dinsdag, mei 7, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieHuisbewoner (83) en bezoekers op balkon beroofd door gewapende mannen

Huisbewoner (83) en bezoekers op balkon beroofd door gewapende mannen

-

Does Travel - naar Suriname

Aan de Agilalaan in Suriname zijn drie personen woensdagavond beroofd door gewapende mannen. De 83-jarige huisbewoner zat rond 21.00u met twee bezoekers op balkon, toen zij werden verrast door rovers.

De slachtoffers werden onder schot gehouden en beroofd van twee gouden halskettingen, telefoons en een tas inhoudende 5.000 Surinaamse dollars en privé spullen.

Na de beroving zijn de drie mannen via het achterterrein gevlucht. De politie werd gealarmeerd en ging ter plaatse voor onderzoek.

Het gebied werd uitgekamd zonder het gewenste resultaat. Het onderzoek duurt voort.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

3 REACTIES
  1. Draag dan nepgoud. De rijken in Amerika bewaren de echte dure juwelen in hun kluis en dragen nep replica. Heel slim. En wie weet, lichten ze zo ook de verzekering op.


    Maak melding
  2. rowdie goud of nepgoud maakt niet uit , deze laffe honden moeten van andermans spullen afblijven ,goh die laffe honden zijn zeker opgeleid door de voortvluchtige laffe hond , je kent hem toch


    Maak melding
  3. ook dit nog rowdie , De vierde verdachte in de zaak waarbij een 83-jarige vrouw met beperking op 7 januari in haar huis aan de Sir Winston Churchillweg werd beroofd, is gisteren door de politie opgepakt. Hij werd aan de Heiligenweg door het Regio Bijstandsteam Paramaribo aangehouden.

    De beelden van de beveiligingscamera van de beroving gingen viraal op sociale media. Burgers reageerden hierop en tipten de politie over de mannen die zij herkenden op de beelden.
    ook deze 4 laffe honden direct afmaken voordat ze vluchten


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES