woensdag, mei 1, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieRover (17) die schot loste met jachtgeweer met afgezaagde loop aangehouden

Rover (17) die schot loste met jachtgeweer met afgezaagde loop aangehouden

-

Does Travel - naar Suriname

Deze 17-jarige jongeman was vorige week in Suriname betrokken bij een beroving op een man die in zijn auto voor een supermarkt zat te wachten. Hij gebruikte daarbij een jachtgeweer met afgezaagde loop.

De beroving werd door twee mannen gepleegd te Tamanredjo. De verdachten werden vastgelegd met een beveiligingscamera. Op basis daarvan wist politie een van hen te achterhalen.

Deze verdachte R.M. is afgelopen donderdag door de de Stootgroep Oost van de Surinaamse politie in samenwerking met de recherche Oost aangehouden.

De jongeman heeft toegegeven met het geweer geschoten te hebben. In zijn woning werden ook de buitgemaakte spullen aangetroffen. Hij weigerde zijn kompaan te identificeren.

De politie werkt aan de opsporing van de andere verdachte.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

9 REACTIES
  1. Nou, lekker makkelijk. Korte metten maken. Je bent loyaal aan je kompaan en wilt hem niet identificeren? We, dan niet, maar dan moet je zijn aandeel ook voor hem in de cel doorbrengen. Kleine ellendige die. Ga een vak leren, zodat je eerlijk aan je dagelijkse kost kan komen.


    Maak melding
  2. Moet je een rover van 17 jaar met jachtgeweer met afgezaagde loop als kind behandelen of als volwassen. Volgends 1 groep is hij een getraumatiseerde nazaat dus moet je hem vergeven.


    Maak melding
  3. @ Lesly, ik zou zeggen ‘meld je aan bij de veiligheidsdienst en het OM en het HvJ: vertel daar je sprookje dat jij niet in je broek schijt en de moordenaar binnen de kortste keren aan zijn lurven kan pakken. Je zal er rijkelijk voor beloond worden.


    Maak melding
  4. Gelukkig zijn het creolen. Die worden nog opgepakt en in Boma opgesloten. Een Chinees, Javaan, Hindoestaan, indiaan etcetera wordt nooit gepakt. Dus al die criminelen lopen nog vrij rond.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES