceremonies en plechtigheden in de picture proberen te plaatsen.Het werkt op de lachspieren van de bevolking ennde vele buitenlanders die in Suriname wonen. Dit gedrag maakt des te meer duidelijk dat deze gasten totaal vervreemd zijn van de samenleving.Het volk lust ze niet.


    Maak melding
  5. Hellings is het typetje; alleen daags voor de verkiezingen het volk bezoeken.
    Voor de rest mogen ze stikken.

    Zoiets als wat huisgenoot doet, deur aan deur, stem ndp.
    Half afgewerkt Wanica ziekenhuis, hele delegatie uit china.
    Half afgebouwd studentenhuis, bigie delegatie in de modder.
    Half afgemaakte snelweg besproeid met whisky, parbo is te min.
    Big belly boefdraad, houterig dansend midden op straat bij opening van een weg. Daags daarna is hij gevlucht met alle doekoe.
    Etcetera etcetera..

    Do you remember!


    Maak melding
  6. “Dat mensen een uur lang onder een tent moeten gaan zitten, zodat je kan uitleggen hoeveel moeite je hebt gemaakt zodat mensen hun grondbeschikkingen konden krijgen. Dat zijn dingen van alledaags”, aldus Hellings.
    ==================================

    Dyarusu, Hellings zou nu al moeten weten dat dit hem in zijn hele leven nooit zal lukken, anderen roepen bruggen en wegen naar zichzelf.


    Maak melding
  7. robje g –debby , die hellings is jou vriend hé , die lamzwans ging 17 februari 2023 gewoon met een gezegende dienstvoertuig naar de protest actie , maar dit heeft hem zijn nek gekost , domme knul hé , en nu maakt hij de toiletten schoon van ADEK , dit werk zal ook goed bij jou passen robje g–debby


    Maak melding
  8. namitaki , ook zo’n hindoestaan hater net als robje g—-debby , ook aan jou reacties ziet iedereen hier dat je laaggeschoold bent , en jij zit in holland , droeftoeter , ben jij ook zo’n laffe hond , jij durft ook niet naar Suriname te komen , wij en velen hier zullen jou warmpjes opvangen , van zanderij naar paramaribo is een lange weg


    Maak melding
  9. Het is aanbevolen bij iedere plechtigheid de zegen van onze lieve HEER in te roepen met dank dienst. mama SRANANG heeft over het algemeen een zeer religieuze inborst (lees christelijke) Om de boel te besprenkelen met vloeistof wat velen lusten….en deze in het niets verdwijnen op mama grong…. is om het heroverweging waard door één ieder !
    Verder… een carrousel aan genodigden met Tjaw-min, daru & seeki go go, no mang. Poti mang lai.


    Maak melding
  10. Kwek, hou je kappa dicht. Heb jij niet hetzelfde gedaan, toen je bij de politiebond was? Enne, betaal je belasting van je onroerend goed, die je samen met die andere ontslagen abangie hebt? Moraalridder……wannabee politicus.
    Paarse djamoe edes, waar is jullie veroordeelde gevluchtte massamoordenaar DiDiBri?


    Maak melding
  11. Zô, hebben we weer gehad. Nu is het zaak (urgentie) de criminelen (ook de achterkamer crimineel met zijn witte boord) achterna zitten, oppakken en laten opsluiten. Of zijn het toerwagens, net als bij afgifte domeingrond met veel poeha, waar er met de verkregen gronden verder niks wordt gedaan. Of net als met de economie, de economie gaat prudent, maar we é pina.
    Of ze beloven koopkrachtversterking, maar a moni no é doro. Kortom er wordt niet verder gewerkt, aan niks. Het zelfde met de leningen, men doet er niks productiefs mee, alleen “opeten”, consumptief besteden. 🤷‍♂️Anomie.


    Maak melding
  12. A kabah. De auto’s zijn boven natuurlijk bezeten geraakt. Er zullen alleen maar ongelukkenplaatsvinden.
    En zonde voor het bier.
    Had beter de fles gebroken met een knal tegen de auto!!


    Maak melding
  13. pony-debby–robje g , jij bent de nar van jou vervloekte op de vlucht geslagen laffe hond ddb , er wordt niet meer gelachen , hij zal zich wel verhangen hebben met een koord uit de sportbroek van zijn vriend horp


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES