woensdag, mei 15, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMan die drugs cellenhuis in probeert te gooien op heterdaad betrapt

Man die drugs cellenhuis in probeert te gooien op heterdaad betrapt

-

Does Travel - naar Suriname

De Surinaamse politie heeft deze 25-jarige man aangehouden die probeerde smokkelwaar het cellenhuis in te gooien. Hij werd daarbij op heterdaad betrapt, meldt de politie regio Midden Suriname.

De verdachte Dion D. begaf zich vrijdag 19 januari op het achterterrein van het politiebureau Lelydorp en gooide via de luchtruimte van het cellenhuis, drugs naar binnen.

De dienstdoende politieambtenaren in de nachtdienst betrapten hem op heterdaad. Hij werd aangehouden en voorgeleid aan een hulpofficier van justitie.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is de 25-jarige verdachte in verzekering gesteld.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

6 REACTIES
  1. Vreemd dat Waterkant geen bericht heef geplaatst over de opening van de Shri Ram tempel in India, wat voor elke Hindoe wereldwijd een bijzonder grote gebeurtenis is.
    Vanmiddag rond 12:10 Indiase tijd is het beeld van God Ram op Vedische manier geïnstalleerd in diens tempel op Zijn geboorteplaats te Ayodhya. Dit feestelijke religieuze gebeurtenis staat gelijk aan Diwali. Felicitaties aan alle Hindoes en ook niet-Hindoes, want God Ram is van allen.


    Maak melding
  2. nee hoor
    Het is geen sensatie toch
    De bezoekers van deze site en zeker de reageerders geelen op sensatie moord verkrachtingen rasisme aanrijdingen corruptie gaan er als zoete koek in


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES